Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Ferencvaros on tour.

• Hyde Park
    • Rozpoczęto 02.07.2005 o 09:52
      Ostatnia aktywność 19.07.2005 o 04:56
      1336 wyświetleń
    • senior junior

81
      0
    • 16.07.2005 o 16:11
      Post #238294 16.07.2005 16:11
    Ferencvaros wpadnij do Liverpoolu-we sumie to rzut kamieniem. Mocna ekipa pod wezwaniem (jakies 15 os) jest tu juz zainstalowana. Poza tym Godison i Anfield do zobaczenia.Na kwalifikacje FCL i z TNS bilety byly za grosze,a poza tym nie trudno bylo zdobyc wiec sie wybilismy, a dalej zobaczymy-w sumie marzy mi sie,zeby pieski wylosowaly kogos z nich:D
    • pmx7

1K
      0
    • 16.07.2005 o 16:24
      Post #238295 16.07.2005 16:24
    qrna sie towarzystwo wczasuje po świecie... a ja żeby sie jeszcze bardziej dobić na dodatek o tym czytam... pkp
    • hamer

4K
      28
    • 19.07.2005 o 04:56
      Post #238676 19.07.2005 04:56
    PMX7 przepraszam ze dopiero teraz pisze ale jakos nie moge skonczyc sie witac z moimi znajomymi i rodzina mieszkajaca w okolicach:-) przyznam sie szczerze ze nei widzialem jeszcze nikogo z barwach Cracovii,ale w sobote byl mecz realu madryt z chivas guadalajara.... kakrocze (pozdro dla kumatych-kto byl w usa ten wie:-)) maja przepiekne koszulki:-)a na dodatek czarne portki i skarpytki:-) wzruszylem sie okrutnie jak zobaczylem te grupy pasiakow,choc nieco bardziej opalonych niz my:-) p.s. w srode groclin gra z z america club...z tego co tu pisza to mistrz mexico ale jakos w to nie wierze:-) niewykluczone ze sie pofatyguje na ten mecz....naturalnie w barwach...jak mi sie uda to wkleje w tym wakacyjnym temacie fotki pozdrawiam

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie