Na goraco ocena meczu - piekne spotkanie w wykonaniu Citki Bojara i reszty Moskala do Puszczy Niepolomice!!!
Jakie jest wasze zdanie czy nalezy zmieniac zwyciezki sklad????
CRACOVIA PANY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
-
-
CRACOVIA-Pogon 4:2 Piekny Mecz [nie zmieniac zwyciezkiego skladu!]
Bezbłędny był Węgrzyn. Bardzo dobry Bojar, chociaż miał akcję w drugiej połowie, że niepotrzebnie kiwał na polu karnym. Citko dobrze, że dograł TAKĄ piłkę, bo ... chyba by nie mógł tego meczu do udanych zaliczyć. Przytuła walczył prawie jak Baster! Bardzo dobry Radwański. szkoda, że Baran zszedł. Giza w końcu zaczyna coś pokazywać. Cabaj się nie kiwał :) - ale szmatę puścił straszliwą (zresztą Witek też może sobie 1/2 tej bramki zapisać na swoje konto). Generalnie dobrze :)
I tylko tak myślę - trzy punkty z jesieni z GKSem + dwa z wiosny z Łęczną i czwarte miejsce niezagrożone.... szkoda, szkoda.
Czy ktoś wie co z Baranem? Czy kontuzja poważna? Szkioda byłoby gdyby nie grał we Wronkach.
Nasz kochany Baranek jest bardzo potrzebny, straszna luka powstała w środku pola. Potrzebny rywal dla Baranka aby mógł Go zastapić w razie kontuzji lub (może okazać się lepszy ) :]]
Ja powiem tylko o Marku jedno zdanie!
Mareczku Citeczku - naprawde swietny mecz ( poza dwoma kiksami zaraz po wejsciu) super!
fajny meczyk fakt, ale czy Citko zagral tak super to nie wiem, z tego miejsca gdzie siedzialem to nie wygladalo to tak rozowo :) owszem chcial dobrze, ale jakos te podania niezawsze dochodzily, Bojar super, najlepszy na boisku, brakowalo mi tylko dlugich pilek :| wg mnie za duzo grali z klepki na dwoch metrach i to w 3ch, a czasami 4ch, momentami az sie prosilo zeby rzucic dlugiego crossa na choragiewke. A tak to bez zarzutu.
MC i tak musi zagrać. Drumi ma 4-e żółtko.
Citko, za bardzo filozofuje w trakcie meczu. Brak mu niestety twardości. Raz mu wyjdzie, a wiele razy spitoli.
2050 dni później
to tez bardzo fajny wątek szczególnie treść w nawiasie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)