To niech teraz naprawiają te błędy z własnych kieszeni... :)
-
-
APEL DO KLUBU !!!
Ja bym uderzył w inny ton. Wszyscy identyfikujemy się z Najsłynniejszym Pasiakiem Wszechczasów (mam na myśli Jana Pawła II). jesteśmy dumni, że kibicował Naszej Drużynie, Pan profesor z pewnością też jest dumny. I życzyłby sobie wielu takich jak On kibiców (i widzów podczas meczów na Kałuży).
Papież nie był nadzianą osobą. Na wydrukowanie pracy doktorskiej nie miał kasy, dlatego nie mógł jej przez długi czas obronić.
Teraz sobie myślę, że jeśli dziś mielibyśmy w Krakowie, po właściwej stronie Błoń kogoś o podobnym formacie i podobnym statusie materialnym do młodego Karola Wojtyły, to o ile byłby nawet w stanie przychodzić do tej pory na mecze, kosztem ogromnych wyrzeczeń, to teraz , po podwyżce, nie byłby w stanie sobie pozwolić na to.
Czy Panu Profesorowi o to chodzi, żeby wylewać dziecko z kąpielą? Chcąc uderzać w chuliganów (w których i tak podwyżki nie uderzą, bo co za problem skroić z kasy jakiegoś małolata na ulicy) czy dbać o finanse klubu, godzi w wielu wiernych, ale zarazem biednych kibiców (sam nie jestem zbyt zasobny), pozbawiając Cracovię niepowtarzalnej dotąd atmosfery.
Niech Profesor weźmie sobie do serca tych kilka uwag i zastanowi się, czy Zarząd przez tak drastyczna politykę cenowo-biletową, nie strzela samobója sobie i NAszemu Klubowi.
Panie Filipiak nie tędy droga !!!
Podpisuje się obiema rękami pod apelem do władz klubu !!!!!
nie uderzając w tak "wysokie C" jak PasiarzBielaka....
... zapewne wielu Kibiców Cracovia by nie miała, nie miała tak znamienitych Kibiców gdyby nie dachy i okna "Żaczka"... gdyby czasem w momentach "tuż po wypłacie stypendium" nie przyszło im do głowy - w ostatniej chwili, w przypływie "studenckiej fantazji" - kupić bilet na mecz przy Kałuży
.. a może tam i teraz mieszkają przyszli np.: znamienici menedżerowie, znamienici informatycy, znamienici prawnicy... bo "filologów, polonistów, literatów i innej maści przedstawicieli bezproduktywnych zawodów nam nie braknie"
MI się wydaje,ze powinni wprowadzic wreszcie karnety i bilety chipowe. Byłoby wtedy bezpiecznie(bo po każdym wybryku,delikwent byłby wyłapany)j!! Szkoda,że jeszcze w tym sezonie tego U NAS NIE ma:((( pozdro!!!!
Zwracam się z prośbą do władz klubu MKS Cracovia SSA o ponowne przeanalizowanie proponowanych cen karnetow oraz biletów na nadchodzący sezon rozgrywek piłki noznej IDEA EKSTRAKLASA.
Po zapoznaniu sie z proponowanymi cenami,uważam że podwyżka jest bardzo drastyczna.Ceny uderzają w najmłodszą widownię,pozbawiając ją mozliwości oglądania widowiska.Utrudniają też w możliwość oglądnięcia meczów przez całe rodziny.
Stwierdzam ,że za tak dużą podwyżką nie podniósł się standart oglądania meczy,co uzasadniałoby proponowane cen.
Proszę o przeniesienie daty rozpoczęcia sprzedaży karnetów z 1 lipca na np.4 lipiec by dać czas na ewentualną zmiane decyzji,uwzględniającą zdania kibiców.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby.
Klikaj PAJACYKA...pomagasz wtedy głodującym dzieciom !!!
Też sie podpisuje! wogole to jest jak koszmarny sen zeby sasiadka za miedzi miala tansze karnety... ale nie chodzi o nich. Wieź sobie profesorze przemysl ile nastolatków kochajacych swoja drużyne znajdzie w wakacje min 200zł na karnet i to jeszcze w miejscu gdzie cos niecos widac.... i przy aktualnych wydatkach rodziców... wogole paranoja....
Podpisuje sie za cala WOLE DUCHACKA za obnizeniem cen karnetów
luksus na (byłym) b7 ????
- 6,7 piewszych rzędów nie znajduje sie pod dachem
- jak siądzie się zbyt blisko schodów to dach nie spełnia swojej funkcji i normalnie leje za kołnierz
- ja sie siądzie zbyt wysoko słup zasłania pół pola karnego
- jak sie ma pecha to ludziska stojący w przejsciu tez zasłaniaja pole karne a jak sie wtedy stoi to ci z góry wydzierają sie zeby siadać :|
ALE LUKSUS JEST WIEC TRZEBA PŁACIC 300 zł zamiast 150
kogoś w klubie poje....... , komu zależy żeby Cracovia sprzedała 2 tyś karnetów + 500 biletów na mecze - przecież przy dobrych cenach(150,200,250) karnetów można by sprzedać 6 tyś karnetów ale widocznie dla ludzi bez wyobraźni musi przejść jedna runda żeby zrozumieli że działają na szkode klubu i wbrew ekonomii
Dario: fakt, należałoby zróżnicować ceny biletów, tzn. dawać upusty za miejsca z defektami. Zresztąprawda jest taka, że one 'nie zejdą' - być może nawet przez dłuższy czas.
Od kilku dni zastanawiam się: dlaczego te podwyżki??
1. Jeśli chodzi o poziom sportowy to w przyszłym sezonie niczego nadzwyczajnego bym się nie spodziewał (praktycznie zero wzmocnień).
2. A może poprawił się produkt krajowy brutto, pensje poszły w górę, nasz naród ma tak dużo kasy, że warto dorzucić kaski biednym piłkarzom? Dla niewtajemniczonych podpowiem, że ostatnio to jest u przeciętnego Polaka ciężko. Ale Wy co niewiedzieliście to nikomu nie mówcie bo sobie humory zepsujecie.....
3. Dla mnie jedynym powodem podwyżek jest poprawa komfortu oglądania meczy na CRACOVII (infrastruktura, widoczność, bezpieczeństwo). To prze ostatnie miesiące z siedziby Cracocovii płyneły słowa, że na naszym stadione będzie jak w Anglii. W takim kierunku rozumowania utwierdził mnie jescze nasz wodzu, profesor porównująć ceny biletów na mecze do cen biletów na filmy prosto z HOLYWOOD.
No to panie Filipiak, pan jest chyba tak zapracowanym człowiekiem, że pan ostatnio nie miał okazji być na seansie przypuśćmy w Multikinie.
Czasy kin w których wyświetlano Człowieka z Żelaza odeszły (stety lub niestety).
Jeśli porównujemy komfort oglądania meczu na CRACOVII z seansem w Multikinie, to niestety ale u nas na Kałuży jest nie jak w Holywood ale jak w Bolywood (dla nie wtajemniczonych odpowiednik Holywood w Indiach).
W związku z powyższym proponuje zorganizować AKCJĘ ZRZUTKI NA BILETY DO KINA dla Wodza Filipiaka i reszty członków Zarządu na film np. Karol. Człowiek, który został papieżem.
Celem powyższej wycieczki do kina będzie uświadomienie Decydentom jak takie kina obecnie wyglądają i w jakich czasach obecnie żyjemy.
Jestem w stanie pojąć że jakaś podwyżka jest konieczna,ale o 100% to chyba lekka przesada nietylo dla Qmatych.Co poradzić ,jak się człowiek nie obróci tak zawsze dupa z tyłu.Najpierw awantury na trybunach,potem o mało co karnetowicze by mieli zakaz wjazdu na derby,a teraz ponieważ walczymy z chuliganką i wywalono 1500 osóbze stadionu to należy podnieść ceny karnetów dla pikników.Panie Profesorze ja logiki uczyłem się z Voltera ,a Pan?
Panie Profesorze dziękuje ;) pozbyl się Pan kibica na runde jesienną ... (upss przepraszam moze wejde na 1-2 mecze !)
Parol , a jak jestes taki kibic to czemu nie kupisz karnetu ? czyli wnioskowac mozna ze jestes kibic świateczny , nie kumam Cie , a żabą nie jestem !
pasiak na zawsze-nie wszystkich stać na wydanie co najmniej 200 zł...Mnie akurat tak i ja ten karnet kupie,choć mam świadomość że klub ze mnie wyciska kase jak może...
A po drugie naprawde sie martwie co bedzie z młodzieżą,bo jak teraz nie przyjdą na Pasy to w przyszłości bedzie z tym ciężko.Filipiak traci kapitał na przyszłość.Sam powoduje że bedzie mniej zarabiał.Nie wiem jak bedzie z frekwencją na meczach ale coś mi sie zdaje że bedzie kiepsko...Naprawde bardzo chciałbym się mylić...
Nie podnoście nam
cen biletów na Cracovii.
Chociaż tak lubicie
sięgać do naszych kieszeni.
Bo się na Kałuży zaraz zjawią
same snoby i bufony.
A na meczu będzie cisza,
że aż ucho zaboli.
Tutaj na mecz chodzi się
z małą buteleczką.
Tutaj najpiękniejsze dziewczyny
oko cieszą.
cdn. ......
Na melodie piosenki Turnała , nie przenoście nam stolicy do Krakowa
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie podnoście nam
> cen biletów na Cracovii.
> Chociaż tak lubicie
> sięgać do naszych kieszeni.
>
> Bo się na Kałuży zaraz zjawią
> same snoby i bufony.
> A na meczu będzie cisza,
> że aż ucho zaboli.
>
> Tutaj na mecz chodzi się
> z małą buteleczką.
> Tutaj najpiękniejsze dziewczyny
> oko cieszą.
>
>
> cdn. ......
>
> Na melodie piosenki Turnała , nie przenoście nam
> stolicy do Krakowa
>
Naprawde brak Ci talentu do pisania wierszy
no z "deka" przesadzone te ceny ...
a może tak najpierw jakieś sukcesy , a potem ewentualne podwyżki !
panowie decydenci bez brawury z tymi cenami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jeszcze, mimo wszystko zaścianek , a nie "liga mistrzów" !!!!!!!
Tylko Pasy !!!!!!!!!!!!!!
heh ..dolfuss ...
Powiem tak:
Polecam wykład mniemanologi stosowanej ....
Powiadasz, że to wiersz ?? hm.
Oj nie rozumiemy słowa pisanego oj nie rozumiemy ...jak nauczę się rysować to specjalnie dla Ciebie będę przesyłał komunikaty w formie obrazów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)