Faktycznie, rewanż z NT za zeszłoroczny mecz o brąz może Sanokowi smakować,
ale dlaczego ma smakować również Tobie Sterby ? tego nie rozumiem ;)
-
-
U naszych rywali (prywatne pogaduchy będą kasowane)
Sterby ma chyba na myśli nasz rewanż za zeszłoroczny walkower, tym samym nie wierzy w naszych ! :(
Liczyłem na Kowalówkę, że dobije Podhale ale chociaż wynik w typerku trafiony ! :)
5 dni później
Tychy jutro kończą rywalizacje.
Radziłbym poczekać, my trzy lata temu też prowadziliśmy 3:0
My tu pitu, pitu, a jak sobie policzyłem to wychodzi na to, że w międzyczasie Toruń już poleciał z ligi.
E tam poleciał.... :)
P(Z)HL wszystko może:
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,39088,jest-nadzieja-dla-torunian.html
9 dni później
Wczoraj był ostatni mecz "grupy spadkowej" Naprzód-Nesta. O przysłowiową czapkę gruszek - kolejność ustalona, spadkowicz znany, a czy zleci to zależy od bajkowych, a nie od tego co na lodzie, Naprzód na pewno lepszy i choć "mecze w środku tygodnia" ich mocną stroną w tym sezonie nie były, to faworyt jasny, zwłaszcza że należało się spodziewać iż obie strony raczej będą wzajemnie szanować swoje kości. Zgodnie z logiką, w typerze postawiłem na Naprzód. Jednak podczas naszego meczu, w przerwie, dowiedziałem się jednak, że... jakiś geniusz finansjery odważył się przyjmować zakłady na ten mecz. I to takie w prawdziwych pieniądzach. No i wtedy już wiedziałem, że za ten mecz w typerze 0 punkcików to mam bardziej niż pewne... :)
PS: jako ciekawostka - to był jedyny mecz Naprzodu u siebie z Nestą w tym sezonie, który Toruń wygrał w regulaminowym czasie. Jednak prawdę gadają - sport to sport i każdy wynik zdarzyć się może :)
A tymczasem w Jastrzębiu nadal kryzys.
[url=http://www.petycjeonline.com/jkh-gks-jastrzebie][Petycja][/url]
Toć Jastrzębie jakąś grubą kasę z miasta dostało ? My coś dostajemy z miasta na seniorów ? Niech se znajdą swojego "Profesora" !
Z całym szacunkiem i sympatią do Jastrzębia z mojej strony, jakby nie było !
w jastrzębiu wywalili wszystkich obco
więcej na h..j.net
BRAĆ BORDOWSKIEGO
Zastanawiałem się kiedyś jak będzie w praniu wyglądał nakaz bajkowych podpisywania umów z zawodnikami do 30 kwietnia. Już wiem.
Mecz o trzecie miejsce po 30 min 3-0 dla Podhala jak ktoś chce posłuchać " profesjonalnego" i obiektywnego komentowania to polecam. Gabryś na bank po ćwiartce ... https://www.youtube.com/watch?v=0vY8CeuuoTM
Miazga. Wydarzenia na lodzie są tylko tłem dla popisu Samoleja. :D
4:0 !!! :D
O chwałka jego mać, on chyba jeszcze popija w międzyczasie. Gabryś daje szkół sezonu! Graty dla Podhala, szczerze to brąz dla nich jest dla polskiego hokeja po prostu lepszy.
Musi coś być na rzeczy, bo plącze się chłopu język i zdarzyło mu się pomylić sanoczan z sosnowiczanami, Ciarko BPS etc.;) A wracają do Szarotek, to brąz im się należy, co udowodnili w trakcie całego sezonu.
[size=large]BRAWO PODHALE!!! GRACISZE!!![/size]:D
Podhale ma brąz , Sanok nie ma nic a w meczach play-off z nami wisiał transparent " wracamy po swoje" ... no to wrócili.:D
Gabryś był nawalony jak działo, mur beton. "Podhale wczeliło trochę na pałę, ale zawodnicy z Sanoka robią to samo" podobało mi się najbardziej. I jeszcze jak się zaplątał że był spalony na czerwonej, ale mu się skojarzyło, że takiego już nie ma i zaczął bredzić, że teraz to się nazywa "podanie przez 2 linie :D
Mnie tam to czy brązowy medal zdobędzie Podhale, czy Sanok interesowało mniej więcej tak jak wynik 6 ligi szachów podwodnych w Urugwaju.
Kibicowsko jak najbardziej tak Leesiorze - nie nasza sprawa. Ale z punktu widzenia polskiego hokeja wg mnie lepiej. Tzn chodzi mi o to, że dla takiego Wielkiewicza czy Tomasika ten medal coś znaczy, natomiast dla większości zaciągu zza oceanu obawiam się, że nie znaczyłby nic. Wylądowałby w szufladzie w wynajmowanym mieszkaniu i być może niejeden nawet by nawet zapomniał go wziąć wyprowadzając się za granicę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)