Macieksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A wedlug mnie karnety wcale nie sa drogie,nie
> zarabiam kokosow bo jakies 800 miesiecznie a 200
> moge wydac lekka reka na moja Cracovie wiec nie
> pierdol...
znalazł sie milioner, powiedz to mojemu bratu który jest studentem i za 200 zł musi życ przez miesiac!
Jak ci sie nie podoba nazekanie i ten temat to zegnamy na forum jest jeszcze kilka innych ...
-
-
Karnety CD - są sprzedawane na Kablu - opinie, newsy itp.
dlaczego na B7 do B10 jest wejście od strony Kraszewskiego [nr.6] a nie, jak zawsze od str, ul, Kałuży? Kto wymyślił obchodzenie prawie całego stadionu? Tak jest podane na karnetach! Ależ u tych decydentfów rośnie krzywa inteligencji i pomyślunku. Nie tylko ceny podnieść ale i coś dla zdrowia. Wszystko dla kibiców.
Lecho pewnie dlatego ze zrobia "sztywne" ogrodzenie i nie bedziesz mugl sie poruszac po innej czesci trybuny niz tylko sektor B7-B10 :|
Ups ;) jeszcze nam wszystkim szczęki w glebę walną na zmiany, które już wkrótce przyjdzie nam przezyc.
Mamy piekny sobotni wieczór - w który zresztą można sie wspaniale zabawić na Kazimierzu - wiec przytoczę optymistyczne słowa sprzed 3 tys lat jakiegos Chińczyka albo Żyda:
wszystkie zmiany są zawsze na gorsze, w swej pierwszej fazie po wprowadzeniu - rzecz jasna. Później albo jest lepiej albo wręcz odwrotnie ;)
Akurat podzielenie "głównej" trybuny na sztywno jest dobrym pomysłem.
To jedyny w zasadzie sposób, by ukrócić "przemieszczenia bitewne".
klaros dobrze znasz + i - sztywnego podzialu
to jak C tez podziela ??
przecierz nikt sie nie bedzie przemieszczal jak zrobione najtansze karnety pod klatka.
dla chcącego nic trudnego 200 zł to można utyrać w dosłownie tydzień. Mówicie że młodzi nie bedą mieć kasy , przecież mają wakacje wystarczy podbić do bylejakiej pizzeri i poroznosić ulotki. Zarobek 4-5 zł na godzine co za 5 dni daje 180-225 zł.
Oczywiście najtańsze pod klatką to też dramat.
klaros i w tym cała przebiegłość Teletubisia !
Później klub powie że nie może wpuścić gości np Legii bo obok klatki siedza najgorsi kibice :)
Robin: przecież klub do tych najgorszych kibiców przed meczem z taka np. Legia wyśle emaile z prośbą o odpowiednie zachowanie... i bedzie elegancko
A no tak zapomniałem ...
A jak nie beda grzeczni to wysle list z nagana do pracodawcy i beda miec pozamiatane !
Słuchaj kapciuchu jak myślisz że 1tys do 3tys będzie stało z ulotkami albo w pizzeri to albo jesteś chyba hurraoptymistą. Szanuj młodych chłopaków, których nie stać na wejście, bo nigdy nie wiadomo na co będzie stać za parę lat. Mnie stać na karnet ale oczywiście nie kupię, a wy napinajcie się dalej. Powodzenia
tomJA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jesteś chyba hurraoptymistą. Szanuj młodych
> chłopaków, których nie stać na wejście, bo nigdy
> nie wiadomo na co będzie stać za parę lat. Mnie
> stać na karnet ale oczywiście nie kupię, a wy
> napinajcie się dalej. Powodzenia
zresztą podstawowa zasada w handlu....
wejdźcie kiepsko ubrani do salonu samochodowego
a i tak traktują was jako potencjalnego klienta
na najdroższy model...a nie każą "WYP...Ć do Citroena" ;)
ps: ja kupię karnet . Jestem uzależniony.
A ja chcialem kupic dla ekipy ale impreza sie w czwrtek przedłuzyła i dopiero teraz dotarłem do komputera.
i dobrze że nie ma kolejek. Ja poczekam z karnetem do ostatniej chwili napewno zrobia jakąś promocje .
A tak myślę ze góra 1500 karnetow sprzedadza. A na meczu bdzie 3 koła no moze na na gts czy cwksległa bedzie z 5 tys.
Do 30 lipca dużo czasu nie śpieszcie sie z karnetem , bo po co. kolejek nie ma , sprzedali moze 300 sztuk. Zatem sielanka.
Mój Tato, kibic Cracovii od lat prawie siedemdziesięciu, udał się na Wielicką celem prolongaty karnetu.
Ponieważ nigdy dotąd nie wymagano od niego identyfikatora - uczuliłem go na to, że teraz potrzeba i poradziłem, aby przeczytał info na oficjalce odnośnie warunkow zakupu.
Przeczytał, zaopatrzyl się w 2 zdjęcia i z drugiego końca Krakowa udał sie w sobotę na Wielicką.
I tu okazało się, że nie może kupic karnetu, bowiem identyfikatory wyrabiane są tylko od poniedziałku do piątku. A bez identyfikatora, nawet przedstawiajac karnety z poprzednich rund - nie kupi nic.
Pomijam już fakt, że 81-letni emeryt zapewne jest czołowym zadymiarzem, więc musi mieć identyfikator, a lepiej nawet dwa, ale [b]dlaczego oficjalna strona klubu nie informuje, że sprzedaż sobotnio-niedzielna dla ludzi bez identyfikatora jest niemożliwa[/b] ?
Gratuluje "działaczom" rzekomo profesjonalnego klubu podejścia do kibiców. I to nie tylko tych najmłodszych, ale i najstarszych, najwierniejszych.
Wprawdzie tu akurat nic nie stracicie, bo Tato po wyżaleniu sie stwierdził, że jest tak uzależniony, że pojedzie jeszcze raz w poniedziałek, niemniej gratuluję tego, że [b]klub ma kibiców głęboko w dupie[/b]. Ciekawe, czy inni emeryci (od których dotąd identyfikatorów nie wymagano), a którzy zostaną potraktowani tak samo będa równie uzależnieni.
Chyba, że chce doprowadzić do tego, że jak na Amice na stadionie będzie więcej ComArchów (chciałem powiedzieć komarow) niż kibiców
Moje gratulacje. Ciekawe czym jeszcze "profesjonaliści z bożej łaski" nas zaskoczą?
Ale sie wkur.wiłem , miało być czynne do 17 a tu chuj.a , Panie Filipiak poraz pierwszy za pańskiej kadencjii sie tak wkórwi.łem , na klub , na pana , To ma być kurwa profesjonalizm?????
Na dzień dzisiejszy straciliście dwóch klientów na karnety , może jak mi przejdzie to kupie.
Jak Pan wyrąbał ceny dla zarobasów to wiedz Pan że ktoś aby zarobić zapiepsza cały tydzień a nawet w niedziele i jak sie telefonicznie informuje że czynne do 17.00 to ma być czynne , nawet jak do tej 17.00 nie sprzedało sie w sumie żadnego karneta/a tak dziś było/.
noo, Panie Profesorze jak już ludzi Pana broniących jak "awarię", "Vojnara" i "Misia" wkurwiliście - to musi być naprawde bardzo źle
> Gratuluje "działaczom" rzekomo profesjonalnego
> klubu podejścia do kibiców. I to nie tylko tych
> najmłodszych, ale i najstarszych,
> najwierniejszych.
>
Jakim "działaczom" ?
To są płatni pracownicy którzy EWIDENTNIE od jakiegoś czasu
o PODSTAWOWE sprawy nie potrafią się zatroszczyć.
Co to jest ,że pan Tabisz po podjęciu decyzji ,że kobitom w kasie
zapłaci tylko do 17 nie może KAZAĆ natychmiast umieścić to na oficjalnej stronie?
Co to jest ,że Pan Tabisz po decyzji ,że nie płaci kobicie od id. w sobotę/niedziele wogóle nie każe opublikować tego na oficjalnej.
Co więcej. Co to jest ,że KLUB nie wypracował mechanizmu by
podawać "klientom" prawdziwe informacje! 3 dni sprzedaży 3 błedy!
Nie do pomyślenia za Pieniążka czy Rachwalskiego były takie wtopy. Facet by jeszcze natychmiast info. na forum wrzucił ,żeby kibiców nie drażnić!
Pozbyliśmy się najlepszych ludzi... mam nadzieje ,że nowy prezes od
organizacji szybko się za to weźmie bo inaczej pierwszy mecz na Kałuży to będzie SAJGON w momencie nadciągania Vietkongu...
a co to znaczy ze Tabisz wogole jeszcze pracuje w Cracovii ??
Ja sie jeszcze nie wku.rwil.em. bo mam ostatnio wysokie cisnienie i nie chce sie denerwowac.
Ale rzeczywiscie Panie Prezesie Filipiak , do ku.r.wy nędzy, albo coś robicie z głowa albo wam moze pomóc. Chetnie za pieniadze PanówTabisza czy Wysockiego zajmę sie orgnizacja , dystrybujcja karnetów itp. itd. A to że Comarch nie dał żadnego swojego programu do obsługi sieci sprzedazy to jest jakas KPINA !!! Toz te dziewczeta na Exelu robia, no jakas paranoja.
Chcialbym aby klub przedstawil kto jest za co odpowiedzialny ile dostaje pensji?
Chcialbym aby ludzie odpowidzialni za dystrybcje i jego konstrukcje poniesli jakies konsekwencje.
Toz to mozna na umowe zlecenia zatrudnic dwoch trzech studentow ktorzy zankomicie znaja sie na obsludze komputerów i sprawnie pomogli by w dystrybucji.
Dlaczego ja wogole tu musze pisac o takich dupperrrellach .
Aha Panie Kordyl nie życze sobie aby w jakikolwiek sposób tresć tego co tu pisze była gdziekolwiek przedrukowywana. Jak autor nie wyrazam zgody na publikacje tego tekstu w żadnej formie, na żadnym polu eksploatacji w rozumieniu prawa autorskiego.
Panie Prezesie Filipiak ja rozumiem ze to nie Pan zajmuje sie organizacja sprzedazy kanetów, ja wiem ze za to odpowidzialni są inni ludzie, ale przecież nie mozna w ten sposób traktowac ludzi.
Aha no i jak mozna oglosic ze karnety beda sprzedawane 1 lipca jak ich fizycznie nie ma.
To jest naprawde jakis CUD i opatrznośc kogoś WYŻEJ ze my w tej I lidze jesteśmy.
Obiecalem ze nie bede narzekał, karnet kupie ale nie teraz nie beda swoja osoba jeszcze kolejki powiekszał.
Ale cho.lera mnie bierze jak widze ze sie takie proste błedy popełnia.
No nic obiecuje ze dalej bede Pana profesora popierał ,ale niech Pan ze mnie nie robi wała w postaci lekcewazacego podchodzenia pracownikow klubu do wykonywanych (albo i nie ) obowiązków pracowniczych.
Amen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)