Chodzą słuchy że szanowny pan profesor postanowił inwestowac tylko w hokej kosztem piłki nożnej. Kto ma rozum niech się wypowie bo ja nic nie rozumiem.
-
-
Filipiak jest dobry na łyżwach na zamarzniętej Wiśle
Zdobycie Mistrzostwa Polski w hokeju jest o wiele tańsze niż w piłce. Sprawa jasna.
ooo gdzies takie rzeczy czytalem ostatnio...
gdzie to bylo...
forum ?
przestancie pierdolic !!!!!!!!!!!!!! temat do zamkniecia !!!!
to mogło byc na forum.. ale pewności nie ma.
depeszowi gratulujemy wyczucia :(
No przynajmniej jedno mistrzostwo.
Potem porzucimy hokej i zajmiemy sie piłka.
a potem porzucimy Cracovię i pójdziemy na Garbarnię...
Temat do zamknięcia.
Ps.Bardzo bym prosił o konkretne tematy, bez napinki.
I ja dołaczając się do prośby powyższej jeszcze bym dodał żeby wszyscy się tak jakoś bardziej starali tematów nie rozmywać bo potem ja np. się trochę gubię.
Pisał takie teksty niejaki , zresztą bardzo szacowny Pasiak, Depesz na Teraz.Pasy.net
Oczywista bzdura... porównajcie rozgłos z mistrza Polski w hokeju
gdzie nie ma drużyny z Warszawy , Poznania , Łodzi...zresztą po co ja wymieniam ...poza Gdańskiem i Krakowem nie ma drużyny z dużego miasta, z rozgłosem wspaniałej gry "kopaczy" Stawowego w 1 lidze...
Na rękach należy nosić Filipiaka ,że postanowił zdobyć mistrza w hokeju i wyremontować halę!!!!
Owszem hokej , za 10 lat, jak dołączy mocna Warszawa , Łódź i Wrocław będzie to świetny nośnik reklamowy.
Narazie to jednak inwestycja w przyszłość....dość odległą!
Bez przesady , piłka ma 6-7 razy wyższy budget od hokeja więc o czym my tu gadamy!
A MISTRZ na 100-lecie się chyba nam przyda. Prawda?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)