Cabaj to jedyna chyba osoba do której nie można mieć pretensji.
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Jakoś mam sentyment do Cabaja i uwazam ze to dobry bramkarz. Jednak duzo zdarzyło mu sie wpadek, kiksów ,ale tez wiele razy bronił lepiej niz mozna sie spodziewac. Tym razem cala druzyna grała marnie i kazdemu zjeba sie nalezy po równo ;/
Mellechowicz poparcie 100% bramkarz słaby,obrona gra nerwowo bo bramkarz słaby,Tupalski zero koordynacji to jest jakiś Dramat! Nasza drużyna wygląda jakby to był spęd spod z Kleparza przed meczem a wynik obojętny byle mecz się odbył.
jest Pączek, spokojnie
Cabaj to pajac mam już dość !!!
Możecie nawalać na wszystkich, ale od Marcina się odpierdolciee.
Mnie na jego miejcu też by tam szlag trafił jakbym uczestniczył w takim pośmiewisku i nie mógł za dużo zrobić. Późniejsze błędy to wynik wcześniejszej flustracji. To jedyny zawodnik, który będzie jutro chyba przeżywał jakiekolwiek bólu w jego przypadku spowodowane porządnym walnięciu nogą ze złości w słupek.
mariusz ulżyło Ci??? idź mu to powiedzieć w twarz, a nie wpisuj kolejny raz tych bredni tutaj,
nagle się wszyscy obudzili, że Cabaj kiksuje, robił tak w zeszłym sezonie, choć jak na niego wyjątkowo rzadko, robił tak dwa sezony temu i trzy także, mecze z Zagłębiem Lubin, Koroną Kielce, Górnikiem (kolejność przypadkowa), jak zostanie a zostanie będzie tak robił dalej, taki jego urok, potrafi obronić sytuację bardzo trudną i potrafi grać tak jak dziś, zresztą i tak nie ma go dziś kim zastąpić, a faktem jest, że po 3 ciej bramce był już tak zdenerwowany że znowu się wygłupił, tej drużynie w pierwszej kolejności trzeba czegoś innego niż nowego bramkarza
Tak tofi cukierki są słodkie...
Nie tłumaczcie go jakby był niepełnosprawny... Cieszy mnie jak wyciągnie jakąś trudną piłkę ale jednak więcej razy się wku..wiam jak wpuszcza babola. najśmieszniejsze jest to że obwinia o to jeszcze wszystkich w około. Jest słabym bramkarzem, ale słabą mamy drużynę więc tu pasuje.
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak tofi cukierki są słodkie...
Ironia mało trafna, jeszcze czegoś się dowiemy na temat cukierków?
ja go nie bronię, jest słabym bramkarzem, wkurza mnie tylko wyzywanie zawodników sprzed kompa, zwłaszcza swojej drużyny
Raz na jakis czas Marcin cos zawali to prawda ale ile razy nas ratowal to historia. i dlatego bede go wspieral
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mariusz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Tak tofi cukierki są słodkie...
>
>
> Ironia mało trafna, jeszcze czegoś się dowiemy
> na temat cukierków
tofi są bardzo słodkie jak wisła w pucharach
Pogrążaj się dalej.
Faktycznie.
Dziś Cabi zagrał żenująco. Nie wiem, czemu chłopaki mają kłopot z koncentracją. Może to jest kłopot?
3 bramki są jego, ale k mać, w jaki sposób po raz kolejny padł pierwszy gol ?
Ja mam nadzieje ze w koncu szanse dostanie Pączek - wyjdzie w 1 skladzie na Legii i wybroni nam mecz.
na dzień dzisiejszy Pączek jest czwartym bramkarzem w Cracovii.
na jaką Legię on wyjdzie, ludzie, więcej rozsądku.
od pier dol cie sie od Marcina
Z tego co sie orientuje Pączek jest brmakrzem numer 2,3 a tak na powaznie to nieporownujmy Pączka np z Wroblem bo to nie ma sensu to sa inne umiejetnosci oczywiscie na korzysc Pączka, co do Olszewskiego to Pączek jest od niego w zasadzie w kazdym elemencie lepszy poza doswiadczeniem ktore posiada Olsza,ale czas Slawka juz minal niestety...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)