bo to Polacy.
Każda nawet najmniejsza praca wymaga zapłaty.
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
a czemu mialby ktos nie zrobic? mozna zdobyc doswiadczenie, to tak samo jak z pracą przy wolontariacie którą potem warto wpisać w CV
Wiesz co, to sie moze i zgadza, ale wiekszosc tego typu wolontaiatów to kserowanie papierów i adresowanie kopert. Rzadko sie zdaza, zeby to bylo cos konkretnego.
Praca dla uczących się - ktokolwiek słyszał. ktokolwiek wie... PW
to ja moze tradycyjnie. znajdzie sie praca dla zaufanego pasiaka na coke live music festival. szczegoly na pw. ale mam zly humor, wiec nie chce mi sie rozpisywac ;P
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to ja moze tradycyjnie. znajdzie sie praca dla
> zaufanego pasiaka na coke live music festival.
> szczegoly na pw. ale mam zly humor, wiec nie chce
> mi sie rozpisywac ;P
Bo wisła przegrała?
> Bo wisła przegrała?
bo wrocilem po tygodniu do domu i zastalem okradzione mieszkanie. i nie interesuje mnie, czy to zrobil jakis pies, czy ktos z naszych.
Przepraszam, miał być żart.
Bardzo współczuję
zart byl dobry, doceniam :-)
pasiasty81 masz priva ;)
pasiasty81 również priv.
pasiasty81 masz priva
dawać jakieś ofertyyy ;p
5 dni później
Szukam pracy dla (najlepiej) dwoch osob na 3 tygodnie. Moze byc nawet roznoszenie ulotek.
20 dni później
Jeszcze raz ponawiam ofertę mojego kolegi: dr hab filozofii, prof Polibudy; może wykładać filozofię, socjologię, nauki po zarządzaniu, również po angielsq.
Nie żartuj że ktoś z takimi umiejętnościami ma problem ze znalezieniem pracy...
To nie koniecznie żarty. Znam osobiście przypadek że człowiek nie może znaleźć pracy bo jest aż "za bardzo" wykształcony i pewnie pracodawcy boją się zatrudniać kogoś mądrzejszego od siebie :)
RadNce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie koniecznie żarty. Znam osobiście
> przypadek że człowiek nie może znaleźć pracy
> bo jest aż "za bardzo" wykształcony i pewnie
> pracodawcy boją się zatrudniać kogoś
> mądrzejszego od siebie :)
Potwierdzam, znam takie przypadki.
To tylko Polska! Kochamy ją i nienawidzimy zarazem :)
8 dni później
Ze względu na splot niekorzystnych zdarzeń potrzebuję pracy od października. W grę wchodzą tylko weekendy oraz praca nocna (jakieś wykładanie towaru czy coś) żeby nie kolidowało mi ze studiami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)