www.prawastrona.koliber.org/forum.php?page=&cmd=show&id=3819&category=24
(adres skopiuj i wklej w oknie przegladarki)
tym razem konferencja mniej polityczna , bardziej biznesowa
zapraszam !
-
-
Kraków a Młodzi Przedsiębiorcy
Potrzebne jakieś extra zaproszenie czy można sobie luźno przyjść z ulicy?
mozna , zaproszeniem jest ten post!
No to wpadnę. Ciekawym, jak się urzędasy miejskie będą spowiadać ze swojego zaangażowania w sprawy przedsiębiorczości. Ponadto mam nadzieję że w przerwie na kawę będzie też jakiś słodki rogalik, bo inaczej konferencja nieważna.
:-)
Będę. Trzeba posłuchać i coś zarobić:-)
....czwartek 19 maja w starej auli Akademii Ekonomicznej...
Gdzie jest ta stara aula ?? może mi ktoś powiedzieć bo jestem zainteresowany- z góry dzięki
w tym głównym starym budynku zaraz na wprost wejścia od Rakowickiej , łatwo trafić na wprost wejścia sa schody , wchodzisz na pierwsze piętro i na wprost niemalże schodów wejście na aule
pozdrawiam
Pan Nowak z młodzieńczym, chciałoby się powiedzieć - naiwnym entuzjazmem. Pan Kopeć sucho i po urzędniczemu, więc mogłem spokojnie dodatek o Cracovii w "Gazecie Krakowskiej" przejrzeć. Pan Łaptaś z werwą i ciekawie o Punkcie Obsługi Przedsiębiorców. Po kilku minutach prelekcji o IP-H musiałem niestety wyjść. Nie widziałem żeby szykowano słodkie rogaliki :( No i szkoda, że tak mało ludzi na sali.
a jednak ktoś był stąd !
trzeba bylo podejsc,zagadac ;-)
ludzi faktycznie nie było dużo choć były momenty że liczba nie byla jakas tragiczna (ludzie wchodzili i wychodzili)
a co do cateringu...
żałuj że nie zostałeś bo po IPH był jeszcze gość z Herbewo (świetny, chyba najlepsze wystapienie) a potem przerwa a w niej poczestunek na 80 osób , a że było ok.40-50 to... ;-)
Było nas 3 ultrasów Cracovii, z tego co widziałem po sali. Cracovia jest wszędzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)