podbeskidzie bo blisko......alescie wymyslili....najlepiej niech karpaty siepraw i dalin myslenice wejda wtedy bedziecie miec blisko a i tak nie bedziecie jezdzic na wyjazdy
-
-
Kogo chcielibyście w extraklasie? Po barażach
Podbeskidzie . Dla tej dziewczyny co to sama jedna przyjechała w szaliku i eskortowana przez naszych siedziała na trybunach Cracovii.
"szaleństwo futbolu"-to lubię:-)
A jednak nie ... Wodzisław ma się utrzymać!!!! Bo nam się Geopijatyk zmarnuje na amen ze smutku...!
Kibicowsko nie ma co ukrywać że najlepszy byłby Widzew. Napewno nie chcę w lidze Kujawiaka. Poza tym mam nadzieję, że obojętnie kto zagra w barazu to wejdzie do I ligi. Nie cierpie Odry, zero kibiców, atmosfery, stadion IV ligowy. 10lat w I lidze im wystarczy, marsz do III.
ja bym chciał Jagielonie pod względem kibicowskim naprawdę ciekawo by było i jakie podbeskidzie ludzie ? to jest bez sensu niby jestescie przeciwko amice groclinowi itp a chcecie jakies podbeskidzie ... porażka...
Chyba jednak Widzew
Santo - Bielsko jest większe od Białegostoku (to raz), jest blizej (to dwa), sa tam ładniejsze dziewczyny (to trzy). A pozatym żadnych zgod gts-u w lidze (to cztery)
A Ja wolę Odrę niż np.Jagielonie czy Wisłe Płock.I życzę jej( żeby Geopijatyk się nie zamartwiał) aby została w ekstraklasie , a jak się już nie uda to niech awansuje Podbeskidzie będzie jeszcze jeden przyjacielski klub dla Pasów tak jak są : Lech ,Polonia,Odra,Korona,Arka w ekstraklasie ( nie liczę klubów z niższych klas z którymi trzymamy sztamę.
Kto Tak Pięknie Gra To Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzew albo Jagielonia
Santo ty nie rób z Bielska wiochy. To naprawde ladne miasto.
Bielsko to nie Wronki czy Grodzisk,w bielsku mieszka 200 tysiecy ludzi a na mecze Podbeskidzia tez chodzi pare osób od 3 do 6-7 tysiecy.
Juz za 4 godzinki bedziemy wiedziec czy gramy z Odrą:)
Pozdro Cracovia !
Podbeskidzie i tyle!!! Bielsko Biała piekne miasto, napewno wieksze od Białegostoku,włocławka, czy wodzisławia.
Widzew nie, bo to oszusci na pasku PZPN, Jagiellonia to klub wiochmenow w moherowych swetrach gorszej wsi juz niemoze byc, bylem widzialem jak wyglada ta duza wieś.
Kujawiak to komuchy i oszusci.
Zatem zostaje Podbeskidzie.
Bielsko to chyba najładniej (na równi z Gdynią) położone miasto w Polsce powyżej 150 tys. mieszkańców.
Do Misia i Vojnara: Białystok jednak jest większy: 291383 mieszkańców, Bielsko Biała 178028 mieszkańców (dane za 2002 rok).
Kojot racja Bielsko jest piekne i za nic w swiecie bym tego miasta na inne nie zamienił, tak jak ty pewnie Krakowa :)
zmiażdżyliscie mnie z tym podbeskidziem !!! oczywisice ze widzew !!! i jescze jakbym mial do wyboru to chce zeby takie kluby jak Ruch , LKS, Sosnowiec z obecnej 2 ligi weszly a nie jaklies smieszne podbeskidzie czy kujawiak !!!
Widzew właśnie strzelił bramkę we Włocławku. Chyba samobójcza główka po kornerze.
sedzia Kujawiakowi załatwi. A reszta w nogach Podbeskidzia.
Maggo - nie zwariowaliśmy. W odróżnieniu od młodych gniewnych - po prostu nie lubimy Widzewa. Chyba nam wolno, nie?
Po co kupować mecz, lepiej dać kilka złotych zawodnikowi
samobój w takim meczu :)
Gaca = Góra ? takie krótkie i też na G
Klat miał przed chwilą setkę po błędzie Piekutowskiego i minimalnie przestrzelił. Baniak dostaje zawału.
Pamiętajcie, że mecz Kujawiak-widzew może być ustawiony na takiej zasadzie, że w przypadku wieści z Mławy o tym, że podbeskidzie prowadzi, kujawiak, który już nie ma wówczas szans odpuszcza mecz...
Widzew - amicom .groclinom ,kujawiaków stanowcze NIE w 1 lidze !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)