Jak by ktos mial jakas robote jestem dyspozycyjny , prawko posiadam. kontak pw
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
Marketing sportowy - szukam pracy! Ukończone studia w tym kierunku
www.cracovia.pl
ja szukam roboty na kuchni ma ktos cos ?? jakiegos znajomego czy cos??
5 dni później
też szukam pracy. jestem po zawodówce (sprzedawca) a ostatnie 3 lata spedziłem w armii na stanowisku strzelec wyborowy. Pracować mogę w godzinach od 7 do mniej wiecej 17. Pozdrawiam
Operator Wózka widłowego/jezdniowego / magazynier uprawnienia UDT - dyspozycyjny (może byc system 3-zmianowy, 4-brygadowy) Na terenie Krakowa (najlepiej Huta ale nie koniecznie) Ma ktoś coś ?
Mam pracę dla kilku doświadczonych programistów JAVA, kontrakt półroczny z możliwością przedłużenia. Dobre zarobki (ok 10 000 zł netto/mc), praca od pn-pt... w Niemczech, opłacone co tygodniowe przeloty i noclegi w hotelu dobrej klasy wraz z wyżywieniem.
Szczegóły na pw.
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ze względu na splot niekorzystnych zdarzeń
> potrzebuję pracy od października. W grę
> wchodzą tylko weekendy oraz praca nocna (jakieś
> wykładanie towaru czy coś) żeby nie kolidowało
> mi ze studiami.
Podbijam.
Szukam pracy na weekendy. Mogą to być ulotki, magazyn lub coś innego. W soboty i niedziele jestem cały czas dostępny. Posiadam NIP. Jeżeli ktoś coś ma, to proszę na pw.
Najemników do walki z innowiercami zatrudnię...kilku konnych i mały oddział piechoty
....zgłoszenia...czat, pokój CRACOVIA PANY...
....tylko poważne oferty...(nie bierzemy jeńców)
mile widziane osoby....psychicznie..niezrównoważone...aaaaaaaaaauuuuuuuuuuu
P.S praca w pełnym wymiarze godzin...
http://www.pracuj.pl/praca/pracownik-dzialu-administracji-krakow,oferta,1812533
noiproks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najemników do walki z innowiercami
> zatrudnię...kilku konnych i mały oddział
> jazdy......
> ....zgłoszenia...czat, pokój CRACOVIA PANY...
> ....tylko poważne oferty...(nie bierzemy
> jeńców)
> mile widziane
> osoby....psychicznie..niezrównoważone...aaaaaaaa
> aauuuuuuuuuuu
> P.S praca w pełnym wymiarze godzin...
Na działalność czy na etat ? ;) Proszę PW ewentualnie :)
siemanko.....szukam fachowca....(na wczoraj)....''złotej rączki''..na fuchę....montaż zlewu,wc,kilka regipsów
..w sumie kilka godzin roboty...
(praca centrum krk) ..piszcie na PW
MKS Cracovia wśród wymagań stawianych pracownikom wymienia "wysoki poziom kultury osobistej", ale "górę" rekrutowano wg innych kryteriów.
a z głosu z trybun wyleciał wątek, którego pierwszy post przeklejam tu, choć nie wygląda to poważnie:
[i]W związku z wprowadzeniem nowego produktu na rynek firma Eksportuj.pl szuka fanów Cracovii Kraków do współpracy.
Nieważne czy chodzisz na mecze, czy kibicujesz przed telewizorem -
jeżeli chcesz połączyć przyjemne z pożytecznym, to dobrze trafiłeś.
Czekamy na Twoje CV i nietypowy list motywacyjny, który wyjaśni nam dlaczego kibicujesz swojej drużynie i interesujesz się piłą nożną.
Dokumenty rekrutacyjne wyślij na adres redakcja@eksportuj.pl, w tytule wpisując "Kibic Cracovii Kraków", a my oddzwonimy do Ciebie z propozycją!
www.eksportuj.pl[/i]
12 dni później
Ostanio poszukiwano osobę na kuchnie bez doświadczenia z książeczką sanepidowską do Soul Fitness na Kuźnicy Kołątajowskiej. Dawali 6zł/h i wyrzywienie w pracy. Prócz tego co krok na Lewiatanie i Żabce są ogłoszenia. Do tego poszukuje się promotorów do klubów ok 8-10zł/h.
w Niepołomicach w pizzerii "Farmer" poszukują pracownika żeby pizze robił. Więcej info to trzeba by tam zadzwonić lub pojechać.
Zlecę zrobienie strony internetowej od A do Z. Tanio!!! zwracam się tutaj bo wolę dać zarobić Pasiakowi.
Kontakt PW
warto zglaszac CV do IKEA zacznie sie niedlugo rekrutacja na rozne stanowiska pracy : ) poniewaz zostaje ona powiekszona :)
4 dni później
Szukam pracy dla siebie lub swojej dziewczyny w Londynie, ew oferuje naprawy/modernizacje/konfiguracje/odwirusowanie komputerow, routerow, smartphonow, etc :) Maybe ktos pomoze? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)