Odrobny i Rompkowski zostają w Gdańsku
Kategoria: Ekstraliga
Nowe kontrakty reprezentantów Polski
- To hokeiści
tworzący trzon zespołu. Doszliśmy do porozumienia i podpisaliśmy
kontrakty ? poinformował prezes GKS Stoczniowiec Gdańsk Marek Kostecki.
Zarówno Mateusz Rompkowski, jak i Przemysław Odrobny związali się z gdańskim klubem trzyletnimi kontraktami - poinformowała oficjalna strona klubu.
---------------------------------------------------------------------------
Liczyłem troche ze Rompkowski zagra w Pasach w nowym sezonie
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
Też miałem taką nadzieję.
ze Stoczniowca u nas widzałbym Łopuskiego ,ale on chyba ma jeszcze przez rok ważny kontrakt i koniecznie Urbanowicza, moze tez Vitka.
Odrobny i Rompkowski podpisali 3 -letnie kontrakty w Gdańsku.
[i]Nowe umowy z Zagłębiem podpisali Artur Ślusarczyk i Kamil Duszak
Szanse na kontrakt ma też Czech Karel Horny, któremu początkowo zarząd klubu podziękował za grę. - Trener Jozef Zavadil podjął decyzję, że jeszcze chce dać Karelowi szansę. Ma powalczyć o miejsce dla szóstego obcokrajowca [może grać tylko pięciu - przyp. red.] - mówi Adam Bernat.
Prezes Zagłębia zapewnia, że blisko podpisania kontraktów są też Adrian Labryga, Marcin Jaros i Paweł Dronia. To ważne, bo Labrygą interesują się Cracovia i JKH Jastrzębie, a Jarosem GKS Tychy. Trwają też rozmowy z nowymi zawodnikami, m.in. Rafałem Cychowskim z TKH Toruń. - Liczyliśmy na transfer Przemysława Odrobnego ze Stoczniowca, ale on zdecydował się pozostać w Gdańsku.[/i]
z Zagłebia to pasowalby ktos z trójki Jaros ,Tedy da Costa lub Dronia. NIE MAM PRZEKONANIA DO Labrygi poza piekielnie mocnym strzalem bardzo chimeryczny
Na zachodzie bez zmian:
Matczak pozostaje trenerem GKS Tychy. Trzon zespołu nie zmieni się. Matczak nawiązał rozmowy z kilkoma hokeistami, którzy mają wzmocnić Tychy w nowym sezonie
66-letni szkoleniowiec z Rosji Stanisław Małkow nie poprowadzi już w przyszłym sezonie JKH Czarne Jastrzębie. "Szukamy nowych rozwiązań, zamierzamy ściągnąć zawodników ze Słowacji i Czech a to trenerowi z Rosji nie po drodze" argumentuje wiceprezes Andrzej Frysztacki.
Leszek Laszkiewicz decyzję o tym gdzie zagra podejmie po mistrzostwach świata
W Podhalu podpisano 2 letnie kontrakty z Zapałą i trenerem Jancuską!
http://www.podhale-hokej.pl/news.php?readmore=118
w Toruniu póki co jest na razie znany prezes klubu.
GKS Tychy jest zainteresowany Przemysławem Bomastkiem z TKH Toruń.
ciekawe czy nowy prezes go puści
http://podhale-hokej.pl/news.php?readmore=121
Nowe info !!!! Tomek Jakes w Nowym Targu.
kontrakt jednodniowy? ;)
A o Darku Gruszce to se zapomnijta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skłaniaj sie ku was ale jakby co to raczej wybierze NT. Ale najpierw Ameryka .
I to juz nie jest Prima Aprilis.
Nie jestem pewien ale Darek nie jest w kręgu zainteresowania Cracovii.
Potwierdzam ze Gruszka nie jest raczej na naszej liscie życzeń
miał szansę i jej nie wykorzystał. Drugiej nie dostanie.
a wiadomo kim sie interesujemy?
pewnie wiadomo, ale jak to mówią: "ciszej idziesz - dalej zajdziesz"
a pan Szewczyk "coś wie" (wywiad wczorajszy):
[i]"Mam cały czas nadzieje że PZHL powiększy ligę i Unia zagra w przyszłym roku w PLH.[/i]
niedługo liga hokejowa będzie 2 razy większa od piłkarskiej :(
to druga liga to beda 3 teamy: Legia, Orlik i KTH? :)
ligę się powinno w obecnej sytuacji zmniejszyć a nie powiększać - co za głąby...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)