wiem bo dzisiaj podsluchalem ze firma wykonczeniowa robiaca jakis hotel kolo galerii kazimierz "anbud" bodajze nie jestem pewien potrzebuje wykonczeniowcow, dzisiaj obok mnie dzwonil taki starszy znajomy ktory juz jutro idzie tam do pracy.. niestety tylko takie info.. ale moze warto podejsc i sie cokolwiek dowiedziec, wiem jeszcze ze jest dwoch szefow o imieniu Marek i Andrzej..
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
Szukam dorywczej pracy na ferie. Mogę być magazynierem, pomagać w drukarni, sterować maszynami drukującymi. Cokolwiek się trafi, przyjmę.
Szukam pracy. Chodzi mi raczej o etat na dłuższą metę, a nie coś dorywczego. W razie czego proszę o kontakt.
Mam doświadczenie w poligrafii i jestem w pełni dyspozycyjny.
jeśli kogoś interesuje praca w finansach, region Kraków, Śląsk, Rzeszów proszę o priv
4 dni później
Elo ;)
Szukam pracy od zaraz ;) Przez dwa lata robiłem przy tynkach i wylewkach (ręcznych) a w okresie zimowym w drukarni ;)
Wiek 17 (za miesiąc 18) (szkoła zaoczna)
4 dni później
Elo :)
Jak któryś z Was pracuje czasem na promocjach jako host/model to widziałem anons na promodels.pl
http://www.forum.promodels.pl/ ogloszenia-praca-wspolpraca-castingi-konkursy/11637-cala-polska-rekrutacja-doswiadczonych-hostow-modeli.html
usuń spację po .pl/ogloszenia...
nie znam typa, ale dla przykładu na dobrych ekskluzywnych akcjach dla alko lub fajek można wyciągnąć 30-40 PLN/h lub więcej a pracuje się po 4-6 h
Ponawiam ogłoszenie - Praca jako Mobilny Doradca Klienta - sektor bankowy podstawa plus prowizja. 8 godz. dziennie od poniedziałku do piątku. jeśli kogoś interesuje - pw
w Krzeszowicach szukają sprzedawcy w sklepie u ,,Rysia"
sklep budowalny
11 dni później
Poszukuje pracy na kuchni jako kucharz na weekendy moze byc bez umowy bo jeszcze sie ucze tech.gastrnomiczne-kucharz
sosskis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Poszukuje pracy na kuchni jako kucharz na weekendy
> moze byc bez umowy bo jeszcze sie ucze
> tech.gastrnomiczne-kucharz
w sphinxie szukaja na weekendy
10 dni później
poszukuje pracy w branży elektrycznej
Poszukuje pracy.
Najlepiej jako kierowca kat.b
Poisadam dobrą znajomość topografii Krakowa i okolic
7 dni później
Poszukuję do pasiastej agencji interaktywnej:
PROGRAMISTĘ PHP
Co oferujemy?
elastyczny czas pracy (3/4 lub cały etat),
ciekawą pracę, za którą zostaniesz doceniony i odpowiednio wynagrodzony,
możliwości rozwoju w przyjaznej atmosferze,
współpracę z młodym, ale doświadczonym zespołem,
pracę w siedzibie firmy w Krakowie.
Czego wymagamy?
bardzo dobrej znajomości PHP (PHP5.2/5.3) oraz umiejętności programowania obiektowego,
podstaw JavaScript / AJAX,
znajomości relacyjnych baz danych (MySQL, PostreSQL),
znajomości języka angielskiego (biegłe czytanie dokumentacji technicznej),
znajomości architektury MVC,
umiejętność korzystania z Git, SVN,
znajomości Zend Framework,
odpowiedzialności, samodzielności i dokładności w wykonywaniu powierzonych zadań.
Dodatkowym atutem będzie dla nas:
znajomość bibliotek JS (jQuery, prototype),
dobra znajomość HTML, XHTML, CSS2,
praktyczna znajomość wzorców projektowych,
umiejętność korzystania z systemów kontroli wersji (SVN),
znajomość Doctrine ORM,
znajomość systemów Linux / UNIX.
Więcej na PW
Poszukuje pracy (najlepiej bez umowy) . Kierowca kat. B od pon do piatku + ewentualnie co drugi weekend .
6 dni później
ehe widze ze wszyscy prace tu znajduja :)
no niestety tu sie nie udalo ale znalazlem juz gdzie indziej :)
czemu ja nie moge... :/
guziec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czemu ja nie moge... :/
bo nie wykupiles dekodera :D
juz znalazlem i to bez dekodera :D
Szukam pracy, mam 26 lat i 4-letnie doświadczenie jako przedstawiciel handlowy. Z wykształcenia technik elektronik. Szukam stabilnej i stałej pracy. Jeśli ktoś z Was ma coś do zaoferowania lub słyszał o czymś "konkretnym" to proszę o PW. Bo bez znajomości w tym kraju to można tylko wozić pizze za 6zł/godz......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)