cyt..."Bo to kurwa moja wina że oni sprzedali w weekend 160 karnetów,hahaha hahaha"
CIEKAWE KIEDY KTOŚ Z KLUBU SIĘ OTRZĄŚNIE I ODBIERZE AKREDYTACJE DZIENNIKARSKĄ TEJ ZAKOMPLEKSIONEJ ********
-
-
Kordyla prywatne poglądy o Cracovii
Skąd ten cytat?
A odbieraniu akredytacji nielubianym dziennikarzom mówię moje stanowcze NIE. Tak zrobiono pół roku temu na Wiśle i został im tylko wstyd i hańba.
hm a skad ten cytat ??
To żadna tajemnica ,że nie znosi Cracovii.
Słowa te zostały wypowiedziane przez krokodyla w prywatnej rozmowie z jakimś gościem.
W sumie nic nowego, że nas nie lubi to można poznać i po jego arcydziełach.
no Marker, toś chlopie wypalil..
a ja slyszalem, jak w prywatnej rozmowie z innym gosciem powiedziales, ze Cracovia to stara ku...a
ciekawe kiedy Jude Gang obije ci za to gebe..
;) pzdrw
romanku...........nie wiesz to się nie odzywaj.......nie broń swojego współpracownika...
1. ale czy kolejny temat o krokodylu jest potrzebny?
2. MARKER - podaj dokładniejsze źródło jak już chcesz się z takimi informacjami dzielić na forum.
3. i wyedytuj posta - i zmień wulgaryzm na znaczki albo co podobnego - bo zlamałeś regulamin.
Regulamin? hehehhehe tutaj? :) Dem, weź! :)
Rock: jeżeli uważasz ze regulamin dla każdego z forów jest inny :D mylisz siem :D
to ja w takim razie tez sie myle :P
bo tu jest bez prawie, znaczy robta co chceta, moze sie uda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)