BO niedawno wstalem :/
-
-
Jak rezerwy??
wiem że pod koniec meczu przegrywaliśmy 0:2, a jedną z bramek strzelił Bagnicki
:/
koniec meczu 0:2
Ogolnie polecam wszystkim narzekajacym ze pierwszemu zespolowi jakis mecz nie wyjdzie przejsc sie na mecz rezerw .... tak gralismy 2 lata temu ...
MIZERIA na trubunach 300 osob dokladnie tak bylo 2 - 3 lata temu pomimo ze gralo dzis az 7 zawodnikow z lawki 1-wego zespolu
ano przyznam ze odwyklem od porazek na Kałuży i nie wiem jak bym to zniósł teraz ... :)
a kto strzelil oprocz bagna?Jak wam sie podobali boczni pomocnicy Kmity,gawecki i bebenek?
bylem na meczu do 75 minut potem nie moglem i juz wyszedlem dokladnie tak bylo 2-3 lata temu z nudow na mecz policzylem kibicow bylo dokladnie 313 osob... do 75 minuty... mecz mizerny blad cabaja przy drugiej bramce...kolasa gral slabo..ogolnie caly zespol dno..
Proponuje wszystkich narzekajacych kibicow karnie wysylac na mecze rezerw ....
tak jak pilkarze czasami karnie sa przesowanie do rezerw , odrazu zmiena zdanie :)
Właściwie poza Radwańskim reszta bardzo kiepsko sie zaprezentowała, Kolasa widać jeszcze braki po kontuzji, Świstak bardzo niepewny w obronie, Szwajdyszek zagubiony, Hajduk no cóż z całym szacunkiem za wszystko co dla Cracovii zrobił, ale jest za słaby nawet na rezerwę, Zawadzki starał sie prowadzic grę, ale racej z mizernym skutkiem, Dudzio przeszedł koło meczu. Ktoś kiedys proponował żeby niejakiego Suchana sprawdzić w pierwszej druzynie bo strzelił kilka bramek, myslę, że to chyba był zart.
Dzisiaj po raz drugi w tym sezonie wybrałem się na mecz naszych rezerw (na pierwszym byłem z Garbarnią 1-4). Mecz z Garbarnią i ten dzisiejszy nie ma porównania, ale dzisiaj grała dosyć mocna drużyna z Hajdukiem, Siemieńcem (1 połowa), Kolasą, Dudzińskim i Szwajdychem (moim zdaniem najlepszy w naszym zespole). Kmita była zespołem lepszym , bardziej poukładanym i zasłużenie dziś wygrała. Od poczatku zaatakowali naszych strzelajac bramkę, za chwile drugą a później rozsądnie bronili się kontrolując to co się dzieje na boisku i w zasadzie nie dopuścili naszych do jakiś idealnych sytuacji. Jedynie pod koniec meczu nasi stworzyli 2-3 idealne sytuacje. Sam mecz stał moim zdaniem na bardzo wysokim jak na czwartą ligą poziomie, chyba nawet na trzecioligowym. Sporo było składnych, przemyślanych akcji itd. Widać, że Kmita jest kandydatem nr 1 do mistrzostwa tej grupy a o awansie i tak decyduje baraż z mistrzem grupy małopolskiej wschodniej.
acha zapomniałem o Radwańskim jeszcze.
Zupełnie inaczej się strzela (nie obrażając nikogo) Garbarzowi Zembrzyce, a zupełnie inaczej GKS-owi Bełchatów.... Zresztą ta sama zasada dotyczy np Zegarka - czy myślicie, że jego bramkostrzelność w trzeciej lidze wynika z faktu, że nagle exploduje formą w stosunku do słabiutkiego zeszłego sezonu w Stalowej Woli? Nie, po prostu rywale pozwalają na więcej!
Dlatego może nareszcie znikną głupawe tematy typu "Suchan/Szwajdych/Zegar znowu strzela ileś tam bramek z głupawymi postami typu "Panie Stawowy kiedy wreszcie da Pan szanse tym świetnym zawodnikom???"
szkoda,że przegrali................
każdy mecz - inny skład... to jak można mówić o "poukładaniu drużyny"?
UWAGA: kilku młodych chce w zimie odejść, bo daje znać o sobie (w dużej mierze zrozumiala, ale sytuacja po części jest wytłumaczalna) ich ambicja grania a nie ławy grzania ...
Fikus ma rację. To, że jakiś piłkarz strzela w 3 czy 4 lidze bramki nie oznacza, że sprawdzi się w 2 lidze bo jak by na to nie patrzeć tutaj są inne wymogi. Poza tym dzisiaj Suchan nie pokazał nic wielkiego i trudno mi sobie wyobrazić by był godnym zastepcą Piotrka Bani, czy Łukasza Szczoczarza.
a mi sie widz ze w przerwie powinnismy do wieliczki skierowac Hajduka , Swistaka , Siemiona a na ich miejsce z 2 mlodych zawodnikow ala "szczota "
MI się wydaje, że Hajduk i Siemion są za słabi na Wieliczkę.... Przecież oni walczą o II ligę...
Rezerwy zagraly slabo. Jednak nie zgodze sie ,ze Swistak zagral zle. Napewno duzo lepiej od Kolasy. Jako jedyny czyscil pole poza jednym kiksem , ktory jednak nie mogl zagrozic. Radwanski wedlug mnie zagral o'k , Szwajdych chyba najlepiej, za to srodek tragicznie . tyle strat ,ze szkoda slow. Chcieli mecz wygrac na stojaco ,nie udalo sie. Az tak dobrzy nie sa.
a mnie zastanawia ile ankowski wlozyl by serca do gry,gdyby mu podkreslano ze jest za slaby-ja ze swiadomoscia ze i tak w pierwszej dryzynie znow zagraja sami wislacy mialbym gre w 4 lidze w @!#$!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)