Kupię :
Używaną oponę od stara.
Sprzedam :
Choinke o zapachu kokosowym do Malucha.
-
-
Sprzedam/Kupię/Zamienię
o widze marcinksc3xl ze masz do sprzedania film "Chlopaki nie płaczą" :)
no tez moge sprzedac jak ktos chce
a sorki to chyba z "Poranku kojota" bylo :)
nie ma chetnych na ta sztange ??? nie oczekuje zbyt wiele a u mnie zajmuje obecnie tylko miejsce ...
no wiem ale mam oba te filmy
No ja tez mam :) I jak ktos chce jakies filmy, gry, i plytki audio ktore posiadam to po 5 zeta mozna sie zglaszac :)
9 dni później
MAM DO SPRZEDANIA 20 GIER NA PLAYSTATION 2 (piraty) za 5 paczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEMA JAKIEGOŚ KUPCA NA GRY???????????????????????????????????????
PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nokia 2600 NOWKA!!! Dwa lata gwarancji !!! Sprzedam za 300zl
Kontakt na priva
MAM DO SPRZEDANIA 20 GIER NA PLAYSTATION 2 (piraty) za 5 paczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIEMA JAKIEGOŚ KUPCA NA GRY???????????????????????????????????????
PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja mam do sprzedania PLAZMY zwane dalej telewizorami plazmowymi. Firma LG. począwszy od rozmiaru 15 cali skończywszy na 72 calach ( kurewsko wielka). Możliwość wystawienia faktury jest. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać. (więcej szczegółów na prv. (po 18 godz.)
Rzutniki, projektory, ekrany, nagłośnienie, kino domowe i tym podobne.
Zapraszam.
P.S.
Nie tylko firmy LG innych też.
ja sprzedam lub wymienie ( na Nokie 6310i) Nec-a E228 , stan b.dobry ( lekkie slady uzytkowania obudowy) cena za telefon 350 zł ( oprogramowanie , kabel do PC , ładowarka , pudełko , instrukcja - nawet po Polsku) telefon nie posiada polskiego menu ale wgrywaja w Krakowie za 35 zeta jak coś walić na priv
NECi to straszny syf ;) Pelno funkcji a zadna nie dziala tak jak sie spodziewa potencjalny uzytkownik ;)
Sprzedam VW Golf III 1.6
Rok:1996r
Przebieg:158 tys
Silnik: 1.6 105 KM
Kolor: Żółty
Wyposażenie: Skóra (Czarno-żołta), elektryczne szyby + szyberdach (oryginalne, nie dorabiane), tylna lotka + progi, przyciemniany tył, Felgi 15` OZ World Championship edition, 4 głośniki (2przód, 2 tył-nowa instalacja),dorabiany wydech,lusterka V.Sport w kolorze nadwozia,prędkościomierz,obrotomierz,temp.,poziom paliwa w kolorze nadwozia podświetlane na czerwono
Nowe gumy i amortyzatory z przodu, tyl gumy ok 75%, Nowe wymiany eksploatacyjne (paski,plyny,oleje)
Autko leciutko pukniete z tylnej prawej strony.
Cena do uzgodnienia.Ok 9500,-
Pisać na gg:3550501 lub E-mail nug_gerath@vp.pl
4 dni później
Sprzedam bilet na mecz Polska - Austria, ktory wygralem w PS
sektor23, rzad 12, miejsce 23
cena 80 (do uzgodnienia)
osoby zainteresowane prosze pisac na maila
Sprzedam lub wymienię tusz kolorowy do drukarki HP 78 (oznaczenie tuszu) na tusz kolorowy do drukarki HP 710 C
Wie ktoś gdzie można kupić opaski na ręke "Livestrong" ?
( nie interesuje mnie allegro )
http://www.store-laf.org/
[img]http://www.chtps.pl/livestrong/good/good_01.jpg[/img]
Wlasnie sprawdzilem i te opaski robi nike,musze sie przejsc po sklepach i popytac.
a o co lotto z tymi opaskami ?
jakieś cudowne działania ma ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)