Dem tyle to połowa przedstawicieli handlowych zarabia,że o aptecznych(medycznych) nie wspomnę,bo tam to trzepią miesięcznie powyżej tego co napisałeś(oczywiście w dobrej firmie,z dobrym doświadczeniem)
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
chetnie podejme prace za granica na budowie. jesli ktos by cos wiedzial, albo mial jakies konekcje, ktore mogly by pomoc, prosze o pw.
sluchajcie bo zajmowalem sie kiedys czyms takim i nie wiem jak to opisac w cv. mianowicie w firmie transportowej sobie siedzialem, wysylalem kierowcow po to, po tamto, rozliczalem ich z kasy, wyplacalem wynagrodzenia, do mnie dzwonili jak sie auta zyebaly itd, czy moge sie okrzyknac dyspozytorem kierowców?;]
TAK na to wyglada
Dla chcących się zarejestrować w GUPie mam dobrą wiadomość, mianowicie remont się skończył, i co ciekawe karty rejestracyjne można pobierać niczym ulotki, bez dodatkowej "przedkolejki" do informacji gdzie były wydawane na podstawie wszystkich dokumentów (karty są dostępne w poczekalni do rejestracji), wszystko idzie naprawde sprawnie. Nie to co kiedyś... nie ma żadnych bloczków z datą itd itp, bywało że dwa dni trzeba było stracić żeby się zarejestrować, teraz kilkadziesiąć minut GÓRA, polecam godziny popołudniowe, wiele osób jeszcze nie wie jaka jest sytuacja i wali z samego rana myśląc że będą pierwsi. Wogóle pojawiło się sporo nowych całkiem atrakcyjnych ofert, warto się wybrać jeśli ktoś czegoś szuka.
dyspozytor - logistyk
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dyspozytor - logistyk
Ale to chyba zależy jakie stanowisko wpisane jest w świadectwie pracy?
po części tak, ale jest jeszcze kwestia szczegółowego zakresu obowiązków, a zwłaszcza wykonywanych czynności, najgorzej to mają osoby chyba jak mają wpisane stanowisko typu: specjalista, referent itp. bo nazwa stanowiska nijak się będzie miała do tego co ktoś robił
swiadectwo pracy?
SaNtO Napisał(a):
> swiadectwo pracy?
No chwaląc się swoim CV wypadało by jakoś udokumentować informacje zawarte w nim...
swiadectwo pracy mozna dostac chyba wtedy jak sie jest zatrudnionym na umowe o prace nie?
Witam serdecznie.
Poszukuję obecnie pracy na terenie Krakowa. Z wykształcenia jestem inżynierem produkcji(specjalizacja inżynieria żywności).
Jestem z andrychowa i myślę o przeprowadzce do grodu Craca. Ponad pięć lat doświadczenia przy produkcji napojów bezalkoholowych(produkcja, magazyn)+ 15 miesięcy na fiacie w Tychach. Będę wdzięczny za informacje.
Pozdrowienia dla wszystkich Pasiaków! :)
5 dni później
grzesiek AFC Napisał(a):
> Witam serdecznie.
>
> Poszukuję obecnie pracy na terenie Krakowa. Z
> wykształcenia jestem inżynierem
> produkcji(specjalizacja inżynieria żywności).
> Jestem z andrychowa i myślę o przeprowadzce do
> grodu Craca. Ponad pięć lat doświadczenia przy
> produkcji napojów bezalkoholowych(produkcja,
> magazyn)+ 15 miesięcy na fiacie w Tychach. Będę
> wdzięczny za informacje.
>
> Pozdrowienia dla wszystkich Pasiaków! :)
http://www.biocert.pl/ramki.htm
a ja szukam hydraulika badz pomocnika
znajdzie sie jakis??
ps. nie kogos do przyuczenia
chyba Santo byłby zaitresowany: http://otopraca.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455427?utm_source=refferal+&utm_medium=advert&utm_campaign=wykop2
Dementor Napisał(a):
> chyba Santo byłby zaitresowany:
> http://otopraca.pl/praca/Tester-prezerwatyw-605455
> 427?utm_source=refferal+&utm_medium=advert&utm_cam
> paign=wykop2
Komu-jak komu, ale Tobie Dem to sie chyba wyjatkowo w pracy nudzi;-)
Wyslales juz CVke? Ja mysle, ze luzno kilka wymagan spelniasz - np. ten o samochodzie;-)
A kilka znajomych pan na pewno chetnie udzieli Ci pisemnych referencji;-)
jesli testy odbywalyby sie na modelkach zatrudnionych w firmie to bylaby to praca marzenie :P ale wyglada na jakas glupote
I to jest wlasnie cale mlode pokolenie: wszytsko podac Wam na tacy.
Zobacz Santo - pracodawca oplaca Ci pensje, NARZEDZIA PRACY (gumki) i daje mozliwosc ciekawego zatrudnienia (obowiazki nie sa rutynowe, mozliwosc pracy z ludzmi, nawiazywania kontaktow interpersonalnych, etc.). Jedyne, czego wymagaja, to MINIMUM zaangazowania z wlasnej strony i chec do poznawania coraz to nowych testerek...
A Ty marudzisz chlopie, ze powinni jeszcze modelki Ci przygotowac... Jakby to bylo tak wszytsko podane na tacy, nawet harem testerek gotowy i czekajacy na testy, to wtedy sam prezes firmy po godzinach i w przerwie na lunch bylby w stanie potestowac... I nie musieliby zatrudniac mlodych, elokwentnych, rozowjowych, dynamicznych pukaczy=testerow:-)
urlop ;)
pozatym to i tak jestem niesmialy i nie umiem nawiązywac nowych kontaktow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)