W dupie mam grupy szybkiego reagowania ja dzis dopinguje.
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
Po meczu z Amicą karnet obowiązywac będzie na 8 spotkań. Ceny:
SEKTOR A - 312 ZŁ
SEKTOR B(1,2,3)- 178 ZŁ
SEKTOR B(4,5,9,10)- 223 ZŁ
SEKTOR B(6,7,8)- 267ZŁ
SEKTOR C - 178 ZŁ
Bez kitu i juz niech nikt nie gada ze to jest jakos bardzo drogo.Wio wszyscy po karnety i na mecz z ległą ma byc komplet!!
VOJNAR brawo!!! albo mozna "narabac" sie za 20 zeta przed meczem albo dolozyc do biletu i kibicowac!!! CO JEST K...A chcemy TRZECIEJ LIGI za 3 ZLOTE !!!
czy MISTRZA POLSKI po 40 ZLOTYCH!!!
CRACOVIA MISTRZ POLSKI !!!
o! to dobra inicjatywa. Tym samym jesli kogos nie stac, to moze odpuscic sobie pierwsze 2 mecze i cena juz normalna. do kupna panowie. nie narzekac
no :D
PP Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> VOJNAR brawo!!! albo mozna "narabac" sie za 20
> zeta przed meczem albo dolozyc do biletu i
> kibicowac!!! CO JEST K...A chcemy TRZECIEJ LIGI za
> 3 ZLOTE !!!
> czy MISTRZA POLSKI po 40 ZLOTYCH!!!
>
> CRACOVIA MISTRZ POLSKI !!!
to jak bedziemy miec mistrza za 40 zl, to ja nawet 50 moge dac to moze zalapiemy sie na puchar polski jeszcze :D
Ciekawe, czy na ostatni mecz rundy będzie można karnet kupić za 1/9 ceny wyjściowej (chyba to będzie taniej niż bilet :D
i to znacznie taniej, bo wszakże mecz z Kolporterem Korona Kielce może być zaliczony jako "szczególnie atrakcyjny" :P
ale do tego czasu wszystkie karnety będa już dawno wyprzedane ;)
Powiedz no Misiu dlaczego tak jedziesz po Kielcach? Korona solo nie przechodzi przez gula? I to już od III ligi. Sekcja hokejowa KSC też ma 2- go człona i też na przedzie, ale tego nie dostrzegasz...
audax - nie jezdżę po Kielcach ani po Koronie - tylko po Kolporterze. Mam swoje powody
PS: Idąc twoim tropem myślenia autorzy tej stronki:
http://www.korona-kielce.pl/gol.php
znacznie bardziej jeżdża po Kielcach niz ja :)
Z tego co Filipiak mówił wczoraj w Tematach Dnia w TV Kraków, to ceny karnetów po kolejnych meczach mają być obniżane i być dostępne do 3 ostatnich meczów
No i co dalej jest za drogo ?
Co a moze jeszcze trzeba takse co poniektorych wysłać?
No jak teraz nie kupuja to juz przesada.
Po meczu z Legia karnety beda po 150 zł za 7 mecz na C.
Może by tak bilety dla "weteranów"? 10 zł za bilet dla osoby powyżej 50 roku życia. Bez identyfikatora, na podstawie dowodu osobistego, bilety w kasach przed meczem. No przecież to chyba nie są zadymiarze i chuligani.
PAS a czumu bez ID ?? przeciez wyrobic ID nie problem juz bez przesady ale za 15 by mogli wchodzic.
Bo taki "dziadek" jak widzi trudności ( a dla niego wyrobić ID to problem - fotograf, Wielicka, 5 zł, tramwaje itd) to woli posiedzieć w domu. A to ma być spontaniczne. Ładna pogoda, mecz idę... Przecież taki "dziadek" nie będzie chuliganem jakiego zwalcza Filipiak! Więc po co ta cała heca z ID?
PAS - jak to po co? Po to, aby nowa ochrona mogła się [b]wykazać[/b]. Mojemu Tacie (znacznie starszemu niż te Twoje 50 lat) ID sprawdzali dokładnie.
(zresztą pisałem już kiedyś że przez to, że ID nie wyrabia się w soboty - dwa razy musiał na Wielicką po karnet jeździć).
Tak "zachęca" się kibiców - weteranów jak piszesz - którzy chodzą na Cracovię od lat 70-ciu prawie
A nie pisał bym o tym, gdyby nie to, ze w czasie trzepania mojego Taty grupa ogolonych gówniarzy bezkarnie przeskoczyla przez płot w okolicy.
no wlasnie to sa absurdy naszego stadionu. Dzialania sa potwornie nieskuteczne. Wymagaja duzych ulepszen. Bo nie dosc ze wylewa sie dziecko z kapiela, to i tak ta kapiel nie schodzi:(
nie wie ktoś czy sa jeszcze wolne karnety na środek C ??
albo wogole na C dobre mieujsca??
podbijam bo pilnie potrzebuje odp
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)