1-2
Bojarski, Pawlusiński
-
-
Korona-Cracovia - typujemy wynik.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oft: o ranyyyyyyyyyyyyy meg powróciła chyba po 2
> latach
>
> co do tematu: 2:1 dla Korony
Oj ...oj...ja tu ciągle jestem...Wam (Cracovii) "trochę kibicuje, a Koronę wspieram na maxa !! :)
i jaki miły wynik Typujesz..oby..oby...;)
2;0 DLA CRACOVII PawlusiNski Moskała!!!
Ważne jest tylko zwycięstwo w pięknym stylu, a nie wynik :)
więc, jedziemy panowie :]
Stawiam na wynik 1 : 1 strzelcy bramek : Bania i Bilski.
Wkrótce PASY LIDEREM EKSTRAKLASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oft.2: meg są tu jeszcze tacy... co pamietają pewną stara telenetowąnowelę z Tobą i RobertemBP w rolach głównych ;)
a co do wyniku - no niestety ale wydaje mi się że dostaniemy w Kielcach... wolę się miło rozczarować jak wygramy :)
Dementor - oj, aż łezka w oku... ;)...ja tez to dobrze pamiętam....ale Robert juz chyba o mnie zapomnial...a ja rok temu..no co tu duzo krecić...wkroczyłam na dobre w wapniarskie życie ..
Jednak o Cracovii, a szczególnie Koronie...NIGDY nie zapomnę...i szczerze mówiąc...to ja też nie bardzo wiem, czy Korona dzisiaj tak Was pokona jak myslisz....tak więc wynik remisowy w pełni mnie usatysfakcjonuje :)
ps
a może stworzyć jakiś wątek dla "starych" forumowiczów :)))
1-1
0-4
MIAZGA
1:3 (1:0) Wygramy
Wymordujemy skromne zwycięstwo 1- 0!
no ja myślę że będzie 2-1 dla Cracovii
po wzajemnych "szachach".............0:0
0-1 mały rewanż za III lige :)
jedyna osoba która trafiła poprawny wynik to: [b]crusader[/b]
GRATULACJE
[i][jeszcze raz komuś ubliżysz na forum to Cie pożegnamy. Dem][/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)