No nie mówiłem! Vercik już nasz! Czekamy na potwierdzenie z N.Targu - Burila!
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brać.
>
O Urbanowiczu to ja mówię od trzech lat...
bardzo duży talent
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No nie mówiłem! Vercik już nasz! Czekamy na
> potwierdzenie z N.Targu - Burila!
Ku................ nie za dużo by to sie chciało? Ilu macie stranieri wraz z Rudem teraz?
Ponoc Podhale zrezygnowało z obroncy Pospisila? (4 bramki 17 asyst )i co ciekawe ma najlepsze statystyki wsród obronców Podhala więc gorale maja teraz w składzie 4 zagraniczniaków
Nie mial najlepszych statystyk - lepsze ma Sroka (9+13), Pospisil moze mial nie najgorsze statystyki, ale od obroncy nie oczekuje sie tylko punktowania...
no niezupelnie 4.......odliczyc FRanka B i zostaje 3.Robert ma naprawde dobre statystyki u nas ale niestety takze pecha ze gra po erze Jakesa i Burila.....czynione sa natomiast starania starania o srodkowego napastnika extraligi slowackiej(punktowal w 7 ostatnich meczach w swojej lidze ..to taka ciekawostka )oraz o Burila(chyba nieaktualne,Cracovia,daje wiecej) oraz o jednego z obroncow Litvinova oraz o powrot Kolusza i tu uwaga ......jesli Kolos zagra u nas to jako Wychowanek i przez to nieblokowalby miejsca obcokrajowcawi(wszystkiee gazety padaja ze jesli zagra to jako strainieri a to nieprawda)pozdrawiam i zycze wielu emocji w PLAY-OFFACH
Buril za Cernego i będzie ok.
No niewiem czy Buril bedzie chcial grac w Podhalu? po tym jak go potraktowali na początku sezonu
Zgadzam się w 100% buril niech za Cernego przyjdzie!!!.I do tego ROMEK THOMAS!
Buril za Spirina po co on nam jak mamy juz 3 super piatki a 4 by była Witowski-Kowalowka-Dubel a obrońcy sa często kontuzjowani i popełniają błedy wiec Cerny móglby zostać a Spirin od Witowskiego sie nie wyróżnia a gościu nawet 10 pkt nie ma w kanadyjsce i tylko 2 bramki to tacy zagraniczni to dziekuje wymienic Spirina za Burila to (no chyba że choroba Cernego bedzie poważna i nie bedzie sie nadawał do gry) a jak by jeszcze Tomas doszedł chodź wątpie bo skład jest najlepszy od wejscia to Extraklasy to klepiemy wszystkich.
Spirina 100 razy wolę od Cernego.Dla mnie to jest dno.Na tą chwilę wymienił bym ich obydwu.Buril byłby za Cernego wskazany.I byłyby 2 miejsca wolne.Powinniśmy mieć 6 stranieri by była konkurencja!!!!
Potter troche pofolguj.Cerny ma pewne klopoty natury zdrowotnej więc nie może sie bronic swoja grą.
Dajcie na luz w sprawie Cernego!!!
szymeknowytarg
Stranieri będzie tylu by na mistrza było:)
"Bo nie ugody, gdzie w jednym kraju żyją dwa żywe narody.
Pragnień nie odejmiesz, ziemi im nie dodasz - Jeden musi ustąpić! - gość albo gospodarz!" K.H. Rostworowski
Buril za Cernego to jest to !!!
Dlaczego za Cernego!!!!!???? po co nam Spirin czemu nie dać szanse Dubelowi?? a obrońcy czestko kontuzjowani i Cerny sie sprzyda najpierw wymienic Spirina a potem mozna Cernego
1. atak L i D Laszkiewiczowie , Słaboń
2. atak Drzewecki, Pasiut,Piotrowski
3.atak Badzo , Hlouch,Vercik
4.atak Kowalówka,Witowski,Spirin
zostaj w rezerwie Cieślak, Urban,Dubel
niezle to wyglada w ataku , niestety gorzej juz w obronie i tutaj mysle ze najbardziej teraz potrzebujemy wzmocnien.
torreador Cerny ma zdrowotne problemy ok .Niech się leczy.Ale w tamtym i w tym sezonie jak jest zdrowy TO TAKŻE NIC NIE GRAŁ!!!.Jest obrońcą słabszym od tych co mamy .Obcokrajowiec powinien być lepszy ,albo co najmniej na poziomie najlepszych w drużynie na jego pozycji.Dla mnie jest to nasz najsłabszy obrońca.Robi mega błędy w obronie i do tego łapie idiotyczne kary!!!.
Cracovia to nie senatorium i przechowalnia.Tu nie ma przebacz zawodnik albo gra dobrze i drużyna ma z niego pożytek ,ALBO POWINIEN BYĆ WYMIENIONY NA INNEGO!!!!Ja osobiście nie wierzę że ten hokeista kiedykowiek będzie naszym mocnym punktem drużyny!!
36 dni później
4-1 dla kierpcowej zbieraniny po I tercji. Raczej już stocznia się nie podniesie, więc mamy ciekawy drugi półfinał
końcowy wynik 9:1 dla Podhala
a w meczu o utrzymanie Unia wygrała z Polonią 5:4 i w rywalizacji jest 1:1
hehe mieli łeb nasi ,że omineli Podhale w półfinale:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)