..skoro czarno na białym wykazałem wam, że w sprawie rzekomego anulowania kontraktu Pawlusińskiego pomyliła się o wiele wczesniej Interia a nie Wyborcza..
nie przymykajcie oczu na błędy..
zwłaszcza ty, Misiu..
pozdrawiam
-
-
Admini, zmieńcie tytuł tematu o Pawlusińskim :) - kontynuacja wątku o "kaczkach Krokodylarskich"
RoMan RoMan!!! gdzie jakiemuś portalikowi do prestiżu GW|? ;)
Podaj jeden argument dlaczego Krokodyl miałby byc na tym forum w jakikolwiek sposób chroniony;)
RoMan. Nie wiedziałem, ze czytanie bez rozumienia nalezy do podstawowego kanonu działania "dziennikarzy GW"
zwróć łaskawie uwagę na daty i porównaj z dzisiejszą, a potem pieprz "krokodylki" o przymykaniu oczu :o
[i]Autor: PAS (IP zapamiętane)
Data: 22 Cze 2005 - 21:37:51
Jak na razie to ploty. Był parę dni temu w Krakowie, rozmawiał z Cracovią i prasą - nikt nic takiego nie mówił, a sam Pawlusiński wprost przeciwnie. Skąd te informacje?
Autor: Miś (IP zapamiętane)
Data: 22 Cze 2005 - 21:42:17
z interii - spółki córki ComArch [/i]
Czarno na białym to wykazałeś jedynie że kochasz Kordyla :P
hm, ciekawe RoMan co Ty tak bronisz krokodyla ?? czyzby stal nad Toba z siekiera i Cie straszyl ?? :>
Nie z siekierą ino z otwartą paszczą;)
Na Interii było to tylko w temacie o przygotowaniach do sezonu GKS-u Bełchatów.
W Gazecie zaś Krdyl grzmiał groźnie: "Cracovii problemy z kontraktami". Nie każdy z nas interesuje się przygotowaniami i problemami Bełchatowa i dlatego niewielu pewnie czytało ten tekst na Interii. W przypadku Gazety, ze względu na tytuł sprawa wygląda inaczej. Poza tym jeżeli ktoś podaje nieprawdziwe informacje, to czy usprawiedliwia go, że ktoś inny też to podał?
wsumie to jak by nie bylo Krokodyl zawsze pisze artykuly jak u nas na forum sie pokaze, wywleczono tekst z przygotowan Belchatowa u nas na forum i odrazu na 2 dzien byl tekst ze mamy problemy :p
panowie, przesadzacie,
jeździcie po tym krokodylu jak po łysej kobyle, a facet ma tylko z tego ubaw..
nie naleze do bliskich znajomych krokodyla, ale znam go, wiem ze przejmuje sie swoja praca, a na pewno nie kieruja nim tak demoniczne intencje jak wy to przedstawiacie..
nie bronie go.. po prostu śmieszy mnie cała ta wasza krucjata.. prowadząc ją zachowujecie się jak mali chłopcy.. nie ma się na kim wyżyć? to wyzyjmy się na krokodylu..
nie bronie go, ale uwazam, że w tak ewidentnej sytuacji jak ta z newsem o pawlusińskim wpierw na interii, powinna dac wam trochę do myślenia..
generalnie proponuję zluzować z tematem krokodyla, bo staje się to juz nużące..
albo zaisntalujcie sobie dział „huzia na krokodyla”..
krokodyl to ani moja rodzina, ani zomowsko-ubecki wiślak, ani przyjaciel od serca, ot, normalny, równy gość..
ale macie radochę, kto by pomyślał, faceci w statecznym wieku..
jeździcie po nim tu tak, jak wylewający pomyje na Ro Mana Wiślacy na ichniejszym forum..
ujmuję się za krokodylem dlatego, bo nie lubię jak ktoś jeździ po kimś, a słabe ma, i nagięte ku temu podstawy..
pozdrawiam zwłaszcza nierzetelnych dziennikarzy z Interii..
bo ten Krokodyl... to zła kobieta jest:)
PS. RoMan nie wykazałeś, bo nie odniosłeś się MERYTORYCZNIE do mego wpisu:
[i]RoMan: mechanizm jest taki, że jeżeli dziennikarz (np Kordyl) cytuje jakąś informacje za PAP-em i okazuje się, że nie jest tak do końca, znaczy to, że PAP się pomylił
RoMan: [i]wszystko co powiedział w wywiadzie dla Wyborczej, znaczyło tyle, że żona jest przywiązana do Bełchatowa, i on sie zastanawia, czy będzie mu łatwo przenieść sie ot tak do Krakowa..
Krokodyl: Pojawiły się nowe okoliczności. Jakie? - Żona i dzieci Darka są bardzo przywiązane do Bełchatowa - tłumaczy prezes GKS Janusz Paduch.
same sprzeczności.....
RoMan - skup się na dyżurze[/i]
RoMan po co następny temat?
Ro Man -przeczytaj teksty krokodyla o Cracovii i czy one nie wydaja Ci sie tendencyjne naciagane ? huuura pesymistycznie przedstawiajace Cracovie. Czy krokodylek to jakis Twoj koles ? moze chodzicie razem pod sztandarem "Tęczy" ????
Powiedz mu aby pisał o rolkarzach a nie o Cracovii i ten wasz Fijalek - to juz trójkąt ?
Wyborcza to gadzinowski szmatławiec-tak sie w czasie wojny mowiło o gazetach sprzyjających okupantowi.
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> panowie, przesadzacie,
nieprawda nie przesadzamy. jeździmy sobie po krokodylku ,który dobrze
sobie na to zasłużył:-) Tak higiena psychiczna.
>
> jeździcie po tym krokodylu jak po łysej kobyle, a
> facet ma tylko z tego ubaw..
a to akurat mnie i podejrzewam innych- uczciwszy uszy - "równo wali".
>
> nie bronie go.. po prostu śmieszy mnie cała ta
> wasza krucjata.. prowadząc ją zachowujecie się jak
> mali chłopcy.. nie ma się na kim wyżyć? to wyzyjmy
> się na krokodylu..
jak kurcjata? człowieku. Facet smaruje nie pierwszy raz 5/10
Jak już wcześniej pisałem podaj jeden powód dla którego
mielibyśmy krokodylka cenić i szanować.
Niejaki RoMan faktycznie jest na tym forum chroniony i
wielu podobno wiślaków bana za ordynarne obelgi wobec niego dostało;)
> generalnie proponuję zluzować z tematem krokodyla,
> bo staje się to juz nużące..
nie ma mowy. To takie nasze hobby. Jak 3 razy dziennie
Waldkowi nie przysole to KRZYWDA MI ;)
Ten cały "artykuł" krokodyla to był taki:
"W "Dzienniku Zachodnim" pojawiła się informacja, jakoby Wiśniewski rozwiązał już kontrakt z Cracovią. Zainteresowany gwałtownie temu zaprzecza i ujawnia, że ma właśnie całkiem inne sprawy na głowie...."
i:
"Dariusz Pawlusiński, choć podpisał już umowę z Cracovią pół roku temu, najchętniej by się z niej teraz wycofał i pozostał w GKS-ie Bełchatów....
...A co do treningów: będzie zawodnikiem Cracovii dopiero od 1 lipca - wyjaśnia trener bełchatowian Mariusz Kuras. - Mogę tylko pogratulować Cracovii. Szukała dobrego piłkarza i znalazła - dodaje....
Prezes "Pasów" Janusz Filipiak w ogóle nie widzi "sprawy Pawlusińskiego" - Nie będę tego komentował. Z Pawlusińskim podpisaliśmy kontrakt definitywny - mówi prezes Filipiak."
Czyli generalnie, że Wiśniewski ponoć rozwiązał kontrakt, a w istocie nie rozwiązał i, że Pawlusiński może nie grać w Cracovii, ale tak po prawdzie, to będzie grał, i do tego dołączył bardzo psujący tytuł... Ale ile tekstu udało mu się posłać do druku...
po to aby strzelać kulą w płot. Bo RoMan nudzi się w robocie do tego stopnia że już nie wie co robić.
Do Twojej wiadomości kolego RoMan:
1) nie jestem dziennikarzem, co sobie nie wiem skąd ubzdurałeś
2) nie pracuję w interii, co też sobie ubzduraleś (to, ze kiedyś pojawił się tam mój tekst o niczym nie swiadczy. Kilka tekstów na prośbę śp. Andrzeja vG. zamieściłem takze w GW. To tez o niczym nie swiadczy.
3) nie moją (a tym bardziej Twoją) sprawą jest ocena pracowników interii na forum Cracovii
4) twoje przyczepianie się do mnie wynika najprawdopodobniej z olbrzymiego kompleksu niższości. Rozumiem to i wybaczam X(
A po Kordylu jeździc będę zawsze jak sie będzie głupio podkładał.
Jemu to sprawia radochę? To dostanie co lubi :). Bo mnie też to bawi :P
W odróżnieniu od dyskusji z Tobą, do której mnie bez przerwy zmuszasz i przez to odrywasz mnie od pewnej płatnej fuchy :S
Zajmij się swoim dyżurem, OK? Chyba, że w GW płacą za nic nierobienie
I pamiętaj, że dwie rzeczy działają na mnie jak płachta na byka: opieprzanie się w robocie i głupota. A zwłaszcza jej kliniczne przykłady
Misiu Misiu tyle zabawy w nudny dzień pracy a ty tak ostro "jedziesz"
ps: Marsz w obronie Krokodyli już niedługo...
ADMINI, MODY....
bo się vqurvilem....
jakie jest to "podforum"
Piłka nożna w Cracovii etc.
W KOSMOS ALBO DO HYDEPARKU!
ok Khalid, daj mi banana i bedzie spokój
Ja niestety nie jestem wychowany w atmosferze ciągłych zabaw (jak pewni dziennikarze) i nie lubię jak mi ktoś w pracy przeszkadza :)
Misiu - banuje to tutaj Riecewind i G.O.D
postfem Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy krokodylek to jakis Twoj koles ? moze
> chodzicie razem pod sztandarem "Tęczy" ????
>
>
Hehehe , nie smiejcie się , przecież RoMan poprzez ''kolorową tęczę'' rozwija swoje horyzonty umysłowe.
Ro Man: jak zwykle bronię tu GW, tak Kordyla nie, bo mnie facet wkurwia jak mało kto. byle pierdnięcie rozdmuchuje do niewiadomych rozmiarów, momentami mam wrażenie, że "szczuje" WS na JF, jego teksty ostatnio przypominały jako żywo TP, a na koniec: jest bardzo kiepski jako dziennikarz. do dziś pamiętam, jak po którymś naszym meczu (chyba 2ga liga) napisał, że (bodajże) Bania uderzył piłkę głową, która wpadła do bramki. poziom, momentami, pregimnazjalny...
Miś: [i]3) nie moją (a tym bardziej Twoją) sprawą jest ocena pracowników interii na forum Cracovii [/i] - ale Twoją (naszą) sprawą jest ocenianie na forum Cracovii pracowników GW/Agory? bo moim zdaniem oceniać możemy wszystkich...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)