ja w nocy oglądam filmy na komputerze wiec nie mam czasu
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
napalony hehehesanto hehehe wymieka hehehe ?!
4 dni później
nie wiem czy było: http://krakow.gumtree.pl/krakow/2455_1.html
4 dni później
.. a może praca w Cracovii;]:
[url]http://www.pracuj.pl/oferty/1063938.html[/url]
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> .. a może praca w Cracovii;]:
>
>
to ogłoszenie w sam raz dla pottera ;)
[img]http://www.strazmiejska.krakow.pl/news/2007-07-06_plakatnabor.jpg[/img]
;)
7 dni później
gary Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> fenix Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > .. a może praca w Cracovii;]:
> >
> >
> to ogłoszenie w sam raz dla pottera
>
>
>
W dziale sprzedaży... czyli w tym Pasiastym namiocie na El Passo? :D
19 dni później
ja dodam od siebie tylko tyle, że jeżeli ktoś by się dowiedział o jakiejś ciekawej ofercie pracy biurowej w Krakowie, to niech da znać... a nóż uda się przenieść z Żuław na Jedyną Słuszną Jasną Stronę Błoń :]
4 dni później
Dla mlodego, zaufanego pasiaka - praca przy Coke Live Music Festival.
8 zl za godzine, robota od 14-22 w piatek i sobote, a potem wjazd na impreze za friko (faithless i rihanna zaczynaja koncerty dopiero o 23, na innych scenach trwaja do rana).
Praca dla faceta - chodzi o przypinanie bransoletek uczestnikom, kobiecie po kilkuset takich blyskotkach uschnelaby reka.
Na chetnego czekam na priv do jutra godz. 9:30 rano.
może ktoś potwierdzić że Pasiasty81 jest "pewny" ??
A co Ci z tego, ze ktos potwierdzi jak juz po czasie, czekal do 9;30.
8 dni później
widzieliscie moze gdzies ogłoszenie takie dla mnie na weekendy zeby sie nie przemeczyc a sporo zarobic??:D tylko nie ulotki :P jakas hostessa czy cos w tym stylu ?:)
jesli chodzi o ulotki, to z tego co wiem, w centrum tanich podrecznikow maja braki w punktach na podwalu i dietla. placa 5 zl/h w tygodniu, 6zl sobota, 7 niedziela, mozna stac od 9 do 16 (do 14 week) ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby przychodzic np. na 10-10:30 lub wychodzic wczesniej, albo odpuscic sobie weekendy
wyplata co tydzien w sobote
tyle, ze sezon potrwa jeszcze pewnie ze dwa tygodnie
jak ktos ma mocne nerwy i jest w stanie pracowac po ok 10 godzin dziennie w ANGLII to jest prca na farmie kwiatoej gosc najchetniej przyjmuje pary do pracy. nie wiem jk teraz ze stawkami za godzine
www.nocton.ltd.uk czy jakos tak albo w google nocton farm
edyta: a jako asystentka ds. aktywnego spedzania czasu wolnego? ;)
Ale uwazaj na to, z ktorego miesiaca jestes ;)
zagrajmy w otwarte karty. ja jestem z pazdziernika, Ty..? ;p
Ha! Wrzesien! Ha ! :)
Wygralem. Pazdziernik to 10 miesiac, Wrzesien 9. 10 > 9. Sprobuj to zanegowac. ;p
Suma Twoich cyfr to 1. Moja jedna to 9 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)