nie na stałe:) dorywczej pracy
Mam średnie wykształcenie Pełne , i potrzebuje jak to sie mowi zarobić na wakacje.....;-)
i jak to się mówi za mnie nie trzeba jakiś zusów itp. bom jeszcze uczęn do września;-)
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
dilerka,dilerka.........:-)
Eeeee, nie musi byc od razu dilerka, słyszałam, ze ostatnio złomiarzom dobrze idzie;)
Stary ja też szukam i.... szukam ;-)
ja szukam stałej ew na umowe zlecenie ale mozna sie zalamać ehh
ja też szukam!!! KsC poszukamy razem
Miedz dobrze schodzi;) na Voli jest miejsce gdzie midzi jest w nadmiarze;) Bynajmniej nie mowie o pszkach:P albo butelki tez mozna oddawac 30 groszy od jednej (nie liczac Heinekenow) Po jednym pijanym posiedzeniu wychodzi ci ok.12 zł, jesli uwzglednic to, iz niektorzy maja pierdolca na puszi mozesz doliczyc 50 groszy (5 groszy za puszke)
Mysle jednak, ze szukacie bardziej ambitnego zajecia, wiec proponuje pochodzic po budowach i ogolnie firmach budowlanych. Co do Booli, dla takiego komputerowca nie ma w polsce pracy. Proponuje poszukac w Stanach lub Japonii;)
napiszcie chlopaki co potraficie - jakie macie doświadczenie czy co robiliście w życiu - jako pracownicy (jezeli tak było) + jaka kasa Was interesi i jak jesteście dyspozycyjni.
Dementor to tak...... hm od najbliższego poniedziałku jestem do dyspozycji:) co robiłem? pracowałem na budowie jako: przynies podaj pozamiataj;] prawo jazdy mam , swego czasu dorabiałem w ochronie< tzn.siedziałem przy jakimś budynku i go pilnowałem;]> , ale to były zamierzchłe czasy;]
no chyba niestety tyle..... dopiero jestem po maturze więc i nie miałem kiedy za bardzo doświadczenia nabrać;]
a kasa? to zależy od pracy:)
11 dni później
Mam pracę na jeden dzień: pomaluj mi mieszkanko w akademiku w Gliwicach na kolory Cracovii i Oderki. Płacę też za przyjazd, zapewniam piwo i wyżerkę, możesz się noc przespać.
Geopijatyk
90 dni później
heh ponawiam prośbę ;-) na gwałt szukam pracy ,,normalnej" bo już w paru próbowałem to
wszędzie min. kasy max. pracy i to maxymalnie do przesady...... < znaczy sie pracowac
cięzko sie nie boje ale nie za 3,50 /h :)> nie wiem może Dementor coś wykmini:D bo
ostatnio cos główkował < widac po ostatnim wpisie:P> a no i teraz jestem studentem
zaocznym , więc tam jakies ulgi za zatrudnianie studentów są ...;-)
3.5/h witaj w polsce!!!!!!!!!!!!!! :)
3.5 to nie pieniadze, to bandytyzm!!
9 dni później
Praca dla programistów asp.net i JAVA - tylko dla "sprawdzonych" forumowiczów, żadne Godżille i inne. Info na priv.
...
nianie zarabiają od 5 zł w górę za godzinę
ale to chyba nie dla chłopaków ;)
mozesz metro rozdawac, piataka chyba daja:)
Mam pracę dla dziewczyn na najbliższy weekend 23,24,25 IX. Info na priv. Żadnych głupich skojarzeń. (8-10 zł na rękę za godzinę). JUŻ NIEAKTUALNE, zgłosiła się wystarczająca ilość chętnych.
Poszukuje pracy co potrafię przez 5 lat byłem sprzedawca w sklepie z komputerami obsługuje przogramy CDN(FPP) i SUBIEKT 4 obsługa komputera - pakiet OFFICE (cały) programy graficzne COREL DRAW , PHOTOSHOP , AUTOCAD ( skończyłem ostatnio kurs posiadam certyfikaty) tworzenie stron www ( HTML , FrontPage) jestem sumienny , pracowity moge pracować w weekendy ( byle nie w czasie meczu Pasów na elPaso:)) czrego szukam - poprostu wszystkiego ( prócz fizycznej budowlanki bo do tego to mam dwie lewe ręce ) czego oczekuje PRACY PRACY ( sprzedawca , prace biurowe( obsługa faxu , ksero - umiem ) finanse to juz sprawa do dogadania nie trzeba za mnie płacic ZUS-u :)
a ja mysle co tu robic zeby nic nie robic a były z tego pieniądze
i pamietajcie moi mili-lepiej miec brzuch od piwa niz garba od roboty:-)))))))
A na Ległej jakaś belgijska firma organizuje pośrednictwo już ponad 200 osób robotę znalazło.
Podbnie na ŁKSie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)