A to z naszej głównej:
"Pasy mistrzem Krakowa!!!
Drużyna piętnastolatków Cracovii prowadzona przez trenera Marcina Gędłka po zwycięstwie nad Wisłą Kraków została Mistrzem Krakowa!
Cracovia - Wisła Kraków 3:2
bramki: Sekuła, Urbański, Klich
Skład:
Cieślik - Kupiec, Andreas, Urbański, Sosnowski - Wilk, Klich, Sekuła, Gnyla - Kusiak, Ścibor
Ponadto grali: Juszczyk, Mydłowiecki, Michno, Meus, Sołtys, Golonek
Większość chłopców uczęszcza do SMS Kraków, gdzie ich trenerem i wychowawcą jest Marcin Gędłek. Tygodniowo mają do 16 godzin zajęć sportowych, w tym basen, aerobik, trening indywidualny oraz zajęcia wychowania fizycznego. Sześciu zawodników jest obecnie w szerokiej kadrze MZPN a Klich, Kupiec, Kusiak są w orbicie zainteresowania trenera kadru Polski Michała Globisza.
Od września drużyna przechodzi do juniorów młodszych. Ten sukces jest wielką nagroda za całoroczną pracę.
- Sam wynik bardzo cieszy ale nie jest najważniejszy. Celem naszego szkolenia w perspektywie jest przygotowanie młodego chłopaka do gry w I drużynie seniorów – powiedział trener Marcin Gędłek. GRATULUJEMY!!! "
BARDZO, BARDZO, BARDZO GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Pasy mistrzem Krakowa!!! Cracovia - Wisła Kraków 3:2
Marcin! "Błyskawica" serdecznie gratuluje !!!
i takie newsy chcemy na Teraz.Pasy;))))
Nasza oficjalna to www.cracovia.pl i z tej strony pochodzą te informacje. Na stronie Teraz Pasy nie znalazłem nic na ten temat. Tam jest to co zwykle...
Serdeczne gratulacje dla:
- Trenera Gędłka (nazwisko zobowiązuje :))
- mlodych piłkarzy
- wszystkich, którzy potrafią wynaleźć i wyeksponować [b]pozytywne[/b] informacje związane z Cracovia (tu dla oficjalki i kol. Mentnego)
TAK TRZYMAĆ
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasza oficjalna to www.cracovia.pl i z tej strony
> pochodzą te informacje. Na stronie Teraz Pasy nie
> znalazłem nic na ten temat. Tam jest to co
> zwykle...
>
> PASY PO WSZE CZASY !
wczoraj spotkałem starych kibiców co głowne wieści z Pasów
czerpią z Teraz.Pasy...byli święcie przekonani ,że w Cracovii
sajgon katastrofa niemal likwidacja klubu a prezes co najmniej
półkownikiem milicji rezydującym w GTS sze okazał ...
przerysowuje oczywiście ale tak się goście zachowywali i
co więcej planowali nie kupowac karnetów by katastrofy nie
oglądać....wyprowadziłem ich z błędu aczkolwiek z trudem.
Trener Marcin Gędłęk to świetny trener, doskonale trafia to tych młodych chłopaków, umie się z nimi porozumieć. Poza tym jest bardzo porządnym człowiekiem i naprawdę wie co robi, a nie o wszystkich w naszym klubie można te słowa powiedzieć. Dlatego tym większe brawa, panie trenerze! I oby tak dalej.
Nie wiem czy mnie pamięć nie myli.........Ale M.Gędłek strzelił jakiegoś ważnego gola w jakimś meczu ligowym...Mógłby mi ktoś przypomnieć co to był za mecz???
87 minuta ze Stalą Stalowa Wola na 1-0
A strzelił wysokim lobem z 25 metrów w okienko...
Dzięki Khalid.... :-)
O ile pamięć nie myli 1997 rok. :) nic nie ujmując Gędłkowi to były czasy, kiedy tacy jak on strzelali bramki :)
Brawo! Tak trzymać PAASSSSYYYYY DO BOJU :)
Gratulacje dla chłopaków i trenera!!!!!!!
4 dni później
Znam dobrze Sebastaina Sekułe z Krakusa Swoszowice :]
Brawo chłopaki
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)