:)
-
-
Stadion Cracovii zamknięty!!!
To wszystko jest CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@!#$ tą prostytutke z reymonta!!!!@!#$!!!!
A wszystko przez to że w niedzielę nikt nie złożył życzeń(z okazji dnia policjanta) konkurencji za Błoń, i takie są skutki. Cała Polska bawiła się na festynach, TVP miała wstawiki a CRACOVIA nic.
Craco cos wiesz gdzies uslyszaleś ale ogolnie to nie masz racji.
Po pierwsze nie zamykaja, tylko sugerują wojewodzie
Po drugie podobno mamy pozytywną opinię policji - wiem to od Maczugowskiej.
Po trzecie mam ich wszystkich w @!#$ i niech mi nikt z drugiej strony błoń nie pierd... ze nie są z GTSu skoro nie traktuje się NAS na równi z psiarnią
Dokładnie. Cos wiedziałem, i postanowiłem się tym podzielić. Z relacji osoby która mi to przekazała, brzmiało to groźnie, na spokojnie chyba nie jest tak źle, na szczęście , ale smród się rozchodzi i to mnie wpienia, bo niby za co...
W dzisiejszej GW (dodatku) - jest na ten temat artykuł...
Jakby nie było CRACO przekazałeś niepełną i dość naciąganą informacje i niestey kilkudziesięciu Pasiakom zchrzaniłeś cały dzień:-(
... za co z góry serdecznie przepraszam. Intencja szczera a i moja reakcja spontaniczna. A sam fakt zaistnienia tej sytuacji zepsół humor również mi :(
Nawet w radio dziś była audycja ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)