Niesamowita interwencja Cabaja (ta z 45 +1 min)
http://sport.gazeta.pl/sport/0,67531.html
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Przyrowski w kadrze Janasa
Bramkarz Groclinu Grodzisk Wlkp. Sebastian Przyrowski został powołany przez selekcjonera piłkarskiej reprezentacji Polski Pawła Janasa do kadry na turniej im.
Walerego Łobanowskiego, który w dniach 15-17 sierpnia odbędzie się w Kijowie.
Przyrowski, który będzie miał okazję zadebiutować w drużynie narodowej, jest trzecim bramkarzem w kadrze na ten turniej.
http://pilka.interia.pl/news?inf=655694
no i wyszło, ze PAS miał rację hehe
;-)
Dziś w Dankowicach "Pasy" rozegrają sparing z algierskim pierwszoligowcem Chaba Aurés de Batna. Bramkarz Marcin Cabaj zostaje w Krakowie i dziś o godz. 17 zagra w drużynie rezerw przeciwko Dalinowi Myślenice. - Zaskoczyła mnie decyzja trenera, ale ją szanuję. Mimo że zawiniłem przy wszystkich trzech bramkach straconych w Zabrzu, sądzę, że jestem w dobrej formie - nie kryje Cabaj.
- Jeśli Sławek Olszewski dobrze zagra w czekających nas sparingach, może znaleźć się w pierwszym składzie na mecz z Legią. Na jego korzyść przemawia dobra gra nogą oraz doświadczenie - komplementuje Olszewskiego Stawowy.
kurde, Cabajowi bledy sie zdarzaja, ale ten Przyrowski to potega (kto widzial ten wie :P)
Poza tym wystarczy,ze Drzymala zagadal Janasa, odbyla sie promocja i chlopak po debiucie w kadrze jest drozszy o 50tys ojro.
DOKLADNIE
ALE CO ZA SKÓRWYSYŃSTWO JANOSIKA!!!!!!!
wOZIŁ CABAJA PO ŚWIECIE, CHŁOPAK BYŁ 3 RAZY REZRWOWYM, A NIE DAL MU ZAGRAC MINUTY..... a tu co????
znaczy się drzymała obiecał pare tysiaków za promowanie przyrowskiego po przyszlym transferze
kurwa, jak tak można , to świństwo!!!!!
Marcin nie poddawaj się, nawet jak cie teraz Staw od jedenastki odstawi...
no nie wiem czy Przyrowski po tym "koszykarskim" zagraniu jest droższy o 50 tys ojro
Nie beda tego pamietac, w kasetach z jego interwencjami sie to na pewno nie znajdzie. A Krol Tapicerek jak bedzie sprzedawal SP to bedzie mogl mowic "panie, jakie 200tys?! to jest reprezentant!" czy cos w tym stylu. nie wiem natomiast kto mu poleca Sobola, ale juz za Lewandowskiego i Kosowskiego to ktos mu musi cos odstrzelac...Dramat. Ale to temat o Waskim,wiec juz cicho:P.
Janas jest PALANT i tyle.
Taa jasne Janas jest palant w związku z tym drużyna gra do dupy w eliminacjach - a do WS nie pozwalacie się przypieprzać mimo że ma gorsze wyniki...
Kavin tu raczej nie chodzi o wyniki tylko o to ze ciagnal Cabaja po swiecie na rozne mecze reprezentacji, po ktorych Cabaj nic korzystnego nie zyskal oprocz, choroby po jednym zgrupowaniu, zmiana strefy czasowej na jakis dlupi mecz w ktorym nawet na lawce nie siadl przed waznym meczem ligowym (chyba z Legia jesli dobrze pamietam), o to ze na sparingu w Szczecinie na ktorym byl tylko On i Boruc, bo tylko reprezentanci z Polskiej ligi grali nie dostal nawet mozliwosci przez minute zaprezentowac sie w bramce, a to byl sparing, sparingi sa chyba po to zeby sprawdzac zawodnikow, natomiast nasluchal sie co kibice Pogoni mysla o Cracovii.
O to raczej chodzilo ze Janas jest palant,a nie o wyniki i moim zdaniem jest kims wiecej niz palantem ale nie napisze kim jest w moich oczach bo bym zlamal "regulamin".
wniosek: trener musi być palantem aby go broniły wyniki :P
Karvin zostaw piłkę w spokoju, na hokeju się chociaż znasz....
To że nie wpuścił Cabaja w kadrze to oczywiście bzdura - ale ogólnie modne jest narzekanie na Janasa - który jednak ma wyniki - i to jest własnie typowe w ocenie trenera kadry...
Aston - przeczytaj sobie w innym temacie
Tak Karvin wpuscil ale ile czekal na to, a taki Przyrowski przyszedl i od razu ciach dostal szanse.
kurna :)
Bzdura w postępowaniu Janasa :) a nie bzdura że nie wpuścił... sorki za niejasność wypowiedzi :)
Karvin przez to wpuszczenie Cabaja doczekalismy sie wytrysku duzej ilosci sodowki u naszego bramkajra
a to już odmienna sprawa - zresztą nie tylko u niego widać tę sodówkę
Myślę, że dużo więcej złego zrobiła ta kadra Gizie niż Cabajowi...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)