No nie wiem, jak byl jakis sparing to nie przypominam sobie zeby byly dzieciaki od podawania pilek.
Mikuslki spoko gosc przynajmniej nas wpuszczal na ... a zreszta nei wazne :p
-
-
Wielka szansa juniorów młodszych-Brązowy medal
...
No I Co Tam ... Jaki Wynik ... Wie Kto Co ... ???
jak narazie .. 0-0 .. za wynik podziękowania dla ...... :]
Koniec 0:0
Gra niestety słabsza niż z Białymstokiem.
To najlepszy wynik jaki Cracovia może uzyskać w tych błękitnych koszulkach...
Slabo grali, pytanie brzmi co im przeszkadzalo, czy czarne spodenki czy moze doping z lozy prasowej
Na razie mamy niestety gromadkę niezłych indywidualistów, którą trudno nazwać drużyną. Nawet Paweł Sacha, który dziś zagrał z nr 8 nie uporządkował gry drugiej linii. Zbyt wiele było przypadkowości, brakowało jakiejś spójnej koncepcji gry. Plus to kilka (3 lub 4) bardzo dobrych strzałów z dystansu (Waksmundzki, Tatara). A Gliwa powinien wybić sobie z głowy takie ryzykanckie wybiegi jak w końcówce, kiedy napastnik ma bliżej do piłki. Gdyby gościu z Mielca był sprytniejszy, przegralibyśmy 0:1. Lobował go zbyt późno i niedokładnie.
Dla mnie plusem była też gra Baligi (zdecydowanie najlepszy zawodnik meczu. Szkoda, że nie ma warunkow np. Łopaty, bo byśmy się nie musieli martwić o stopera) oraz tego z "17" w ataku. Tatara się trochę za duzo dziś kiwał.
kkk_84. Dopóki doping z loży prasowej prowadzili paso_zyd z moim ulubieńcem to bylo nieźle. Po przerwie tam siedli inni (ktio tio :)) i sie zepsuło. :P
inne mecze:
Pogoń - KSZO 1:0
Tak. Co do Baligi się zgadzam. Ten chłopak ma dar świetnego ustawiania się i bardzo dobrą technikę, czym trochę rekompensuje brak warunków. Grając w rezerwie pokazał, że pomimo swoich skromnych warunków nie boi się twardej gry.
Mis co sciemniaj Paso_Zyd nie siedzial na lozy prasowej tylko kawalek obok dokladniej to jest B iles tam pod dachem, 2 rzad od konca czerwone krzeselka :P
w drugiej połowie tam siedział , w pierwszej tam gdzie ja napisałem :P
a więc krakowskim targiem - bezbramkowy remis (jak w meczu) :D
SMS Łódź pokonał Agrykolę.
Spotkanie juniorów młodszych SMS z Agrykolą było bardzo wyrównane. Goście nastawili się na grę z kontry, ale nie byli w stanie poważniej zagrozić bramce Artura Krysiaka. Lepiej wyszkoleni technicznie gospodarze radzili sobie całkiem dobrze, ale tylko do pola karnego. Później mieli ogromne kłopoty z pokonaniem bramkarza Agrykoli. - Licząc tylko dogodne okazje bramkowe, powinniśmy do przerwy prowadzić różnicą dwóch goli - podsumował pierwszą część Janusz Matusiak, dyrektor SMS.
Po zmianie stron obraz gry był podobny. Tylko raz łodzianom udało się oszukać obrońców Agrykoli. Po dośrodkowaniu Kamila Thiela z prawej strony Igor Witczak głową umieścił piłkę w siatce. Po chwili łodzianie mogli zapewnić sobie awans do finału, ale Mateusz Cetnarski przegrał pojedynek sam na sam z bramkarzem.
Gospodarze mogą jednak mówić o szczęściu, bo tuż przed końcem meczu Krysiak w fantastyczny sposób obronił strzał Marcina Podemskiego. - W sumie jestem zadowolony z postawy swojego zespołu, a drużyna z Warszawy była najlepszą z tych, z którymi graliśmy w tym sezonie - stwierdził Matusiak.
SMS ŁÓDŹ - AGRYKOLA WARSZAWA 1:0 (0:0)
Gol: Witczak (59).
SMS: Krysiak - Sendal, Gzyl, Brynkiewicz, Sulowski - Woźniak (53 Borys), Gomel (51. Augustyn), Cetnarski (78. Trzepałka), Chwatek (70. Herda) - Thiel (72. Stąporski), Nowosielski (35. Witczak).
(GW)
Gwarek - Amica 2:1
SMS Łódź - Agrykola 2:0
Pogoń - KSZO 1:0
Cracovia - Stal M. 0:0
i specjalnie dla TD: "rodowodowi" wygrali u siebie z TOR-em 2:0 mając więcej szczęścia niz rozumu. Przy stanie 1:0 sedzia nie uznal prawidłowej bramki dla Dobrzenia.
Pozdrawiam, najlepszy to to według mnie był numer 9 ,bardzo aktywny, Tatara to taki Bania bis, ale nie znaczy, że zły, tyłko to kojarzenie. Inaczej Stał chyba powinna wygrać rewanż, trochę była lepsza, ale co mecz to mecz ...
poprawka, najbardziej mi się podobał numer 9, nie mówię, że najłepszy, jak chłopaków nie znasz, tak trudno oceniać, bo sie ci myłą
jak dla mnie najlepsi 17- to chyba Tatara,
ten z 7 w srodku pola i z 3 na obronie
[i]- Pojedziemy do Mielca po zwycięstwo - zapowiada trener krakowian Mirosław Hajdo.
Choć trener juniorów młodszych Cracovii Mirosław Hajdo zapowiada walkę o zwycięstwo, w niedzielę w Mielcu "Pasom" będzie ciężko. Wczoraj przy Kałuży Stal zaprezentowała się solidnie
Obie drużyny atakowały. Najlepszą okazję w pierwszej połowie mieli gospodarze, ale Marcin Kozera, będąc w polu karnym, uderzył tuż nad bramką Patryka Tylskiego. W drugiej połowie po szybkiej kontrze gości bramkę mógł zdobyć Marek Fundakowski, ale nieudanie lobował Michała Gliwę. W końcówce meczu mocno przycisnęła Cracovia, ale strzały w polu karnym albo przelatywały obok słupka, albo jakimś cudem blokowali je obrońcy Stali.[/i]
1/4 MP juniorów młodszych: Cracovia - Stal Mielec 0:0
Cracovia: Gliwa - Baliga, Mistarz , Sawczuk Ż (56. Juraszek), Uszalewski - Sacha (46. Podobiński), Sepioł, Kozera, Jeleń (76. Obrzut) - Tatara, Waksmundzki.
Co racja to racja. Jakby grali tak jak przez ostatnie 10 minut przez cały mecz to wygraliby bezproblemowo.
GW nie napisała o najlepszej okazji w I połowie, jak Tatara puścił piłkę wzdłuż bramki i nikt do niej nie dobiegł
Ale mnie wkur*wiaja pikniki :]
A pozdro dla spiewajacych :)
pikniki sa zajebiste, szkoda tylko ze dzis nie mozna bylo kupic kielbasek, bo bym sie dobrze bawil :D
a tak wogole to dzis kurwa nic nie bylo, spikera nie bylo, zegar nie wlaczony, toi toi nie bylo, wnet to by pilek nie bylo :|
jak to nic nie bylo. Bilety były. Po całe 5 zł.
I miałeś okazję kupić bilet tuż przed meczem w kasie. Możesz długo nie mieć takiej okazji :)
A pogoda była wprost idealna na piknik. I gra (w odróżnieniu od tej z Białymstokiem) też była piknikowa. Faktycznie szkoda, że kiełbasek nie było.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)