szkoda prof Filipiaszenko nie skonsultowal sie z kibicami na temat strojow chyba wieje tyranią i despotyzmem
-
-
Nowy sezon nowe stroje ? Precz z becikami !!!
Ponury, biale jest ble
Ty chyba jakis rasista jestes ze tak dyskryminujesz czern :D
Wogole to co widzielismy na fotkach ze sparingu w Zakopcu to sa stroje dla druzyny rezerwowej, a dla 1 zespolu beda z nazwiskami a spodenki to jeszcze beda przedyskutowane :P
mam taką nikłą nadzieję.. a nóż w wodę są te slipy testowe - może decydentom właśnie zależało na poczytaniu wrażeń szanownych forumowiczów i następnie po lekturze tychże powzięcie decyzji. tak się łudzę...
[i]"W strojach rezerwowych (niebieskich) przewidziano dwa kolory spodenek: białe z niebieskim klinem i granatową oblamówką oraz granatowe z białym klinem i niebieską oblamówką." /Teraz Pasy/[/i]
A nie mogłyby byc po prostu niebieskie?
I co oni mają z tymi klinami??
powiem wam że te spodenki z tym klinem byłyby ładne gdyby ten klin nie miał tej czarnej obramówki tylko byłby taki czerwony ... niejagorsze by to było ale i tak jestem za czarnymi np. z flagą
Ponury Ty chyba daltonista jesteś - białe do biało-czerwonych strojów?
Co Ty z byka spadłeś?
Zresztą nawet jeśli by się lepiej komponowały
to może zrobimy sobie trendy stroje w niebiesko-różwoe pasy z fioletowymi spodenkami - bo takie kolory będą modne i akurat komuś się dobrze kompnują?
SPODENKI MAJĄ BYĆ CZARNE!!!!
kurna tu nie ma kwestii kompozycji tu jest kwestia tradycji!!!
Spodenki sa fatalne. Musza byc czarne !
spodenki syfiaste... biale powinny być... ew. na beznadziejną pogode czarne ;)...
trza poinformować tą zine bo oni ewidentnie nie wiedzą jak się skompromitowali
[i]Autor: Rob!ert (IP zapamiętane)
Data: 05 Lip 2005 - 12:24:08
szkoda prof Filipiaszenko nie skonsultowal sie z kibicami na temat strojow chyba wieje tyranią i despotyzmem[/i]
to tak służbowo prowokujemy czy z inicjatywy wlasnej?:(
Ja mam nadzieje, ze na plecach bda mic nazwiska, a nie jaka logo jednego ze sponsorow.
Spodenki ohyda............................Paskudztwo......................
DSS kufa ladnie czytasz temat chyba z 3 razy bylo napisane ze beda tam nazwiska !!
kkk_84 - tylko nie kufa, poza tym zwaz na to, ze nie jestem tak Qmaty jak ty;)
Cracovio! Wyrzuć te spodenki!!
Podobno nie szata zdobi człowieka. Podobno też nie należy oceniać ludzi po tym, jak się ubierają. I słusznie. Ale kiedy spogląda się na nowe stroje piłkarzy Cracovii, nie można przejść obok nich bez dwóch zdań komentarza...niestety niezbyt przychylnego.
W ostatnim sezonie piłkarze Cracovii, jak przystało na prawdziwych patriotów występowali w strojach polskiej firmy „Vigo”. Choć nazwa ta przeciętnemu człowiekowi niezbyt wiele mówiła zawodnicy w strojach „swojaka” prezentowali się ok. Bo i stroje były ok.
Jednak władze Cracovii, jako że świat posuwa się naprzód i już milowymi krokami zbliża się jeden z najważniejszych dni w życiorysie najstarszego klubu w Polsce - jego stulecie, postanowiły zmienić wizerunek swych piłkarzy. Rozwiedli się z „Vigo” i zawarli nowy związek, tym razem z firmą „Zina”, ponoć dobrą i sprawdzoną (ta sama firma ubierać będzie piłkarzy II-ligowej Jagiellonii).
Wszystko po to, by sprostać wymaganiom kibiców i sprawić, by krakowscy sympatycy mogli dumą napawać swe „pasiaste” serca. Tyle tylko, że kibice, zamiast podnosić głowy wysoko, niczym paw, chowają je głęboko w piasek, jak strusie. Chowają je ze wstydu i z upokorzenia. Na forum Cracovii i stronach klubowych można znaleźć dziesiątki, jeżeli nie setki ostrych słów pod adresem strojów, zwłaszcza spodenek. Jednym zwyczajnie się nie podoba, inni zaś nazywają rzecz po imieniu - skandal.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=71640
Koszulki, spodenki skrywają graczy wdzięki
lecz te są be...
I przyznam się, o jednym tylko śnię:
aby w klubie był ktoś taki co spokojnie i bez draki nim zamówi te spodenki wpierw [b]ze statutem zapozna się[/b]
na forum booli przeczytałem ,że w Klubie oświadczono ,że to tymczasowe stroje a meczowe będą w przyszłym tygodniu zatwierdzać...
a skąd boolarsky to wziął. Z Krokodyla? ;)
Po pierwsze nie forum Booly tylko Strefy, po 2 nie Boola to wzial tylko ktos inny, po 3 wystarczylo wykonac odpowiedni telefon Misiu Puchatku (to tak jak juz przeinaczasz nicki) :P
To ja też się dopiszę, im więcej głosów protestu, tym większa szansa, że coś się z tym da zrobić. Spodenki są OBRZYDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)