Bedzie mozna kupic na placu Mariackim.
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
A mam takie pytanie o te karnety rodzinne czy one beda na jakies wyznaczone sektory czy jak?
wyznaczony sektor B10
Wiem że można kupić na placu Mariackim ale czy tylko w dniu meczu ??
Mecz z Amicą jest o 19 a do której ten sklepik jest czynny w niedzielę ??
Handel w niedzielę??!! w sąsiedztwie kościoła (by nie rzec pod kościołem)??!! Niektórzy nasi radni mogą tego nie wytrzymać.
chyba dawno nie byles na rynku :)
w sezonie turystycznym ten sklepik na pewno nie bedzie zamkniety wczesniej niz 19-20.
ten sklepik akurat placi czynsz Fidelusowi, wiec ma dyspenze na handel w niedziele :)
Narzekamy i narzekamy, a oto, co pisze Interia o cenach karnetów i ich sprzedazy u bajoków z Reymonta:
"Do 23 lipca wszyscy posiadacze karnetów w rundzie wiosennej mogli nabyć wejściówki na ligową jesień. Z opcji tej skorzystało aż 5700 osób! Co ciekawe, najwięcej karnetów procentowo klub sprzedał na najdroższe sektory - A3 i B3.
Przypominamy ceny karnetów na mecze ligowe Wisły (wolna sprzedaż):
Sektory C i D (E1)* - 200 zł (sprzedaż w kasie biletowej przy wejściu na sektor B)
Sektory A1 i B1 - 320 zł
Sektory A2 i B2 - 360 zł
Sektory A3 i B3 - 400 zł".
No więc... do kas.
powiedzcie mi jedna rzecz, mniej wiecej w ktorym rzedzie stoi konstrukcja zadaszenia??
mam zamiar kupic na b i nie chcialbym przez pol meczu wgapiac sie w slup!!
9
dzieki
No bajoki z Reymonta napewno kupia wiecej karnetow niz My, ale to wynika z tego ze oni od kilkudobrych lat zdobywaja Mistrza Polski, jak My zdobedziemy 3 Majstry tez tak bedzie.
80% bajoków z Reymonta to zwykli ludzie ktorzy ,jakby gts spadł to by przyszło do nich góra 1500 osób.
Tak jest wszedzie oprócz oczywiście CRACOVII KRÓLOWEJ POLSKI , u nas moze byc na odwrót w III lidze 10 000 a w I lidze 5000 , i to jest fenomen PASÓW ;),i nie ma sie co licytowac liczy sie jakość a nie ilość .
Wiadomo ze NAS 20 to tak jak ich 100.
tak tylko że nam się to raz udało
a pamiętasz rok wcześniej ?
marcin nie psuj efektu :D
w 3 lidze odkad pamietam zawsze bylo 10000 ludzi :)
a ja pamietam w 1-ej koło 20000 :D
A ja dzisiaj kupilem na C5 dwa karneciki,ogolnie C wolne tylko 3 pierwsze zedy natomiast na B totalne pustki co ciekawe na sektor rodzinny sa wykupione 2 karnety.
maciek a reklamuje wogóle ktoś te karnety? bo ja nie słyszałem.
marcin ksc , jak chcesz sie licytowac odnosnie Pasów, t o zpraszam do mnie na Wole Duchacka , [.........................................................].
coś tu napstrykał że ci zmienili ...?
kliny borek jugowice ----vola ... rozdwojenie ?
Panowie inforamcjami na temat konretnych adresów jak chcecie to się na privie wymieniajcie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)