http://90minut.pl/news.php?id=718816
cos mi sie wydaje ze juz nie zobaczymy Marcina w naszej bramce...
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
za uderzenie.... ślepe c.h.uje z KL
Nie rozumiem po co się wszyscy wkurzacie, bo prawda jest taka że gdyby Cabaj nie wyciągał swoich łap to by problemu nie było, więc nie piszcie że "nie zawinił", swoją drogą kara za duża, a brak kary za "aktorzenie" dla Iwańskiego to kolejny popis Komisji.
Dementor-może i zawinił, ale co najwyżej na żółtą kartkę!!!
Wg mnie większą winę ponosi ten aktorzyna z Lubina!
A to Marcin dostał karę 2 meczów, a ten pajac nic!
Dobrze, że przynajmniej Borski "odpocznie sobie do końca sezonu!
to są kur..wa jaja iwański buc nie ukarany!!!
Borski wcale nie jest ukarany tylko poprostu nie sędziuje do końca sezonu,ale i tak nie miał sędziować,nie był w grafiku sędziów na dwie ostatnie kolejki....:XŚciema i tyle.
Iwański nie będzie ukarany, przypominam że zagłębie to kghm, pzpn będzie im robił pałę i tyle...
no nie wiem czy nie będzie gdzieś czytałem ze 15 maja na sie stawić przed komisje :P
Hmm... Nie wiem, nigdzie nie znalazłem informacji o czymś takim... Jeśli tak to dobrze by było... Zachowanie a'la Dida z meczu Celtic - Milan...
http://terazpasy.pl/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/teraz_prasa/gazeta_wyborcza/gw_marcin_cabaj_moglby_grac_gdyby_cracovia_wyslala_pismo
Ekstraklasa SA zapowiada, że to nie koniec sprawy. - Po przejrzeniu materiałów telewizyjnych Komisja Ligi postanowiła wezwać Iwańskiego na posiedzenie 15 maja. Wiem, że będzie to już po zakończeniu rozgrywek, ale nie będziemy chowali głowy w piasek i tolerowali niesportowego zachowania piłkarzy - zakończył Skubis.
15 dni później
dziś 28 urodziny, wszystkiego najlepszego !
Powodzenia.
38 dni później
trzecia czerwień w czwartym meczu "o coś" - czas popracować nad główką. moim zdaniem zawsze był z tym lekki problem.
Drugie zoltko za wykopanie pilki po gwizdku to jeszcze nie czerwien. ;)
A jaki to mecz o cos gralismy z Zaglebiem? Poza tym tam czerwona niezasluzona. Tutaj dwie zolte, za niesportowe zachowanie, w dodatku tez najpewniej watpliwe.
"o coś" - w sensie, że nie towarzyski.
jak za niesportowe zachowanie, to tym gorzej.
Niesportowe zachowanie - znaczy kopniecie pilki po gwizdku. Jakos na euro za to kartek nie dawali...
On wykopnął piłkę w trybuny po stracie 3 bramki,a to już dziecinada i brak umiejętności przegrywania z honorem.
I za to jest zolta kartka i w konsekwencji czerwona? To byl jakis pajac, a nie sedzia.
gietki_ramirez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I za to jest zolta kartka i w konsekwencji
> czerwona? To byl jakis pajac, a nie sedzia.
Niestety za takie zachowanie daje się żółte kartki i to bez zastanowienia, a że Cabaj juz miał jedną więc wyleciał z boiska
Skończmy się wreszcie oszukiwać, może i Marcin jest dobry na linii, ma refleks ale to nie jest bramkarz na miarę czołowego zespołu Ekstraklasy, jesli mamy ambicje grać o najwyższe cele musimy zacząć intensywnie rozglądac się za następcą.
Nawiasem mówiąc szkoda że Pączek nie ma o te 10cm więcej wzrostu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)