Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale [b]Cracovia[/b] bedzie grac "w ślad" za Groclinem tzn. [b]gra zawsze z druzyną, która poprzedni mecz grała z Groclinem[/b].
Ma to swój plus, może ich Groclin wymęczy, ale widać tez minus, bedziemy grac z druzynami, które poprzedni mecz najprawdopodobniej przegrały i teraz chca się odkuć bo nie usmiechaja im sie dwie porażki z rzędu. Czyli raczej przeciwnicy będą się dodatkowo sprężać na mecz z Pasami.
Rok temu w takiej sytuacji - grała w ślad za Groclinem - była "nasza" Wisła. Na złe jej to nie wyszło.
Pełna lista kto gra w ślad za kim:
Cracovia -> Groclin -> Bełchatów -> Górnik Ł. -> Legia -> Wisła K. -> Górnik Z. -> Amica -> Korona -> Zagłębie -> Wisła P. -> Lech -> Polonia -> Pogoń -> Odra/Widzew -> Cracovia
"Niezależny" terminarz ma Arka.
Widać, że najgorzej ma Łęczna (graja po Legii i Wiśle K.) i Odra/Widzew (pa Cracovii i Dyskobolii).
-
-
Terminarz na oficjalnej...
Faktycznie ktoś bardzo "myślał" nad kalendarzem
najfajniej jest 5 listopada:
Poznań: Lech - Cracovia
Szczecin: Pogoń - Arka
Ciekawe czy jeden w sobotę, a drugi w niedzielę? :)
SPOŁECZNIAKI:):):):):)
PozdRo
mam pytanie czy ktos moze mi wyjasnic poco sa dwie ostatnie kolejki??
w zimie ?? graja kolejke wiosenna?? Nie zabardzo rozumiem??
arkapina: ze względu na MŚ liga musi się skończyć wcześniej niż w tym roku
Nie wiem czy ktos zwrocil na to uwage, ale bardzo ladnie PZPN potraktowal Cracovię na tej rozpisce nie dodajac nam do nazwy miasta. Jako jedyni tak mamy. Nie wiem czemu ostatnimi czasy onety (i inne) tą pozytywną "tradycje" olewały.
Rock:
1) bo poziom dziennikarstwa rośnie. Przykład dala GW, a inni poszli za jej przykładem :P
2) bo profesjonalny klub ma rzecznika prasowego, ktory dba o takie sprawy
Nie bede w Kielcach ale za to na 100 procent zagladne na Arka - Legia. Tak mi sie jakos ulozylo :-)
A koledze Dementora radze --> Po slubie na stadion!
Widziane z Gdyni...
Baaardzo liczyłem na to iż w jednym z miesiąców wakacajnych zagramy z Cracovią u siebie. Cóż to za wspaniały melanż byłby na plaży. Tymczasem jesienią zagramy w Krakowie 1 pażdziernika. Nie daj Boże by C+ narzucił termin piątkowy. Zastanawiam się już teraz kiedy wypadnie termin spotkania rewanżowego, bo oscyluje to chyba wokół Świąt Wielkanocnych. No moze tak nie będzie i wypadnie zagrać w Gdyni np. w weekend majowy.
Poza tym macie z nami niekorzystny bilans w spotkaniach ligowych i mniemam iż tak zostanie. Drużyna Gości pokona drużynę Gospodarzy . Ale jedna rzecz mnie smuci. Ilekroć jestem na Kałuzy wówczas Cracovia ZAWSZE wygrywa także zastanawiam się nad swym przyjazdem do Cracoviae na nasz mecz.....
que - przyjezdzaj :) jak przegracie to szybko o tym zapomnisz :)
Ja tez liczylem na sierpień. Aby przebywać nad morzem w zimie to trzeba tam mieszkac i się przyzwyczaic. A tu i Areczka w zimie i Ptakovia w zimie. Fuj
Que - zapraszamy. Dałbyś nam w końcu raz wygrać :)
que.Arka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zastanawiam się już teraz kiedy wypadnie termin
> spotkania rewanżowego, bo oscyluje to chyba wokół
> Świąt Wielkanocnych.
Nawet nie żartuj, że będzie to Wielka Sobota, tak jak ostatnio :(
W Wielka Sobote było ekstra :)
Pozdrowienia que_Arka i do zobaczenia !
moze i było, ale
1) za wcześnie (t.j. za zimno - ja nie jestem hamer)
2) nie wszystkim pasuje bez przerwy w święta do Gdyni jeździć (ja nie jestem Karvin :)
Ja najbardziej nad morze lubię jeżdzić około 23 lipca .
PiotrekAW mamy kryzys ;]
a dokladniej brak organizacji i w klubie i w srod kibicow ;)
mam wielka nadzieje ze w tym sezonie sie to zmieni bo trzeba jechac do Warszawy, Kielc, Poznania, Gdynii w porzadnych liczbach a nie tak jak to bylo do tej pory czyli w smiesznych :/
Jeszcze ktos jedzie do gdyni w terminie meczu Legia?
Moze wejdziemy wieksza ekipa? Bo mi sie tez chyba zlozy pobyt tam z tym meczem.
Rock a Ty jedziesz na dłuższe wakacje nad morze czy krótsze w terminie 22-25 lipca ??
Może ja będę na Arka - Legia... nie wiem jeszcze...
a wyjazd na Arkę w święta - jak dla mnie może być - przynajmniej na 100% ten weekend będę miał wolny...
ICHKERIYA, jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to 23-30 lipca nad morzem posiedzę (poleżę?)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)