['] dla ofiar dzisiejszego barbarzyństwa
-
-
Londyn......
['] ['] [']
znów te przeklęte ścierwa z al-kaidy?...
wrrr:/ i znowu się zaczyna:(
[ ' ] [ ' ] [ ' ]
Nowy York,Londyn,co dalej...?? :(
Jebać wszystkich brudasów!!
["]
[']
Jebać skurwysynów!!! Islamiści oburzają się, że we Francji kobiety islamskie nie mogą nosić chust w szkole, a w Iranie chrześcijanki muszą obowiązkowo tak samo chodzić zakryte jak muzułmanki. Podczas I wojny w Zatoce zabraniali Amerykanom nosić Krzyża na widocznym miejscu i odprawiać nabożeństw chrześcijańskich, a sami budują meczety w Paryżu, Londynie, Rzymie, za niedługo w Warszawie. Nikt im nie zabrania nawracać w Europie chrześcijan na islam. A spróbujcie nawracać islamistów na chrześcijaństwo w Iranie lub Arabii Saudyjskiej. Niezły dowcip, co? Zaraz wam szabelką odetną głowę. Obrażaj się za to, co robią Amerykanie w Iraku. Może i słusznie, ale jakoś tylko się mówi o Iraku a nie o Sudanie, gdzie islamiści mordują dziesiątkami tysiący chrześcijan, gwałcą kobiety, zabijają dzieci.
Ot islamska moralność, moralność k'Alego: k'Ali ukraść krowę dobrze, a k'Alemu ukraść krowę źle. Arabowie do domu!!!
Jak do tej pory były atakowane stolice: Nowy Jork (mimo że Waszyngton jest stolicą to Nowy Jork jest głównym centrum w którym skupia sie znaczna część życia Amerykanów), Madryt, Londyn. Następna będzie Warszawa lub Rzym, ponieważ już tylko te kraje w znaczny sposób wspierają operacje w Iraku a większe szanse ma Polska gdyż wkrótce mamy wybory a jest torchę partii, które już na swoich sztandarach planowały wycofanie wojsk z Iraku. Osobiście uważam, że dopóki będzie trwać tam wojna (nazywajcie to jak chcecie) to Polska musi brać w tym udział. Musi ponieważ nie można dawać do ręki argumentu islamistom tak jak zrobili to Hiszpanie.
Myślę, że trzeba wypowiedzieć wojnę terrorystom a ponieważ będzie trwać z nimi oficjalna wojna to sądy mogą skazywać na karę śmierci. Większość krajów zostawiła takie paragrafy w swoich ustawodawstwie. Jak kilkuset świrów będzie wisieć to może dotrze do nich żę chrześcijański świat skończył z nadstawianiem drugiego policzka.
( * )
dzisiaj mialem jechac do Anglii :/
nie ma litości dla skórwysynów !!! Ciapasy pierdolone
[']
ja również pierwsze co pomyślałem że czas na Polke :/ ... ostatnio już w Warszawie się ponoć coś działo ... tymbardziej że pomagamy Amerykanom w tym Iraku :/ obym się mylił
( ' ) ( ' )
"na przestrzeni lat świat się zmienił a ludzie na ziemi wciąż nie mogą się zmienić i docenic samych siebie. zamiast pomóc- pod siebie, jeden drugiego chce pogrąży i za wszelką cene dąży by napełnic własną kieszeń. coraz wyżej pnie się coraz więcej chce za większą cene a rozsądek i sumienie dawno poszły w zapomnienie dawno już odeszły dawno temu, jeden brat przeciw drugiemu. Tylko czemu tylko za co może w piekle za to ? za chciwośc i zazdrość, już tego mam dość, świata który przez kolor skór , mury między ludźmi stawia"- fenomen
to jest straszne a najgorsze że "to ludzie ludzią zgotowali ten los"
nie wiem co z ich sumieniem :/
( ' ) ( ' )
Milionie! Zgadzając się z tobą co do treści i intencji...
Komu Polska miałaby wypowiedzieć wojnę?
Czy organizacje niewiadomego pochodzenia są podmiotem prawa międzynarodowego?
I pytanie do osób lepiej zorientowanych ode mnie.....kilka lat temu na forum którejś agendy Ue (nie pamiętam czy to parlament, czy rada Ue) rozważano zakaz wykonywania KS NAWEt w trakcie trwania działań wojennych...Jak to wygląda....Czy w Polsce jest możliwa KS w trakcie prowadzenia wojny?
Będe wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Elwood
Straszne...
[*]
MILON a nie milion
W poslce też była rozpatrywana sprawa zniesienia nawet w przypadku wojny. Jednak o ile pamiętam to nie zostało to wprowadzone. Pamiętam też że Korwin Mikke wyśmiewał taki pomysł w Dzienniku Polskim.
NIe wiem jak wypowiedzieć wojnę terrorystom, wojnę do tej pory wypowiadało się Państwom jednak świat idzie do przodu. Książki Lema kiedyś fantastyka teraz realia. A za kilkadziesiąt lat okaże się że wszystkie Jego pomysły zostały zrealizowane.
Przepraszam Milonie!
Wstyd mi...
Dalej nie wiem jak można wypowiedzieć wojnę organizacji terrorystycznej.. :-)
Chyba wystarczy prawo karne i przywrócenie kary smierci.
Ludzie powinni być traktowani indywidualnie, co nie?
[ ' ]
skurwysyny..
Każdy powinien być traktowany indywidualnie zgadzam się. Ciekawe jednak co powiesz rodzinom ofiar ginących w zamachach terrorystycznych. Czy Oni byli traktowani indywidualnie czy jako zbiorowy zamach na: kraj atakujący wyznawców islamu a na dodatek chrześcijański. Myślę że to nie jest możliwe jeżeli ktoś traktuje Cię jak bydło rzeżne to nie oczekuj, to potem powinien byc indywidualnie traktowany. Osobiście zawsze byłem za indywidualnym podejściem do człowieka bo: brałem udział w zadymach i dostawałem za wszystkich a nie za siebie, jako członek Ligi Republikańskiej byłem traktowany jak "szmata" przez policję, bo ... wymieniać możńa naprawdę długo tylko podstawowe pytanie po co.
Nie wiem jak wypowiedzieć wojnę organizacji terrorystycznej, nie jestem, nie byłem i nie będę politykiem. Jednak coś trzeba zrobić. Może dobrym rozwiązaniem jest sspuścić na Mekkę i Medynę bombę neutronową. Wszystko poza życiem ocaleje, tylko jest problem, obiekty kultu leżą na terenie Arabii Saudyjskiej a to jeden z nielicznych krajów nie ogarnięty ciągle wojną róznych klanów "islamskich". Bo pewnie większość nie wie, że wojna między dwoma odłamami islamu czyli sunnitami i szyitami idzie na noże. Podobnie jak obecnie w Somalii tyle, że tam muzułmańskie bojówki mordują i gwałcą chrześcijan, ale o tym świat jakoś zapomina.
[']
pierdolone arabusy!...
[']
[*] Przygnębiające. Mozna by tu długo gadac, ale po co??
jebane araby !!
[*]
(')
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)