Czy wybieracie sie dzisiaj ???
wszystko na ten temat....
-
-
Wianki
nie wybieram się. nie odpowiadają mi takie masówy. na wiankach byłem raz, po ostatnim meczu III ligi z Motorem, i niezbyt mi sie podobało, więc się szybko zmyłem. a ognie sztuczne świetnie widać ode mnie z okna :].
no i oczywiscie mega gwiazda Budka Suflera z gośćmi m.in. niejaka I. Trojanowska (sic!), po prostu cudowne wrażenia artystyczne...
ja chyba nie pójdę ,nikomu się nie chce zostać do rana a na same Wianki mi się nie chce iść
Nie idę , mam wazniejsze sprawy na głowie .........
bylem, bylo super.. po meczu z motorem tez bylem na wiankach a rok temu bylo o wiele lepiej bo w tym czasie byl mecz z polkowicami i tam to dopiero byla zabawa i sietowanie!
pozdro
faz jest
jebac wisle
było srogo, tyle w temacie.
:)
bylo fajnie i nawet naszych jakis mozna bylo spotkac, a poza tym to wydarzenie zawsze mi bedzie przypominac o wejsciu do I ligii :D
oj było grubo. Tylko bylo slychac Pasiackie spiewy choc jak wracalem moglem zostac poturbowany przez bucow(czytaj wislakow) z mojego osiedla
ma ktoś jakieś fotki z wianków albo filmiki to niech vkleja :)
SPoko Ja mam filmiki z wianków :)) pózniej beda
Aaaale bylo klimatycznie wczoraj :)
Z odpowiednim towarzystwem jest dobra zabawa :D
Pozdrawiam wszystkich kumatych :)
Autor: CRACOVIACZEK_KsC (IP zapamiętane)
Data: 26 Cze 2005 - 10:43:34
oj było grubo. Tylko bylo slychac Pasiackie spiewy
Mikus chyba stal gdzies niedaleko nas :D
A gdzieście stali, bo myśmy przyłączyli się na chwile do jakieś ekipy z prokocimia bodajże koło świata piwa
:P
hyhy :) ARKA GDYNIA
My poznaliśmy jakis chłopaków z Chrzanowa w kolejce po piwo:)
a ja sie nawaliłem jak bombolot
:D Marcin nie tylko Ty jeden :P
hehe
Ostro wczoraj było..;)
ARKA GDYNIA :D
a ja wianki spędziłem na plantach ;P
St@nley to wy tak na Wielopolu śpiewaliście po wiankach aż miło gdzie nie jesteś nasi "Każdy to powie - CRACOVIA żądzi w Krakowie"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)