Dzisiaj Cabaj w paru sytuacjach nie miał szans, ale pare rzeczy sam zawalił, min. karny. Gościu jest dal mnie pechowy wogóle. Santo i i nni brońcie go dalej, jak będzie normą przepuszczanie 5 bramek przez niego co mecz to może się dopiero obudzicie.... nie wy, ale my wszyscy.
Cabaj OUT!
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Człowieku gdyby nie Cabaj to dzisiaj byłoby nie 5 a 10 do zera. Wolę jak broni Merda ale akurat w tym meczu nie ma się o co do Cabaja przyczepić.
Miszczu, a co bramkarz nawet słaby nic nie broni? To uważasz, że jak Cabaj na 10 strzałów przepuści 10, to wtedy powiesz doopiero, że on jest słaby?
Cabaja można dziś winić za bez sensowny karny, ale wynik już był 4 w dupe. Po za tym bronił dobrze!
Tak jak pisełem albo wypird..my tego nieudacznika z bramki Cracovii albo w tym sezonie polecimy z ekstraklasy.
Jeszcze ktoś chce go bronić???
On niezależnie od formy chronicznie przyciaga niepowodzenia i pecha - GAME OVER
Ja juz za duzo lat oglądałem jego wyczyny w bramce albo puszcza 5 niby bez winy albo jedną ewidentną, ktora odbiera nam punkty...
:/
PS.Merda do bramki (!)
Cabaj za te swoje Cabaje to już dawno powinien zostać WyCabajony z drużyny :)
CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak jak pisełem albo wypird..my tego nieudacznika
> z bramki Cracovii albo w tym sezonie polecimy z
> ekstraklasy.
>
> [b]Jeszcze ktoś chce go bronić???[/b]
>
> On niezależnie od formy chronicznie przyciaga
> niepowodzenia i pecha - GAME OVER
>
> Ja juz za duzo lat oglądałem jego wyczyny w
> bramce albo puszcza 5 niby bez winy albo jedną
> ewidentną, ktora odbiera nam punkty...
>
> :/
>
> PS.Merda do bramki (!)
tak,ja...bardzo dobry dzisiejszy mecz !!! wiem że dziwnie to brzmi przy wyniku 5-0...żadnych Merdów !!!
isaac, no właśnie dziwnie ...
przy żadnej z bramek nie miał szans obrony...karny ok,niepotrzebny...pewnie się już grubo wkuurwił że ma takich patałąchów na obronie i mu się nie dziwie...dobry mecz ze Śląskiem i bardzo dobry z Legią i Lechem !!!
Dzięki Marcin za to, że wyjechaliśmy "tylko" z piątką!
Tylko Cabaj w bramce Pasów!
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki Marcin za to, że wyjechaliśmy "tylko" z
> piątką!
>
> Tylko Cabaj w bramce Pasów!
Będę pisał wszędzie gdzie tylko się da na tym forum 100 % poparcia.
CracoviaNH i gaudeamus... kazdy z nas by chciał wyników jak za Stawowego, ale to se ne wrati, tak jak Wasze Kobiety nie będą już młodsze (chyba że sobie wymienicie na inny egzemplarz)... napier...alać można zawsze i na każdego... to nic nie kosztuje... a zrobić coś sensownego to już wymaga większego wysiłku... dajcie im pograć... Marcin zagrał dobry mecz, a forma pokazuje że powinien i mam nadzieje dalej bedzie stał między słupkami...
Niedaleko mnie jest budowa. Stoją tam słupki (co z tego że ogrodzeniowe), siatki jeszcze nie założyli. Niech tam Cabaj stanie, jeśli już koniecznie musi stać między słupkami.
widac ze po tym meczu juz jest mniej napierdalaczy, ale jednak sie znaleźli na pół strony conajmniej.
kazdy kto ma głowę na karku po meczu powiedział, dobrze ze był Cabaj. i tak faktycznie było bo bronił fenomenalnie, nasi obroncy rozdawali prezenty a Marcin ratował im dupę. gdyby nie on to powieźliby nas z 15 albo 20
Mniej jest napierdalaczy (ja bym ich słowa nazwał słuszną krytyką) bo w przeciwieństwie do poprzednich dwóch meczy, to co spierdolił Cabaj w tym meczu, nie miało znaczenia wobec mega-spird....ch sytuacji przez pseudoobrońców.
Bramkarz i obrona do wymiany.
Nasz Kluk nazywa się CRA-CO-VIA! A nie Cabajovia, więc dobro Klubu jest ponad wszystko.
Trudno mieć konkretne zastrzeżenia do Marcina w tym meczu
ale jak on sam powiedział
to do jego bramki wpadło pięć goli...
wczoraj było całkowicie poprawnie, nie winie go za żadnego z pierwszych czterech goli, za to przy karnym wiedziałem że go Marcinie wytniesz... wiedziałem :D oczywiście mecz na plus
Witam wszystkich. Tak sobie obserwuje poczynania Marcina Cabaja w naszej bramce, uwzględniam jego staż w bramce Cracovii. Czytam od dobrych kilku sezonów wasze komentarze i zastanawiam się dlaczego żaden z was, którzy go bronicie, nie zrobi sobie zestawienia jego kiksów, czerwonych kartek, karnych z jego winy, fauli przed polem karnych i wielu innych sytuacji przez które ewidentnie straciliśmy punkty, bądź mogliśmy stracić.. Jak dobrze ktoś napisał błędy w meczu z Lechem nie miały znaczenia bo nam Lech przez lipną obronę (delikatnie mówiąc) nawbijał bramek. To, że Marcin ma często fenomenalne interwencje, w żaden sposób go nie wyróżnia na tle innych bramkarzy, którzy od lat przewijają się w naszych ligach. Natomiast wydaje mi się, że ma znacznie więcej zawalonych sytuacji niż jakikolwiek inny bramkarz. Takich sytuacji przez które przegraliśmy mecz (lub zremisowaliśmy). Zwłaszcza w ostatnich trzech sezonach. Jego forma już lepsza nie będzie, lata lecą. Cabaj nie jest już dobrym bramkarzem (kiedyś był ale to powoli odległe czasy) i przyjmijcie to w końcu do wiadomości. Obrona i bramkarz jest do wymiany.
"Natomiast wydaje mi się, że ma znacznie więcej zawalonych sytuacji niż jakikolwiek inny bramkarz."
Jest tylko jeden który mu dorównuje - jak to mawiają Kraków bramkarzami stoi :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)