ale Przytula to obok Pawlusinskiego jedyny zawodnik, ktory probowal ten mecz wygrac.
-
-
Trener Stawowy , Treningi , Sparingi, Forma i Taktyka drużyny (temat zbiorczy)
lennonksc ; próbować to można a wygrać to jest duża różnica .Próbować to można różne przyjemne rzeczy np. browara.
solnikowo - za to teraz pozostaną tacy, którzy nawet nie próbują wygrać (np Giza) Ciekawe, czy przyniesie to lepsze wyniki...
Aston1906- tymi co teraz pozostaną to potrzeba mocno wstrząsnąć a nie dalej trzymać ich pod ; parasolem ochronnym ;- najwyższa pora z tym skończyć. Wtedy wyniki napewno będą lepsze bo nie wierzę że nasi chłopcy zapomnieli jak dobrze umieli grać tamtej jesieni.
W środowym sparingu z pierwszoligowym zespołem algierskim Chaba Aures de Batna (ul. Wielicka, godz. 17) Almamy Sow zagra przez 45 minut. – Tyle mi wystarczy, aby wstępnie ocenić możliwości tego zawodnika – twierdzi trener Stawowy. – Poza tym ten sparing będzie [b]najprawdopodobniej ostatnim [/b] jaki rozegramy przed meczem z Legią i wystąpią głównie piłkarze, którzy mają największe szanse zagrać w najbliższym meczu ligowym – tłumaczy trener Stawowy.
Czyli menago Albin nie potrafi KURNA na niedziele sparingu zalatwic!!!!
No do cholery jasnej niech wyp...la do Australii jak sie na niczym nie zna.
Ciekawe kogo udałoby się Tobie załatwić? Przecież większość gra swoje rozgrywki ligowe, a nikomu nie przełożyli rozgrywek z uwagi na LM. Najbliżej do Azji, lub Afryki, ale to już przerobiliśmy...
Pas ja nie zajmuję za ogromne pieniądze stanowiska menagera Cracovii.
Wiem natomiast ,że menago 1 ligowego Klubu mój drogi Pas-e powinien w takiej awaryjnej sytuacji jak teraz mieć wypchany notatnik potencjalnymi uzupełnieniami składu z 2-4 lig Polskich. Ma??????????
Nie Stary my ściągamy jakieś ostatnie popłuczyny sezonu transferowego z Europy , Jakieś Albamy , Ibrachimowicze , którzy pewnie rozmowe zaczną od pensji porównywalnych z czołowymi graczami drużyny. Panie kolego to już
lepiej jak Ptak po regionalnych ligach Brazylijskich tanich chłopaków szukać.
Powem tak. Prawdziwy menago do sekcji piłkarskiej jest potrzebny po prostu "na gwałt". I nic mnie nie interesuje , że Woytek z nikim nie chce współpracować skoro sam poza Jędrszczykiem nic wynaleść nie może...
W aktualnej chwili potrzeba jest natychmiastowego ściągnięcia przyzwoitego stopera na ławę. Jest to ogromny test czy Woytek wogóle "czesze" rynek i czy Albin Cokolwiek robi czy tylko podpisuje listę płac.
Nie denerwuj się tak i nie skacz z tematu na temat. Pisałeś o sparingu w weekend, a teraz zamknąłeś oczy i walnąłeś z grubej rury o zakupie nowych graczy. To nie całkiem sensowne; akurat można walić w AM za transfery, ale czy koniecznie za wszystko co nam się nie podoba?
Bardzo nerwowy okres ten sierpień.
Przepraszam uczepiłeś się jak rozumiem zdania
"No do cholery jasnej niech wyp...la do Australii jak sie na niczym nie zna".
Więc wywiodłem Ci dlaczego je napisałem. Tylko błagam nie mów mi ,że nie zauważyłeś ,że cały ten sezon od stycznia to JEDEN WIELKI CIĄG kłopotów ze sparingami! Przypadek czy nieudolność managera?
Dlatego twierdze ,że to co napisałem napisąłem słusznie.
Uczepiłem się zdań :
"Czyli menago Albin nie potrafi KURNA na niedziele sparingu zalatwic!!!!
No do cholery jasnej niech wyp...la do Australii jak sie na niczym nie zna."
Ale może to moja wina, bo spać nie mogę. O tej porze nie spią tylko marudy.
> Ale może to moja wina, bo spać nie mogę. O tej
> porze nie spią tylko marudy.
No to poszedłem spać.....
W sumie nie było o co się szarpać. W końcu każdy obserwujący ważnie ten rok wie ,że musi być ktoś do sekcji piłkarskiej co będzie czarną robotę organizacyjną i "czesania rynku transferowego" oraz organizacji i przeglądania efektów scoutingu wykonywał.
Ani Staw ani Mikulski tego nie robią.
No właśnie, a co w takim razie robi Staw, oprócz tego, że "udaje" trenowanie I drużyny? Ile to mu zajmuje czasu, i czy robi coś poza tym?? Mikulski podobno zajmuje się wszystkimi drużynami w "swojej działce"...
Szczerze mówiąc to jest tragedia. Wydaje się, że w klubie nikt nie ma rozeznania na piłkarskim rynku. Filipiak opowiadał, że Cracovia ma zacząć stawiać na młodych i gdzie oni są, bo chyba nie w kadrze 1 drużyny.
Jestem zwolennikiem Stawowego, ale w Cracovii coś musi się zmienić diametralnie, bo nie widać żadnego postępu. Najlepszy sezon tego składu już za nami.
Moim zdaniem drużynie potrzebny jest nowy bramkarz, szkoda, że nie można kupić Fabiańskiego, 2 obrońców, 2 pomocników i z 3 napastników (najlepiej takich przed 23 rokiem życia.
Czy ktoś był na meczu drugiej drużyny , co z nią ?? Muszę się wybrać i zobaczyć.
No i jeszcze zatrudnic z 8 skautow, 4 trenerow lekkoatletyki, 2 menedzerow, 13 konserwatorow obiektu. Fabianski, Rzezniczak, Klatt, Grzelak, Kazmierczak, Sikora, Slusarski, Jelen, Blaszczykowski - sa poza naszym zasiegiem. Trzeba zatem znalezc takie swoje perelki. To jedyne wyjscie. Mam nadzieje,ze Tatarka bedzie takim odkryciem. Zmienilem zdanie o chlopaku po tym jak zmienil swoje podejscie do gry.
Tak, szczególnie zawodnicy IV ligi są poza naszym zasięgiem, tak jak Błaszczykowski. A jeżeli tak jest to kto jest w naszym zasięgu?
[i]Tuż po meczu trener Stawowy podjął decyzję, że Almamy Sow będzie dalej testowany w Cracovii, natomiast Marcin Zimoń wraca do ŁKS-u.[/i]
Muzina poza strzeleniem bramki - nic nie pokazała i zostaje.
Zimoń - 11 podań celnych (w tym dwa doskonałe, spieprzone a) przez muzinę, b) przez Pawkę), 1 niecelne, widać ze myśli - out.
Niech żyje mentalność i poprawnośc polityczna.
Ale muzina za tydzień tez wyleci
Tu nie chodzi o poprawność, ale zarówno Zimoń jak i Sow mieli trochę za mało czasu żeby pokazać na co ich stać. A już na pewno rezygnowanie z 19 latka po jednym meczu zakrawa na głupotę.
To przecież są kpiny a nie testy. Kto został kupiony do Cracovii po testach???? Robi się szum tylko po to by się nikt nie czepiał, już z góry wiadomo że chłopcy mają się pakować. Nawet nie wymyśla się powodów odesłania ich do domu, tylko mówi że sa słabi lub nie pasują do taktyki.
Marfael Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tu nie chodzi o poprawność, ale zarówno Zimoń jak
> i Sow mieli trochę za mało czasu żeby pokazać na
> co ich stać. A już na pewno rezygnowanie z 19
> latka po jednym meczu zakrawa na głupotę.
Zimoń trenował 10 dni z rezerwami.
a tak wogóle to i on i Sow to przeciętni gracze.
Podniecacie się nimi tylko dlatego ,że nasi *(&^
grają. Gdyb grali choćby tak jak wiosna to teraz
szydzilibyście z Klubu ,że takie słabizny na testy ściąga...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)