[quote]#post1650799 [quote]#post1650798 Substancja (The Substance) amerykańsko-brytyjsko-francuski film grozy z 2024, z dysku.
Film jest tak zakręcony, że scenariusz chyba pisał Tarantino ( wiem, nie pisał ), o dziwo film spotkał się z pozytywnym odbiorem ze strony krytyków. W rolach głównych m.in. Demi Moore i Dennis Quaid. Nie oceniam, sami oceńcie 😄 [/quote]
Obejrzałbyś raz jeszcze?
[/quote]
Nie 🙂
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Ultras - o Włoskich kibicach.
- Edytowany
Gliniarz z Beverly Hills: Axel F - 8/10 może i scenariusz nie powala i na ocene 8 nie zasługuje, ale film pachnie mocno latami 90-tymi nic sobie nie robiąc z poprawności politycznej. Sentymentalna podróż w starym dobrym humorze idealna po przegranym meczu 3:4 w ostatniej minucie
Netflix
"Siostra śmierć" , hiszpański horror , jak to film z tego kraju , mroczny ale ... dobry . 7/10 .
- Edytowany
Norweski horror , thriller z komediowymi wstawkami - "Złe dni" , sporo krwawych scen, sporo czarnego humoru . Dla mnie 8/10 .
Na Netflixie .
Dopisujcie plz dzie oglądane.
"Obietnica" , amerykański thriller z 2001 roku ze wspaniałą rolą J. Nicholsona - odchodzący na emeryturę detektyw składa obietnicę matce zamordowanego dziecka, że odnajdzie jego zabójcę . Dostępny na platformie Netflix .
Zdecydowanie polecam - 8/10 .
- Edytowany
[quote]#post1651898 "Obietnica" , amerykański thriller z 2001 roku ze wspaniałą rolą J. Nicholsona - odchodzący na emeryturę detektyw składa obietnicę matce zamordowanego dziecka, że odnajdzie jego zabójcę . Dostępny na platformie Netflix .
Zdecydowanie polecam - 8/10 .[/quote]
The Pledge.
W mordę, ten film jest straszliwie dołujący, ale masochistycznie oglądam go co kilka lat jak mi wywietrzeje fabuła 😉 wyśmienity.
Ja tak mam z „Oczy szeroko zamknięte”. Oglądam go raz w roku w grudniu dla gry świateł, montażu, gry aktorskiej dekoracji i muzyki. I może jestem pierś€;€&Ty ale nie ma dla mnie filmu z równie świąteczną atmosferą :)
"Płoty" Denzel Washington
[quote]#post1651921 Ja tak mam z „Oczy szeroko zamknięte”. Oglądam go raz w roku w grudniu dla gry świateł, montażu, gry aktorskiej dekoracji i muzyki. I może jestem pierś€;€&Ty ale nie ma dla mnie filmu z równie świąteczną atmosferą :)[/quote]
Ja co roku w grudniu muszę obejrzeć "Szczęśliwego Nowego Jorku" i "Kochaj albo rzuć" Nie ma lepszych ukazujacych amerykańską Polonię😉
[quote]#post1651927 [quote]#post1651921 Ja tak mam z „Oczy szeroko zamknięte”. Oglądam go raz w roku w grudniu dla gry świateł, montażu, gry aktorskiej dekoracji i muzyki. I może jestem pierś€;€&Ty ale nie ma dla mnie filmu z równie świąteczną atmosferą :)[/quote]
Ja co roku w grudniu muszę obejrzeć "Szczęśliwego Nowego Jorku" i "Kochaj albo rzuć" Nie ma lepszych ukazujacych amerykańską Polonię😉[/quote]
Ja regularnie oglądam "Interstellar" Kevina Nolana. Ten film jest czystą definicją sci-fi. Absolutnie genialny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)