jakie zmiany?
ORAGANIZACYJNE
- karnety,różnorodność cen,rodzinne itp.-sprawa b.ważna
- rozwiazanie problemu z kupowaniem biletow-bilet powinien być też sprzedawany przed stadionem
- w/g mnie,powstanie sektora rodzinnego,piknikowego,czy jakoś tak....
- młyn na "C"
SPORTOWE
- zbudowanie w miarę silnego zaplecza,czyli tzw. Cracovii II.Niedopuszczalne jest traktowanie tej drużyny mało powaznie.Nalezy natychmiast rozstać się z zawodnikami nie perspektywicznymi,nie majacymi szans na grę w przyszłości w I drużynie.Młodziez ma czuć że jest potrzebna i że walczy o pierwzsy skład w przyszlości.Rozwiązanie problemow organizacyjnych tej drużyny.
- Odejdą Wiśniewski( nie dlatego że nie gra,szacunek Wiśnia),Dudziński,Szwajdych,Piątek.Banie puścić jak ma ofertę.Zatrzymać koniecznie Wawrzyczka.
- Zakupy...tutaj Filipiak decyduje czy da kasę...ale coś trzeba....temat w transferach
-
-
Po sezonie,kto ma odejść , jakie zmiany co dalej-MIŚ to dla CiebieObiecałeś.
moim skromnym zdaniem powinniśmy podziękować Przytule Nowakowi Węgrzynowi Piątkowi Moskale Bani Dudińskiemu Szwajdychowi tylko nie wiem czy wszystkich sprzedać czy co niektórych wypożyczyć bez żadnych sentymentów liczy się DOBRO CRACOVII a nie widzimisie Stawa!!!
W PIERWSZEJ KOLEJNOSCI Z KLUBU POWINIEN ZOSTAC WYRZUCONY (i to jak najszybciej) NOWAK "PAFKA" vel NIEUDACZNIK (kto był we Wronkach ten wie ze ten zawodnik był 12 graczem Amiki do chwili zmiany. A po zmianie jego role jeszcze lepiej zagrał Świstak vel Drewno , który kolejny raz zalatwia nam mecz ligowy) NIESTETY STAWOWY w tym temacie od dłuzszego czasu mial klapki na oczach stawiajac na te dwa najslabsze ogniwa w naszej kadrze, a trzymajac na ławie np. doswiadczonego i ogranego w bundeslidze Wawrzyczka.
Dlatego i pan Stawowy musi odejsc (mimo wszystko szacunek za dwa awansy) jednak trenerka to nie sentymentalne bale i przywiązanie do "swoich" a chlodne szacowanie umiejetnosci i formy zawodników przed kazdym meczem. Ponadto najwyzsza pora odmłodzic linie obrony, dlatego "Kaziu" tez powinien juz odejsc w stan zasluzonego spoczynku ligowego, bo samą dobra gra głowa nie mozna rozbijac atakow przeciwnika w pierwszej lidze... OPOCZ TEGO DOWIDZENIA powinnismy powiedziec: Piatkowi i Wisniewskiemu oraz Dudzinskiemu i Szwajdychowi - bo prawie wogóle nie grali w tym sezonie...
Odpierdol się od Szweja.
AHA JESZCZE JEDNO POZWOLMY PIOTRUSIOWI BANI WYJECHAC NA CYPR, TAK BARDZO PROSI O TO JEGO NASTOLETNIA BRYZA - WIEC NIE ZAWIEDZMY ICH(!!) I POZWOLMY JEJ U BOKU PIOTRUSIA OPALAC SIE W SLONECZNEJ NIKOZJI...
a dla mnie ważny jest hokej ;)
no to Karvin kontynuuj, ale w temacie: Kto ma odejsc z hokeja :)
z hokeja juz odeszli Ci co mieli odejść i Ci co nie mieli - do tego w hokeju cisza spokój - ciekawe dlaczego, może dlatego że "niektórzy" kibice nie interesują się hokejem ;)
a w tym cudzysłowie miało być na pewno "niektórzy"? A nie przypadkiem "kibice" :P ?
Cracovia NH co do Nowaka się w 100% zgadzam ale o tym już wiedziałem dużo wcześniej, Stawowy ma minusa u mnie właśnie za faworyzowanie nie których graczy, ale w klubie powinien zostać. A Szwajdych jest w fazie rozwojowej i najlepszym wyjściem było by wyporzyczenie go gdzieś. Citkowi zmniejszyć kontrakt, jak się zgodzi to niech gra i to samo z Kaziem o ile się nie myle zarabia najwięcej z piłkarzy.
Miś wiem co piszę ;)
Miś: no znowu
(post Data: 13 Cze 2005 - 02:23:16)
sam miód płynie z ust Waszmości!
Waści musieli szpakami za młodu karmić...
;)
Kazek, Wiśnia, Citek, Pawka, Szwajdyszek, Dudzio, Moskala - dzięki chłopaki, na Was chyba czas.
Przytuła, Drumlak, Gitara, Piatek - powinni zostać.
Co do Baniowego - mam mieszane uczucia. Piotrek z racji przywileju kapitana powinien sam zdecydować.
Aha - jakoś o tym w tym tenmacie cicho, ale uważam, że powinien odejść Mikulski.
Absolutnie się nie sprawdziło to, co robił.
Gdyby kasę dla niego dać Markowi Pieniążkowi... :(
_marcello_ - z pozostawieniem Piątka, to przesadziłeś, z Przytuły też nie jest wielki grajek, powinni zostać z wymienionych: Drumi, Citko i Gitara...
odejsc Kazek, Wisnia,Dudzinski byc moze Nowak, Wawrzyczek,Citko
zostaje zdecydowanie Przytuła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)