tyle, że nie o tym komputerze mówisz. A to drobna różnica :P
-
-
Odchodza/Przychodza - 2005/2006
ze strony Pogoni:
[i]Pogoń Szczecin jest zainteresowana pozyskaniem Pawła Zajączkowskiego (28 lat) z Motoru Lublin. Zawodnik ten gra na pozycji pomocnika. W ostatnim sezonie w III lidze rozegrał 25 spotkań i zdobył 12 bramek. [b]Niestety[/b] oprócz Pogoni piłkarzem interesuje się Cracovia Kraków. W "Kurierze Lubelskim" napisano, że kierownictwo klubu z Krakowa, oficjalnie przyznało, że jest zainteresowane pozyskaniem popularnego "Zająca" a sam piłkarz udał się do Krakowa na rozmowy. [/i]
Jak strzela tyle bramek to potwierdza moje informacje że to jest ofensywny pomocnik. Po cholerę nam kolejny?
[b]tylko ślepy nie widzi tego, że ofensywnych pomocników mamy nadmiar, i skoro już MUSI być pomocnik, to defensywny - jako zmiennik dla Baranka [/b]
Taki choćby Pawka, na ktorym psy wieszacie jest znacznie młodszy niż Zajączkowski i w III lidze strzelił wiecej bramek (13), nie mówiąc o tym, że mial 36 asyst
A Bagnicki strzelił tez 12
Osiągnięcia Zajączkowskiego w poprzednich sezonach
2003/04 - Motor - 1 gol
2002/03- KSZO - 0 goli
2001/02 - KSZO - 0 goli
Coś mi ten Zajączek to jakaśściema się widzi...ale cieszęsię ,że temat transferów wraca....
bo wiadomo. Musimy Stopera (w pierwszej kolejności) i napadziora w drugiej
(może jednak Szczota i Moskit zaskoczą) znaleść albo sezon będzie bardzo bardzo ciężki.
Chcę, ale nie wiem czy mogę
Jerzy Walczyk: Większość piłkarzy przebywa na wakacjach, a Pan został w Łodzi. Dlaczego?
Igor Sypniewski: Najlepiej relaksuję się poświęcając czas synowi. Dlatego nigdzie nie pojechałem.
Może czeka Pan na oferty z innych klubów?
- W żadnym wypadku. Wprawdzie słyszałem, że interesuje się mną Cracovia, Amica Wronki oraz kluby z Rosji i Turcji, ale na razie nikt oficjalnie się nie zgłosił. W sobotę spotkam się z prezesem Danielem Goszczyńskim, żeby omówić warunki nowego kontraktu.
Dlaczego nowego?
- Miałem wprawdzie podpisaną z ŁKS umowę na trzy lata, która została jednak polubownie rozwiązana 30 czerwca. Od tego dnia jestem wolnym zawodnikiem.
Co było powodem zerwania umowy?
- Z Jarosławem Papisem doszliśmy do wniosku, żeby skrócić o dwa i pół roku moją umowę. Nie ma co ukrywać, ze powodem były nieregularne wypłaty.
Dużo winny jest Panu klub?
- Na razie nie chcę mówić o sumach.
Chce Pan zostać w ŁKS czy chce odejść
- Oczywiście, że chcę zostać tutaj. Nie ukrywam, że moim marzeniem jest awansowanie z ŁKS do ekstraklasy. Wierze, że dojdziemy do porozumienia i w nowym sezonie znów będę zdobywał gole dla łódzkiego klubu.
źródło .GW
Jedno jest pewne w derbach to by płuca wypluł
Zac jedno co jest pewne-to jest WIELKA ŚCIEMA Sypniewskiego.
Toteż ja tego nie traktuje inaczej.
I jeszcze coś z GK:
Nie tylko młodzież
Trener Wojciech Stawowy poleciał do Tunezji
Dariusz Pawlusiński będzie jedynym wzmocnieniem Cracovii w przerwie letniej. Kadra drużyny będzie liczyć osiemnastu zawodników, a uzupełnią ją czterej juniorzy-ogłosił niedawno prezes Cracovii Janusz Filipiak, wyznaczając nowe standardy funkcjonowania klubu - oparte na szkoleniu młodzieży, wyszukiwaniu zdolnych nastolatków.
Nie wiadomo, co zmieniło się od chwili, gdy prezes przedstawił zarys ciekawej inicjatywy, ale szybko okazało się, że nie zrezygnowano mimo wszystko z prób znalezienia zawodników, którzy wprawdzie z wieku juniorskiego wyrośli już dawno, ale mają status wolnych graczy i mogliby od zaraz zasilić uszczuploną kadrę pierwszego zespołu. Dyrektor sportowy Albin Mikulski potwierdza, że „Pasy" są bardzo zainteresowane piłkarzem Motoru Lublin Pawłem Zajączkowskim, 28-latkiem, z krótkim ekstraklasowym epizodem.
- Nie ukrywam, że rozglądamy się za zawodnikami na trzy pozycje: napastnika, środkowego obrońcy i lewego pomocnika. Zajączkowski występuje na tej ostatniej, to ciekawy chłopak. Dostał jednak kilka ofert z innych zespołów, a poza tym ma młodszego konkurenta - wyjawia Mikulski, podkreślający, że „polityka klubu jest wyraźnie nakreślona i będzie polegać na promowaniu młodych piłkarzy". - Po trzecioligowych boiskach biega sporo interesujących zawodników - mówi dyrektor, wskazując rejon letniego polowania. Pierwsze konkrety pojawią się być może jeszcze w tym tygodniu, a wszystkie pomysły i decyzje Mikulski konsultować będzie z Filipiakiem oraz - telefonicznie - z trenerem Wojciechem Stawowym, który wczoraj poleciał z rodziną na tygodniowe wczasy do Tunezji,
FRAP - Gazeta Krakowska
Ciekaw jestem kto jest tym tajemniczym młodym konkurentem Zajączkowskiego,może jednak Bębenek bo to chyba też lewy pomocnik.
Jedno jest pewne - w szatni to bylby dramat :]
Mis - ale ten komputer nie jest powiazany z zadnym z rzadzacych. To jest NadKomputer.
ze strony Górnika:
Po Tomaszu Prasnalu kolejny piłkarz z "dawnego" Górnika wraca na Roosevelta. To Jacek Wiśniewski, który wczoraj rozmawiał z Markiem Koźmińskim. Z 31-letnim obrońcą kontrakt rozwiązała Cracovia.
Bebenek to prawy pomocnik.
Brać Zajączkowskiego - moim zdaniem najlepszy zawodnik 3ligi , szybkość , niesamowita wola walki i skuteczność to jego walory w gierke treningową wkłada więcej serca niż inni w mecz ligowy jest prawdziwą siłą napedową Motoru....... a wiadomo że po kontuzji Nowaczek już nie ten co dawniej
a gdzie go obserwowałeś?
Myślę,że byl /Zajączkowski/ dokladnie obserwowany i nie będziemy brać kota w worku .
Moskała też był dokładnie obserwowany (bo byl marzeniem trenera jeszcze jak graliśmy w III lidze :P)
ODCHODZĄ:
- Citko
- Wawrzyczek
- Wiśniewski
- Wegrzyn
- Dudziński
- Szwajdych
- Piątek
PRZYCHODZĄ:
- Pawlusiński
- Bagnicki ?
- Baran G. ?
- Zajączkowski ?
W mysl polityki klubu ,czyli wypromowac mlodych zdolnych trzeba zwrocic uwage na Gnyle i Kalembe z Wieczystej. Obaj rocznik 86. Kalemba lewa pomoc, wysoki, lewonozny zawodnik, z piekielnym strzalem z dystansu. Gnyla napastnik, nizszy, ale niesamowicie szybki z blyskawiczna noga. Obroncow wkreca w glebe. Jesli nigdy ich nie widzieliscie to poczytajcie chociaz relacje z meczy Wieczystej w DP. Jest jeden minus ... obydwoje to zawodnicy typu Łaciaka ... pozdro dla qmatych :)
Szwajdych nigdzie nie odchodzi!!!
Po Tomaszu Prasnalu kolejny piłkarz z "dawnego" Górnika wraca na Roosevelta. To Jacek Wiśniewski, który wczoraj rozmawiał z Markiem Koźmińskim. Z 31-letnim obrońcą kontrakt rozwiązała Cracovia.
- Obaj z Prasnalem chcą grać w Zabrzu, a my widzimy ich w naszej kadrze - mówi Koźmiński.
Zespół Marka Wleciałowskiego wznawia zajęcia w czwartek, ale wciąż nie wiadomo, w jakim składzie. Pewne jest, ze z wypożyczenia do Podbeskidzia wracają Rafał Andraszak i Błażej Radler. Nowych kontraktów wciąż nie podpisali jednak Krzysztof Bukalski i Piotr Lech. Nie jest pewnie, czy wróci Czech Marcel Lička, bo Górnik musiałby zapłacić za niego FK Zlín. - Nie jest to duża suma, ale może nas na nią nie być stać. Bukalski i Lech też nie mogą liczyć na podobne warunki jak w poprzednim sezonie - twierdzi Koźmiński.
Z drugiej strony na razie nie potwierdza się zainteresowanie piłkarzami Górnika ze strony innych klubów. raczej pewnie jest tylko odejście Michała Chałbińskiego (prawdopodobnie jednak do Zagłębia Lubin), ale ucichły zabiegi Legii o Michała Karwana, czy Wisły Kraków o Hernaniego.
info 90minut.pl
Szukamy nie wiadomo gdzie a pod nosem mamy naszego wychowanka w Kmicie co poczynił ogromne postępy.Gra na pozycji defensywnego pomocnika i nazywa sie Bagnicki.Zdobył 12 bramek w 3 lidze.Bardzo dobrze gra głową,ma świetny strzał z 2 linii i do tego jest wysoki i twardy jak skała.I do tego jako nasz wychowanek ,emocjonalnie związany z nami -prawdziwy pasiak.Mógłby być doskonalym zmiennikiem dla Barana i powalczyć o miejsce z Przytułą.
Jeżeli pokroju łaciaka to niech szczekają dalej w Wieczystej.
woytek cheba za Bagnem nie przepada bo jeśli dobrze pamiętam to za to że się na pierwszy trening stawosa spóźnił z wakacji...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)