ST@NLEY Napisał(a):
----------------------------
>
>
> Morda nie szklanka.
.....ale zęby 2 razy nie rosną ;)
-
-
Zginął bo uznano ,że może kibicować Cracovii:-(
Haha zeby, ah te zeby;););) JEB*C ZĘBY!!!
ten 17latek był z kazimierzowskiego i był kibicem wisły, a ofiara jak juz wiadomo przyjechała do rodziny w nowej hucie z niemiec.
wszysto piszecie pięknie i ładnie ale w moim odczuciu ktoś kto się niewychował albo nie przebywa często w Hucie niema pojęcia o czym mowa...chociaż mieszkam teraz na Płaszowie to 10 lat mieszkałem na Albertyńskim...i wiem co jest trąf kiedyś czytałem w gazecie że najbardziej zapalny punkt w Krakowie to okolice Albertyńskiego kazimieżowskiego jagielońskiego i Przy ARKI...siedząc na tych osiedlach trzeba bawić się w sowe...kazimieżowskie wjeżdzało mam kiedyś na osiedle o 7 rano no czy oni nie mają posrane w głowach!!!
To jest chore - powtarzam to już setny raz!
Ci z Kazimierzowskiego, co robili wjazdy, to chyba muszą być chorzy na łeb!!!
Nie wazne jakie miejsce jest najniebezpieczniejsze, jakie osiedle jest najbardziej prz**ebane. Mozesz dostac po mordzie wszedzie. Nawet na dobrym osiedlu, gdzie wydawałoby sie, ze nikt ci nie wjedzie. Najorsze sa patrole bijace przez osiedle i wyszukujace ;) ehehehe J*BAC WJAZDY NA PASIACKIE OSIEDLA!!!
Ale w tv nic nie gadali.Na Onecie też nic nie piszą.Ale jak by to psa zabili to by było na całą Polske ze Cracovia to ..... To jest chore H.W.D.P!!Ci kturzy chodzą z nożami albo tasakami itp to moim zdaniem są cipy bo sie boja ze dostaną wpierdol i woli mieć nuż bo myśli ze mu to cos da bo jest kozak bo ma nuż!!Poj**ane!!
właśnie na tvn o tym było :/
w niedziele w superwzijerze też ma podobno być
Nieoglądełem.;(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)