www.prawastrona.koliber.org/forum.php?page=&cmd=show&id=4121&category=18
-
-
JKM ma dość !
ciekawa sprawa, chociaz w sumie nic nowego :D , bo Ojciec mi te prawdy objawia od paru miesiecy ;) I jak dla mnie - Korwin jest najwłąściwszą osobą na stanowisko głowy państwa (niekoniecznie prezydenta, bo on ma gdzies demokracje ;););) )
Moim zdaniem Korwin jest dużo lepszy niż cwaniaki z PO.
Byłoby fajnie, gdyby doszło do aliansu LPR-PIS-UPR
PiS? Tylko nie pis, to najwieksza holota nie majaca nic wspolnego z prawem a juz napewno nie ze sprawiedliwoscia
LPR???Chyba żartujecie...
Martinez nie w temacie chyba jestes , od pewnego czasu UPR zastanawia się nad wspólną listą wyborczą z LPR-em.
Martinez
Powinieneś wiedzieć że te srodowiska już współpracowały ze sobą.....
nie no bez jaj UPR sie zastanawia :-)
to mi przypomina dowcip:
idzie mrowka ze sloniem po moscie i mrowka mowi :
ale tupiemy!
oczywiscie lpr jest najciekawsza akternatywa dla rozsadncyh wyborcow upr-u
dodam tylko ze jak na razie LRP jest najwieksza (najpopularniejsza) partia ktora ma podobny stosunek do WE i konstytucji, jak UPR. a to jest poniekąd kwestia (aktualnie) priorytetowa...
nie no najlepiej Partia Maryja czy jak to tam ten kretyn Macierewicz nazwał...
Koło Poselskie Ruchu Katolicko-Narodowego, jesli o to chodzi...
RKN to grupka ludzi ktorzy za macierewiczem wyszla z ligi , 'partia maryja' to robocza nazwa jakiegos nowego tworu
nowy twór: Ruch Patriotyczny
co do ligi to nie rozmywajmy tematu bo to osobny watek wracajac do JKMa to bardzo fajne opracowanie tematu :
http://www.korespondent.pl/index.php?x=artykuly&id=658
Pasiak a dlaczego Maciarewicz dla Ciebie jest kretynem ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)