W zeszlym roku ktos oferowal prace na Coke Music Festival...Jesli w tym roku jest to nadal aktualne,bardzo prosze o kontakt na priv :)
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
A to tez ja bylem. Bede sie kontaktowal w tej sprawie z Alma-Artem, jak sie czegos dowiem, to dam znac. W tamtym roku stawka byla 8 zl za godzine + wstep na koncerty po pracy, teraz nie wiem, ale sam sie chetnie znowu wybiore ze wzgledu na Prodigy.
----
A poniewaz przeszlo na nastepna strone, to wkleje ponownie:
Szukam w tej samej sprawie co ostatnio (pisanie za kase tekstow na komputerze) osob, ktore chca zarobic do konca tygodnia. Tym razem wyzsza stawka, ale nieco inne zasady. Szczegoly na pw, koniecznie podac swoj numer gg lub tlen.
Moga byc nawet osoby, ktore maja czas tylko przez 1-2 dni, albo po kilka godzin.
Juz nieaktualne, jak sie cos zmieni, to dam znac.
pasiasty81
jakbyś miał coś w stylu powyższego ogłoszenia, które już nieaktualne to odezwij się do mnie :)
macie jakieś namiary na jakąkolwiek prace to dawajcie znać :)
Szukam kogos ze znajomoscia asp.net do rozbudowy aplikacji internetowej, pisac na PW
Szukam PILNIE kolejnych osob, ktore chca zarobic do konca tygodnia na pisaniu prostych tekstow na komputerze. Szczegoly na pw, koniecznie podac swoj numer gg lub tlen.
Moga byc nawet osoby, ktore nie maja zbyt wiele czasu. Jest mozliwosc dalszej wspolpracy, ale to zalezy od zlecen.
..
10 dni później
ej macie jakąs prace dla 16 latka na wakacje?? najlepiej budowa jak cos macie to piszcie na priv
Ja tez poszukuje ;)
4 dni później
> W zeszlym roku ktos oferowal prace na Coke Music Festival...Jesli w tym roku jest to
> nadal aktualne,bardzo prosze o kontakt na priv
Jakby co, to aktualne do czwartku, stawka 8-9 zl za godzine, po pracy wejscie na koncerty friko. Robota 21-23 sierpien (start dzien przed festiwalem). Ale tylko i wylacznie zdecydowane osoby, bo potem bedzie na mnie. ;]
-----
Juz nieaktualne. Rozrabiaka - czekam jeszcze na Ciebie, bo sie zglosiles jako pierwszy.
szukam roboty w gastonomi lub jako sprzedawca najlepiej w odziezowym na terenie Krakowa i szukam mieszkania w miare tanio albo pokoju prosze o pw z jakimis ofetami albo cos pozdro
macie jakąs robote ?:D mam 16 lat:D:D jak cos to na priv
Szukam jeszcze PARY na Coke Live Music Festival. nie musi to byc zwiazek, wystarczy aby byl chlopak + dziewczyna.
BARDZO pilne, za pare godzin bedzie juz za pozno. ;]
11 dni później
16 lat :D szukam czegoś żebym mógł zarobić chociaż na bilety na Cracovię i na jakiś wyjazd ( w wodzisławiu byłem :) pozostał dług;/ )
Ludzie, ulotek nie macie?
za ulotki to ledwo na karnet wystarczyy...
No jak sie ma 16 lat to nie oczekujcie cudow. poza tym spokojnie na karnet starczy. Ja jak nosilem dawno temu ulotki to w 2 tyg karnet wyrabialem. a teraz stawki sa ciut inne, wiec bez problemu. zamiast biadolic to poszukajcie tych ulotek, bo na witrynach sklepowych wisi. chocby aig na krolewskiej albo starowislnej.
Już to pisałem 1000 razy!
Ograniczyc inne wydatki i spokojnie na karnet zarabiasz i na wyjazdy w jeden miesiac.
Tylko trzeba sobie zada pytanie co jest ważniejsze dla mnie i tyle...
Karnet na Cracovie kosztuje 90zl. Na 4 miesiace daje to 22.5 zł. To jest np. 8 piw w miesiacu mniej albo 2 razy do kina w miesiacu mniej. 90zł na ulotkach w dwa dni mozesz zarobic. Nienawidze takiego gledzenia - nawet na karnet sie nie zarobi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)