Jak w temacie.
Ja typuje 2-1 dla Korony oni będą teraz w lidze dowodzić i coś czuje że to że zostaliśmy uznani najlepszym benjaminkiem ostatnich lat nie będzie trwało wiecznie.
-
-
Korona-Cracovia - typujemy wynik.
Korona pójdzie naszym śladem i będzie najlepszym beniaminkiem...
a w tym celu "scyzoryki" musza jak my pierwszy mecz u siebie przegrać
-po ładnej grze;) 2-3
Lato, lato wszędzie
Zwariowało oszalało moje serce...
mi się wydaje,że 3-0 dla Pasów..
2-0 dla Cracovii :)
Ja chce zebysmy wygrali jak najwyzej,taki maly rewanz za 3 lige.
A po golu zaspiewac calym sektorem "ARKA GDYNIA!"
Wiem wiem,szydera.
ja obstawiam 2-0 i przychylam sie do pomysłu Liptona!!! ARKA GDYNIA!!
Napewno to bedzie trudny mecz. Obstawiam remis 1:1
Ciekawe na którym stadionie będziemy grac. Korona buduje stadion nowy czy on będzie skończony bo przeciez ten przy szczepaniaka to tragedia nie na 1 lige niespełnia wymogów. Jeszcze jest sprawa naszej murawy jak u nas będa zmieniac murawe to też u nas niezagramy to gdzie ? :]]]]]]]]
1-2 Bojar i chciałbym napisać Kaziu z głowy :( ale pewnie drugą bramkę strzeli skrzyński z wolnego
Tak Kaziu to może strzeli tylko w tym problem że nam, bo jest bliski przejścia do Korony.Ja sie z typowaniem wstrzymuje, bo jeszcze sie może wiele do tego czasu (w składach obydwu drużyn)zmienić.
nowy stadion Korony ma byc oddany do uzytku jakos z poczatkiem 2006 roku, wiec zapomnijcie ze mecz odbedzie sie na nowym stadionie. Pozatym tak sobie czytam i wyczytalem ze ten ich stadion ma kosztowac 40 mln, jakis walek tu czuje i podejzewam ze im sie przedluzy budowa bo im braknie kasy.
Z naszą "super" obroną to powinniśmy prosić o jak najniższy wymiar kary... :)
Mam nadzieje ze dowalimy im conajmniej 4 sztuki nie tracac zadnej!
To za to 0:1 u nas! A co, niech sie boja! :)
Bedzie nerwowowo ale wygramy 3:1.
No i juz sie trzeba zbierac do wyjazdu ;)
Mecz o godz 19:00.
Zatem spoko zdąrze do roboty obrócić z kumplami wskakujemy w ... i 5 jebnietych zapaleńców z Grupy Trzymąjcej za Pasy zjawi się w Kielcach.
2:2
Belex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z naszą "super" obroną to powinniśmy prosić o jak
> najniższy wymiar kary...
ta obrona nie jest taka zla,lepsze kluby tez maja problemy z defensywa (real m.!!!).
kazdy popelnia bledy,a to,ze kosztowalo nas to 4 miejsce - za rok bedzie lepiej i to z wlasnie z ta "swietna obrona".
ps
oby zostal Wawrzyczek :)
wygramy,wygramy,wygramy!
4-2 wygramy
Mecz odbędzie się na starym stadionie przy ul. Szczepaniaka, a wygra Cracovia! 1:0
jeszcze za wcześnie na typowanie, ale będzie to wyrównany mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)