800zeta na 3 zmiany kogoś interesuje?
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
masz priv
a cos dla 16-sto latka znajdziecie :) ?
Jak coś znajdę to was powiadomię.
Nie wiem czy kogoś to zainteresuje - ale do 9 czerwca można przysyłać CV i aplikacje do pracy w Biurze Ochrony Rządu (BORowiki) - szczegółowe informacje tutaj: http://www.bor.pl/sluzba_przygotowawcza_pl.php
ja też poszukuję pracy:) moze ma ktoś coś ciekawego
w Galeri Kazimierz jest sporo ogłoszeń!
Pozdrawiam i życze sz
w ch czyżyny też jest sporo ogłoszen :)
Szukam pracy na czas wakacji na terenie Krakowa. Mile widziane wszystkie oferty.
Jak ktoś miałby jakąś oferte to pisac na priv.
Z góry dzieki za pomoc.
Ponawiam ogłoszenie :-)
Potrzebuję nauczyciela angielskiego do dziecka (10 lat).
Doświadczenie w pracy z dziecmi wymagane
Oferty na priva
4 dni później
Ponawiam 800PLN na początek na 3 zmiany w churtowni kosmetyków.Pełna socjalka.Dawaj do mnie na priv marioskrzypek@tenbit.pl
8 dni później
skrzypasiak masz priv
11 dni później
a nie orientujecie sie gdzie jest biuro pracy dla nieletnich w Krakowie ?
OHP w Krakowie :P
al.Słowackiego 44
Ale z twoim wiekiem to tylko raczej ulotki albo ankiety pry
Zreszta kto by Cie chcial hehe :D
Wpadłem na pomysł, który mógłby dać pracę nie jednej osobie, ale znacznej ilości osób poszukujących pracy. Na pomysł ten naprowadziły mnie popularne w różnych miejscowościach wypoczynkowych pokazy walk rycerzy, rodea, napady na bank i inne widowiska historyczne. Na przykład w miasteczku westernowym w Karpaczu co kilka godzin odbywa się sfingowany napad na bank, strzelanina, pojedynek rewolwerowców etc.
Czy nie można by na ktorymś z nie używanych stadionów Krakowa zorganizować pokazów zamieszek na trybunach, awantur meczowych, a w pobliżu stadionu sfingowanych ustawek. Wielu ludzi słyszało i czytało o chuliganach stadionowych i zapewne chciałoby zobaczyć jak wygląda na żywo "zadyma kibicowska", ale nigdy nie mieli ku temu okazji.
Jak ja widzę takie widowisko. Wyglądałoby to mniej więcej tak:
Jedną połówkę stadionu zajmują aktorzy widowiska kibice dwóch drużyn, A i B. Zajmują sąsiednie sektory.
Drugą połowę zajmuje widownia. Przed wejściem znajduje się kasa. Bilety wstępu wynoszą: dorośli 12 zł, młodzież od lat 8 do 18 6zł, dzieci poniżej 8 lat wstęp bezpłatny. Po zajęciu miejsc na widowni, na murawę wbiegają kolejni aktorzy: drużyny A i B i sędziowie. Gwizdek sędziego rozpoczyna widowisko. Zaczyna się "mecz". Mecz jest wyjątkowo brutalny, mnożą się faule. Na trybunach "kibiców" wrze. Kibice druzyn A i B odpalają race. W pewnej chwili po kolejnym (sfingowanym) faulu piłkarze rozpoczynają bójkę. Na trybunach wrze, w kierunku zawodników lecą butelki (są z twardego plastiku, ale widownia o tym nie wie), kamienie (też ze sztucznego tworzywa). Na boisko wkraczają kibice, ktorzy przeskakują płot, okładają się steropianowymi "sztachetami". Na boisku trwa prawdziwa bitwa. W pewnym momencie odzywa się sygnał policyjnego radiowozu> Wkracza uzbrojona w pałki i plestiglasowe tarcze "policja". Kibice biją się między sobą i policją. "Bitwa" trwa kilka minut. Poczem wszyscy uczestnicy widowiska: kibice drużyn A i B, "ochrona", "sędziowie", "policjanci", powstają, usrtawiają się w szeregu, chwytają się za ramiona i kłaniają się w kierunku widowni, która bije brawa.
Analogicznie na bocznym boisku można by zrobić dla publiczności pokaz "ustawki"
Chicałby zaznaczyć, że pokazy walk stadionowych nie miałyby za cel szerzenia i propagowania agresji, a jedynie pokazania szaremu człowiekowi, który bójki stadionowe i ustawki zna tylko z ekranu i gazet, jak wyglądają one "naprawdę". W końcu sfingowane napady na bank czy pojedynki rewolwerowców w westernowych miasteczkach nie mają za celu propagowania napadów i zabijania ludzi, a jedynie odtworzenia w celach rozrywkowych i dydaktycznych pewnej dawno minionej już rzeczywistości.
Co wy na to?
Geoś, z całym szacunkiem... ale może wizyta u jakiegoś lekarza była by wskazana ;) albo zaprzestanie picia alkoholu ;) bo z dnia na dzień Twe coraz oryginalniejsze pomysły powodują "cokolwiek niejednoznaczny" odbior ich przez forumowiczów.
Dementor, mówię teraz całkiem poważnie. Skoro istnieje pokazowy wrestling (z niezapomnianym Hulkiem Hoganem na czele), pokazowy basketball (proszę przypomnieć nazwę tej amerykańskiej drużyny showmanów), pokazy historyczne walk gladiatorów, napadów na banki na Dzikim Zachodzie, pojedynków rewolwerowców, walk rycerskich, pojedynków pirackich statków, pokazowa uliczna corrida w której byki bodą przechodniów, a więc jak w teatrze - happeningu jest się uczestnikiem spektaklu i zarazem widzem etc, to niby dlaczego nie można zorganizować pokazowej zadymy stadionowej. Zupełnie nie rozumiem twoich obiekcji.
dobra Geo robi za policjanta:)
aa no i szukam pracy bo w tej której jestem kurwica mnie za przeproszeniem trafia....
FORZA ITALIA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)