Podpisuje sie
Ceny tych karnetow uderzaja w mlodziez ktora powinna stac na D, gdzie nikomu nie przeszkadzaja, bo sa daleko do klatki tak wiec nei stwarzaja zagrozenia dla nikogo, a za kilka lat to oni beda chodzic w glownej mierze na Cracovie i to oni beda zostawiac kase klubowi. Jak sie teraz klub od nich odetnie to bedzie taka sytuacja jak ma Polonia w Warszawie gdzie jest ich garstka :/
-
-
APEL DO KLUBU !!!
Otoworzyć sektor D !!!
Nie zamykajcie "drzwi"(powinno być bram) przed młodzieżą !!!!
podpisuje się !!!!
stanowcza obniżka karnety 200 i 250 zł to jest rozsądne a znizka nalezy się tym , którzy w zakończonym sezonie wspierali klub kupujac karnety na rumdę jesienna i wiosenna bo przeciez to posiadacze karnetów najbardziej ryzykują kupujac karnet nie wiedząc jak ich druzyna bedzie grała , mnie osobiście nie stać w tym momenicie na wydanie 300 zł na karnet A1 ( a siedziałem tam cały sezon ) więc nie bede zmieniał miejsca no chyba że p.Filipiak zatrudni mnie gdziekolwiek to nie bedę robił problemu.Niech wezmie On sobie pod uwagę że na Cracovie nie chodza Tylko biznesmeni , posłowie , Rada Miasta ( ta notabene ma wejsciówki za free - a pózniej w gazetach czytam że im miejsca nie pasują niejaki Pan Nidecki ) , ale chodza także ludzie z rodzinami , renciści , emeryci , studenci , młodzież , bezrobotni bo poprostu ten klub kochają .A jak czytam że jak nie kupie karnetu to mam płacic 50 zł za bilet to osobiscie powiem tak 50 zł to jest koszt utrzymania 3 osobowej rodziny ( wyżywienie) -2 dniowe
Powinniśmy głośno zaapelować o rozpoczęcie przebudowy stadionu...!
No ale przeciez mozna wprowadzic rozwiazanie ze karnet kupuje sie na raty np 3 raty .
Tu akurat nie widze problemu.No chociaz na D mogliby wpuszczac rodziny tatus i synus czu coreczka ale razem.
No generalnie ceny przynajmniej na C nie wzrrosly bo sa o dwa mecze wiecej .
No ale raty spokojnie moga wprowadzic np teraz dajesz 100 zł a za miesiac druga stówe.
Albo jeszcze inaczej teraz dajesz 100 zł a przed rozpoczeciem rundy czyli 30 lipca u siebie dajesz nastepna 100zł i dopiero wtedy odbierasz karnet ale miejsce juz masz.
Podobnie mozna zrobic z tymi po 300 teraz 150 a np do 28 lipca nastepne 150.
Kurna przeciez mozna wprowadzic pewne rozwiaznia ulatwiajace zakup.
Vojnar, ja powtórzę jeszcze raz to co napisałem przed chwilą:
Podajesz ceny na sektor C, na które karnety podrożały najmniej. Weź jednak pod uwagę kibiców, dla których najważniejsze jest na meczu być. Nie liczy się miejsce, ale sama obecność. Karnety dla tych kibiców podrożały o 100%!!!! Tak, koszt karnetu podwioł się! Cena najtańszego biletu wzrosła z 15 na 35 zł.!!! Tak na to trzeba spojrzeć. Koszt dla 4-osobowej rodziny NAJTAŃSZYCH karnetów to 800 zł.!!! Koszt NAJTAŃSZYCH biletów na jeden mecz to 140 zł. To jest prawdziwa skala podwyżki. O tyle wzrosły MINIMALNE ceny aby kupić karnet, czy bilety i obejrzeć mecze.
Jestem zdecydowanie za obniżką a więc za dotrzymaniem zapowiedźi p.Filipiaka o promocji karnetów ,tworzeniem klubu dla rodzin i młodzieży.
to jest bez sensu ... jeszcze w tamtym sezonie kupić można było karnet na D za 100 zł !! i to było rzeczywiście tanio
najtańszy bilet będzie kosztował 35 a może się zdażyc ze 50 ...
a wiece że w ten sposób filipiak walczy z chuliganami ? hahah tylko że oni pieniędzy mają najwięcej i karnety napewno kupią ...
co za polityka ... i jeszcze bilety tylko na wielickiej !! i to też jest walka z chuliganami !!
Podpisuje się pod tym..
Moim zdaniem powinny wrócić KARNETY RODZINE (tak jak w 2 lidze).
Takimi cenami karnetów stracimy najmłodszych kibiców i to póżniej odgryzie się w przyszłosci.
Drugą cieżka dla mnie sprawą jest numerowanie miejsc(oczywiscie na Vipachi super Vipach mogą być numerowane) na sektorach
Podpisuje sie pod tym apelem na C chociasz zeby 150 kosztowal
ku...wa mac otworzyc D i po problemie!!przeciez w tamtym sezonie byly karnety po 100zl!!i idac tym tokiem myslenia mamy za 200zl (2x100zl) karnety na caly sezon!!panie filipiak takim postepowaniem za 5,10,15 lat na mecze beda chodzic same krawaty z pana firmy a nie prawdziwi wierni kibice...:(!!naprawde jestem zbulwersowany a najbardziej to cena pojedynczych biletow!! smiechu warte!!!!!!!!!!!:[
A co z rodzinami p.Profesorze? Podpisuje się pod apelem
Małolaty tez mają miec tyle kasy ?
Równiez sie podpisuje pod apelem
podpisuję się. zadałem sobie trud sprawdzenia, jak to się ma w Manchesterze Utd, i co się okazuje? 3 rodzaje biletów: zwykły, dla młodzieży i dla "seniorów". szczegóły: [url]http://www.manutd.com/news/fullstory.sps?iNewsid=43269&itype=1020&bPreview=true[/url]
drogie bilety/karnety = mniejsza frekwencja = mniejsze zainteresowanie reklamodawców = mniejsze wpływy. czy to tak trudno pojąć?
zdecydowanie za apelem , a nawet jesli nic nie da pokazmy na meczu , co o tym WSZYSTKIM sądzimy !!
Zdecydowanie popieram apel, a zwłaszcza zniżki dla młodzieży i rodzin. Może możnaby przyjąc ich wprowadzenie przed meczem w Krakowie w zależności od ilości sprzedanych karnetów ?
!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!!!!!!TAŃSZE BILETY!!!!!
dedykacja muzyczna- z repertuaru Maleńczuka (z małymi zmianami):
"Nikt tego nie wie -
jak ja kocham siebie,
o sobie tylko śnię.
Nie ważne drużyny,
nie ważne przyczyny
ja poprostu:
kocham się.
Na kibiców nie czekam,
tylko sobie przyrzekam
z sobą tylko byc.
Nigdy się nie pokłócę,
nigdy siebie nie porzucę -
nie rozdzieli mnie nikt.
Całe noce, całe dnie
JA po prostu:
KOCHAM SIĘ.
Każda drużyna ma swego sponsora,
ale przyszła już taka pora
że chcę zostać sam.
I najlepiej się mam
gdy na meczu jestem
SAM z sobą na sam.
Swoje włosy uczeszę,
sam się meczem nacieszę
i całusa sobie dam.
Nie rozdzieli mnie nic
tylko z sobą chcę być
bo ja tylko siebie mam
JA poprostu:
KOCHAM SIĘ"
Popieram apel!!!!!!!
Ceny karnetów na Cracovie są delikatnie mówiąc CHORE!!!
Może się mylę.
Dlatego pytam.
Co klient dostanie za 300,- na B7?
Bardzo bym prosił Marketing Cracovii o przesłanie mi Oferty Zakupu Karnetu na mojego maila wraz z argumentacją dlaczego warto kupić ten produkt.
Chyba tak to się odbywa w cywilizowanym świecie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)