Bardzo dobry mecz Marcina. Niech to będzie nauczką dla nas kibiców aby wspierac tych co dbaja o siebie i chcą grac jak najlepiej...
Kiedyś pytaliśmy : Jaki mecz wybronił nam Cabaj? Teraz śmiało mozna powiedzieć ,że z Legią jakby nie było MP.
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Ano. I wybicia miał w większości celne... :)
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ano. I wybicia miał w większości celne...
W większości zwykłej czy kwalifikowanej? :D
Brawo Marcin!
Cabaj dobrze broni ale lubi puszczac szmaty :PP
Marcin obyś z Odrą jednak Ty zagrał.
Oby!
No to możemy już śmiało powiedzieć. Mamy klasowego bramkarza. Marcin wybronił nam drugi mecz z rzędu!!!!
4pkt w znacznej mierze dzięki niemu. Trzymaj tak dalej Wąski.
Oby tak w derbach.
liczymy na więcej Marcinie!
Marcin twierdzi że nie czyta Forum więc pewnie nie wie że znowu go lubimy......
CRACOVIA PANY!!!!!
MY CIE ZAWSZE LUBILISMY ( tylko niekiedy nas wkurw..les :P )
Nie chciałem Was w....
CRACOVIA PANY!!!!!
Cabaj w Wodzisławiu obok P. Gizy był najlepszym zawodnikiem (byłam i widziałam). Mam tylko nadzieje że kontuzja nie będzie aż tak poważna i zagra we środe.
Niech żałują Ci co nie byli...
Marcin jest w reprezentacyjnej formie - oczywiście na teraz
BRAWO MARCIN !
szkoda ze Piotrk nie wykorzystał dogodnej sytuacji jaka miał w drugiej połowie.
Brawo Gizmo, brawo Wąski!!!!!!
Jakie to życie jest dziwne, jeszcze niedawno Marcin był dla wielu do odstrzału.
Oby tym razem wygrał nam też derby.....
Chciałbym go zobaczyć w bramce reprezentacji.
CRACOVIA PANY!!!!!
[img]http://www.cracovia.pl/gracze/g132[/img]
Marcin Cabaj:
- Przed meczem miałem gorączkę i najbardziej bałem się tego, że będzie mi się kręcić w głowie i złapią mnie dreszcze. Na szczęście nawet nie było tak źle. Odra stworzyła sobie kilka sytuacji, najwięcej po stałych fragmentach gry, ale udało nam się wyjść obronną ręką. W jednym z wyjść do dośrodkowania zderzyłem się z zawodnikiem Odry i coś mi się stało z ręką. Nie wiem, czy jest to poważny uraz, czy nie...zobaczymy.
Źródło: cracovia.pl
Oglądnąłem właśnie powtórkę...zwłaszcza 56 minuta kiedy nasza obrona biega zdezorientowana po polu karnym tam i spowrotem a Odra strzela 3 razy z rzędu a Cabajerros broni wszystko...brawo.
Marcin się pozbierał po kiepskim sezonie teraz pora na Karvana...
Z Cabajem jest taki problem ,że jest bardzo chimeryczny.Nigdy do końca nie wiadomo ,czy w następnym meczu podtrzyma swoją wysoką dyspozycję ,czy będzie popełniał takie błędy jak z Łęczną,Wisłą czy Koroną.Najwyższy czas panie Marcinie na ustabilizowanie swojej formy na takim poziomie jak w meczach z Legią i Odrą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)