Smuda nie jest zadowolony. Powtórzył parę razy, że spodziewał się że rywalem Oderki będzie Podbeskiedzie.
-
-
Kogo chcielibyście w extraklasie? Po barażach
Bedzie widzew. Wolę Odrę.
widzew, widzew, łódzki widzew, ja tej ...............................
Jeden wielki dół :(
Trzymajta sie chłopy !
Pozdro z Bielska!
bedzie odra wole widzew
A ja mam bardzo proste rozwiązanie ,zamiast wszystkich kujawiaków itp + Widzew + Odra niech po prostu do 1 ligi przywrócą ŁKS...
wzsystko napisane,ja dodam tylko że sędzia był bardo dobry...serio,wiem,trudno w to uwierzyć...
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> sedzia Kujawiakowi załatwi. A reszta w nogach
> Podbeskidzia.
>
> Maggo - nie zwariowaliśmy. W odróżnieniu od
> młodych gniewnych - po prostu nie lubimy Widzewa.
> Chyba nam wolno, nie?
Misiu ... wisły i legii też pewnie nie lubisz a chyba nie chcesz by spadali z ligi ??
a co do Widzewa w barażach to strasznie się ciesze i niech spada Odra ( sorry Geopijatyku ) i dobrze że nie awansuje to śmieszne podbeskidzie !
Santo - twój smieszny Widzew tez nie awansuje. Odra mu dokopie :D (no chyba, że - jak wszystko w II lidze - kupią. Tym razem nie sędziego, a Franza)
To co teraz Santo nazywa się Widzew, to nie jest Widzew. To jest społka układowca B, ze sprzedawczykiem Sz.. Podobnie jak to z czym gralismy w czwartek to nie jest Pogoń.
I dlatego nie chce w I lidze takich nowotworów.
A gts i legia, co by o nich nie mówić nigdy się takich sztuczek nie chwytały
Widzew w ekstraklasie
No tak Misiu, ale trzeba "oczyszczać" pierwszą ligę z tych potwórków. Na dzień dzisiejszy to są:
1. Groclin
2. Amica
3. Wisła P.
4. Łęczna
5. Bełchatów
6. Odra
Trochę za dużo nie? Więc niech chociaż skoro wszedł Bełchatów, spadnie Odra, a reszta czystki później. Choć niestety większość z tych pożal się Boże klubów ma za dużo kasy by spaść....
misiu mało mnie interesuje co się działow klubie mnie interesuja kibice Widzewa który napewno do nas by na mecz przyjechali i byłoby ciekawie napewno ciekawiej niz s podbeskiedziemy.
Aston - mieszasz zupełnie kategorie.
Bo co ma wspólnego Wisła Płock z Groclinem?
Czy potworki to:
a) kluby - nowotwory, powstałe przez przeniesienia, przekształcenia, kombinacje - jak Pogoń, Widzew?
b)kluby bazujące na dużych, państwowych przedsiębiorstwach, jak Zagłębie, Łęczna, Płock, Bełchatów?
c) kluby ledwo wiążące koniec z końcem - jak Odra, Górnik, Polonia, Lech?
d) kluby dobrze zorganizowane, z niezłymi drużynami, ale z małą ilością kibiców - jak Groclin, Amica?
Jak dla mnie najgorsze są kategorie b, a potem c (niestety), a następnie dopiero d.
Santo misiu oddal sie od Podbeskidzia bo ten klub nie jest smieszny, smieszne to sa twoje posty na forum.Za rok moze byc tak ze Widzew bedzie sie zegnal z 1 liga a my do niej wejdziemy
Podbeskidzie miało chyba spory problem ze stadionem - coś się w tej sprawie ruszyło?
nic sie nie mogło ruszyć
bo problem taki jaki BYŁ!!!:) u nas: miasto ma kase i chęć ale nie ma terenu
Kompletnie nic . Problem jest w tym ze stadion jest firmy byłego FSM-u i miasto nie da ani 1 zl jak stadion nie bedzie miasta.No ale awans by to wszystko przyspieszyl a tak to wpi..u wszystko poszlo.
Janczer - dla mnie to zakwalifikowanie do klubów-potwórków wymyka się jakimś ściśle skwantyfikowanym kategoriom. To raczej coś nieuchwytnego - tradycja, oddani kibice, marka zespołu. Dlatego zamiast wymienionej przeze mnie szóstki wolałbym w lidze Widzew, ŁKS, Ruch, Śląsk, Lechię, GKS Katowice, Zagłębie Sosnowiec. Wymieniłem siedem? No to wywalmy jeszcze z I ligi Zagłębie Lubin.
ja do tego chciałbym jeszcze jagielonie i jednak katowice by wróciły za rok
Oto ostateczny skład 18-zespołowej 1 ligi na następny sezon: Cracovia Kraków ,Arka Gdynia , Górnik Zabrze ,ŁKS Łódż , Lech Poznań , Widzew Łódż , Pogoń Szczecin , Lechia Gdańsk , Górnik Wałbrzych ,Motor Lublin , Ruch Chorzów ,Polonia Bytom , Zagłębie Sosnowiec ,Zawisza Bydgoszcz ,Śląsk Wrocław , Wisła Kraków , Legia Warszawa , GKS Tychy ? Stal Mielec ? Polonia Warszawa ?
ICHKERIYA na szefa Wydziału Gier. I taka nam ligę załatwi
A za ten pytajnik przy Tychach i Polonii - masz u mnie... nie, nie pytajnik ale MINUS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)