Cuś mi się wydaje ,że znowu zawaliła polityka informacyjna Klubu...
proponuje wstrzymać się z krytyką do tej konferenerencji!!!
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=177
W związku z licznymi pytaniami docierającymi do klubu, dotyczącymi wprowadzenia biletów i karnetów dla rodzin i zorganizowanych grup młodzieżowych, Zarząd MKS Cracovia SSA zawiadamia, że informacje na ten temat zostaną podane do publicznej wiadomości na początku lipca. Odbędzie się to natychmiast po uzyskaniu przez spółkę odpowiednich decyzji dotyczących możliwości budowy podgrzewanej murawy i przebudowy stadionu.
-
-
"Sektor rodzinny; trochę cierpliwości" - są KARNETY RODZINNE za 50% ceny!!!!
a ja bede upierdliwy i sie przypieprze, nie mamy fotek naszych kibicow ze dajemy fote Polonistow ??
kkk....nie kumasz zupełnie. Polonia to jak rodzina to i zdjęcie ...pasuje do sektora rodzinnego;)
buehehehe
siła forum ???
siła i owszem ale informacja sciemniająco gmatwająca
a pisząc prosto drogi Ian'ie: kupisz karnety w piątek czy czekasz na info od zarządu?
Mysle ze najpierw pójdzie normalna sprzedaz. A pozniej uruchomia rodzinne.
To by było logiczne.
ech Robin...ciezko to pisac ale ja bym takich
glrbokich zamiarow nie podejrzewal. Jakis profesjonalista
;-) klubowy sie wyrwal z publikacja tych cen...
i pewnie nawet byl zdziwiony sila negatywnych
reakcji!!! Teraz szuka stad taki zaciemnaijacy komunikat.
Czy kurna nie mozna uczciwie na konferencji przedstawic
co jest grane a nie przywalic taka czesciowa
informacja... RZECZNIKA!!!!
Bo co by duzo nie mowic poza Profesorem zarzad
Cracovii stanowia teraz ludzie , którzy z Cracovia
maja tyle wspolnego co ja z CWKS...widac to po
traktowaniu kibicow i ludzi Pasom oddanym...
tzn jak logiczne?? dlaczego ojciec z synem (dziadek z wnuczką) ma siedzieć w 3 rzędzie na B3? bo zarządowi nie chciało sie wymyślic wcześniej, ile ma kosztować karnet rodzinny??
marny powód
Maniex nie przesadzaj. To jest niestety - bez względu na to czy Ci się podoba, czy nie -prawo podaży i popytu.
Chcesz siedzieć lepiej - płacisz wiecej.
Płacisz taniej - masz gorsze warunki
jak np. w kinie czy teatrze
To tak jakbyś powiedział: "Chcę aby dla mnie Mercedes w wersji full wypas kosztował połowę tego co dla Kowalskiego, bo on jest sam i bogaty, a ja biedny i będę wozić rodzinę". Mówisz tak? Nie - wyśmiano by Cię. Więc kupujesz Matiza albo inny tani samochód. I też jedziesz.
Tak jest wszędzie. I to jest normalne
Ale w przypadku Matiza masz wybór: lepsze, drogie samochody, albo gorsze ale tanie.
A komunikat o karnetach w pierwszej wersji takiej alternatywy nie dawał. Może będzie lepiej, ale...
Nie można wymagać cudów.
Jedyne czego możemy żądać to to, aby dla rodzin lub małolatów była jakakolwiek możliwość kupienia tanszych biletów i karnetów. A że w gorszych warunkach? Na to już niestety nic nie poradzisz.
Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Chodzi o to, żeby choć częsciowo się od niego osłonić
nieprawda Miś. Mam prawo do pełnej informacji od razu
i prawem popytu podaży chcę* 1 lipca o godz. 10 wybrac:
a) kupuje za pełną kwotę karnety dla całej rodziny w znakomitym (:P) miejscu
b) kupuje tańszy karnet rodzinny w gorszym
a tymczasem nikt nic nie wie,
NIE MOGĘ WYBRAĆ...
i nie pociesza mnie sytuacja, ze "w pierwszej wersji"
niby jest lepiej (no bo MOŻE BĘDĄ KARNETY RODZINNE), ale ma być podobno profesjonalnie, nespa?
* nie o mnie chodzi, ja juz wybrałem; chodzi o zasady
Każdy ma prawo.
Szkoda Maniex, ze nie czytaleś moich postów z nocy w temacie o karnetach. Moze byś wtedy podszedł dop mojego wpisu z lekkim przymrużeniem oka ;-)
Miś, zawsze czytam (Ciebie) z lekkim przymróżeniem
;)
ale wiesz, nie pisze tylko do Ciebie
a wręcz sie przyznam, ze pisze raczej do różnych "teletubisiów"
BTW masz Priva ;)
a tak były obiecywane karnety rodzinne a ze ich nie ma to sie zdenerwowalo moje dziecko 4-letnie a drugie dziecko stwierdzilo ze juz nie bedzie krzyczalo HEJ HEJ CRACOVIA
Ten News zaciemniający tylko obnaża sposób działania w tym ...
Ten news to równie wielki skandal jak cała ta cenowa farsa.
Czy wy nas macie za idiotów???
TAK TAK...
cóż - oficjalka przegina w jedną, a TP w drugą. Widać i jedni i drudzy mają w tym jakiś interes :)
Prawda leży - jak zwykle - pośrodku
Craco - tracisz nerwy. Niepotrzebnie. Złość piękności szkodzi... Dopóki sprzedaż karnetów się jeszcze nie rozpoczęła - uwagi krytyczne zgłaszać można (a nawet i trzeba), ale nie można jednoznacznie oceniać sytuacji. A podgrzewanie sytuacji niczemu dobremu nie służy. Na razie...
No chyba, że masz mnie za idiotę
TAK TAK
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> cóż - oficjalka przegina w jedną, a TP w drugą.
> Widać i jedni i drudzy mają w tym jakiś interes
>
> Prawda leży - jak zwykle - pośrodku
>
> Craco - tracisz nerwy. Niepotrzebnie. Złość
> piękności szkodzi... Dopóki sprzedaż karnetów się
> jeszcze nie rozpoczęła - uwagi krytyczne zgłaszać
> można (a nawet i trzeba), ale nie można
> jednoznacznie oceniać sytuacji. A podgrzewanie
> sytuacji niczemu dobremu nie służy. Na razie...
>
> No chyba, że masz mnie za idiotę
>
> TAK TAK
G... prawda!
Prawda leży ...tam gdzie leży!
i Maniex niestety ma rację bo:
Jeśli nie są znane ceny karnetów rodzinnych, to nie wiadomo czy opłaca się zyskać np. 10 złotych na rodzinnym, czy lepiej dołożyć te dychę i kupić normalne, a gdy się już okaże po ile te rodzinne są - to najlepsze miejsca w droższych sektorach będą wykupione.
Więc wystarczyłoby ze strony klubu podać, że rodzinne owszem tak, ale np. na rzędy 1-7(po tyle a tyle) i tylko o to info chodzi.
Oczywiście zgadzam się z tym, że ceny powinny być zróżnicowane, powiem więcej chce płacić drogo jeśli to się przełoży np. na lepszy komfort czy grę drużyny, ale sam teraz nie wiem co mam zrobić 1-go lipca!
"Kibice, którzy kupili karnety na mecze rundy wiosennej sezonu 2004/2005 na miejsca w sektorach A i A1 i chcą te miejsca zatrzymać mogą to zrobić do 11 lipca"
Czyli najlepsze miejsca i tak mogą wykupić ich wczesniejsi "użytkownicy"...
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=174
Ceny karnetów rodzinnych i ich miejsca powinny zostac podane rownolegle z pozostałymi cenami.Ktoś nieprzemyslał sytuacji i teraz próbuje odwrocić "kota ogonem"
Powtarzam jak w apelu....Wstrzymac sprzedaż karnetow o parę dni do czasu wyjaśnienia wszystkich wątpliwości....
A podobno jest jeszcze niewyjaśniona sprawa sektora "D" ktory czeka na zburzenie lub sprzedaż karnetów.....
Maniex....ja naprawde nie wiem co mam zrobić...
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Maniex nie przesadzaj. To jest niestety - bez
> względu na to czy Ci się podoba, czy nie -prawo
> podaży i popytu.
>
> Chcesz siedzieć lepiej - płacisz wiecej.
> Płacisz taniej - masz gorsze warunki
> jak np. w kinie czy teatrze
>
Przez moment nie miałem dostepu do kompa i dopiero teraz piszę - Pozwolisz Misiu, ze sie z Tobą nie zgodzę. Tzn oczywiście masz racje pisząc:
> Chcesz siedzieć lepiej - płacisz wiecej. Płacisz taniej - masz gorsze warunki jak np. w kinie czy teatrze.
tyle, ze to rozroznienie cenowe juz zostało wprowadzone tj. ceny na B są od 200 do 300 za miejsce.
Ja chetnie stane w kolejce juz w piatek ale chce kupic karnet dla siebie i syna na B8 - zapłace wiecej za siebie (tj 300 a nie 200) i chetnie zapłace odpowiednio wiecej za syna tyle, ze nadal nie wiem czy dla dzieciaka beda bilety ulgowe (czy tez 'karnet rodzinny). Rozumiem, ze na B1 na przykład karnet dzieciecy powinien kosztowac np 100 a na B8 np. 200.
ps w kinach nie ma juz rozróżnienia cenowego ze względu na miejsce na sali (przynajmniej nie w multipleksach) zresztą ten przykład nie ma w ogole nic do rzeczy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)