ian thorpe napisał
TERAZ POTRZEBNA JEST JEDNOŚĆ -TRENERA,DRUŻYNY,KIBICÓW !!!
Święta racja! Mam prośbę do "etatowych płaczków" z tego forum! Ograniczcie nieco swoje malkontenctwo do ostatniego meczu tego sezonu!
Dzięki !!!
-
-
Trener Stawowy , Treningi , Sparingi, Forma i Taktyka drużyny (temat zbiorczy)
stary kibol - zapomnij.
Nigdy nie popierałem Trenera Stawowego i nie mam zamiaru tego zmieniać.
Wdzięczny to ja jestem Pawłowi Misiorowi za to że sprowadził Profesora.
Ja nie wierzę, SYLWESTER GTS jak nie Stawowego, to bylibyśmy w 3ciej lidze???
Wojtku, o co ci chodzi??? Ja myślałem, że Misior, Siekiera, Anioł, M., T.D .i.t.d , pomogli Cracovii z tego gówna i tak się upierasz, że TY?
Pińczów, Tarnobrzeg, Stalówka, wiesz gdzie te wsi są? I nie pisz mi synku, bo szlak mnie trafi.
KOTU.Prowadzisz prywatną krucjatę przeciwko WS,niepotrzebnie podgrzewając atmosfere przed ostatnimi najwazniejszymi meczami.To nie pomaga NIKOMU.Taki przykład charakterystyczny-oskarzałeś WS o utrate Chmiesta.Sam zawodnik wystarczajaco dobitnie się wypowiedział,dlaczego wybrał Legię.
Jeżeli zależy Ci na drużynie,klubie,pucharach,to dasz sobie spokój z tą krucjatą do zakończenia rozgrywek......tyle Tobie i Tobie podobnym.....
ian: pajacyka kliknąłem,
ALE do KOTUa: każda krytyka powinna pomagać, Demokracja ma tą zaletę (wadę), że możesz napisać, co chcesz. Po co robić tutaj cenzurę? S szacunkiem A.
kurcze "zawsze jesteście mili". Moja prywatna krucjata. Tak bo dla mnie
CRACOVIA=CRACOVIA a nie WS. A co do konstrukcji. Wiecie kiedyś była ale skoro nikt na nią konstruktywnie nie odpisał to, bez obrazy, po co męczyć palce na klawiszach. :-)
NO DOBRA, CO WIDZĘ....
CHŁOPCY ZAGRALI DO DUPY I NIE MA SIĘ CO OSZUKIWAĆ. JEDNAKŻE PRAWIE IDENTYCZNY SKŁAD ROK TEMU PRZEGRAŁ W GORZYCACH Z TŁOKAMI WIEC POSTĘP JEST. NADAL MAMY SZANSE NA UEFA, LECZ DWA OSTATNIE MECZE TRZEBA WYGRAĆ. I JAK WYGRAMY TO OK. ALE JEŚLI NIE, TO NALEŻY KONKRETNIE OBSZTORCOWAĆ WOJTKA. TYLE ODE MNIE. JEDNOŚĆ DO KOŃCA A OP..DOLIĆ ZAWSZE ZDĄŻYMY :)
Dello chyba cię pojebało chcesz Stawowego odsunąć od drużyny z którą tak dobrze się rozumie , którą wyprowadził z trzecioligowych opłotków aż do ekstraklasy i na pewno utrzyma z pasami 4-te miejsce premiowane grą w pucharze UEFA ( uważan ,że Wisła Płock nie utrzyma presjii wyników przyszłych kolejek i gdzieś zgubi dwa punkty).A ty chcesz tak dobrego trenera odsunąć od zespołu , a zaraz apropo od kiedy piszesz posty na forum Cracovii bo chyba od niedługo bo nie przypominam sobie twojego psedonimu na wcześniejszych wątkach Forum Cracovii.A może robisz krecią robotę podszywając się pod kibica pasów , a w rzeczywistosci jesteś z tej drugiej gorszej strony błóń.
Wkrótce Pasy W Pucharze UEFA !!!!!!!
Jest extra- krytykańci morda w kubeł,jak nie to was zawiozą w klatce na drugą STRONE BŁOŃ. STAW na PREZYDENTA.
CRACOVIA to my wszyscy , a nie TY.
Konstruktywna krytyka - w porządku
Ale sugestie, albo wręcz żądania zwolnienia Stawowego wg mnie padają z ust (a raczej spod klawiatur) WROGÓW Cracovii (a w przeciwnym razie kompletnych idiotów nie mających pojęcia o piłce)
radze ogladnac stracone bramki z meczu z Odra Wodzislaw na jesieni i porownac z tymi z Wisla w Krakowie czy w Plocku. niestety, ale robimy te same bledy. az przykro patrzec. 2 sprawa, to stale fragmenty gry - w naszym wykonaniu to wielka rozpacz, nawet wolny Skrzyni z Lechem wpadl po bledzie bramkarza i strzale prawie w srodek. z rogu, to juz nawet nie pamietam (chyba wlasnie z Odra w Krakowie), za to pod nasza bramka byle rog to juz nerwy. cala ta nasza gra przypomina mi rozgrywki juniorskie, czyli milion podan na dynamice z ktorych niestety malo co wynika. prostopadlych podan jak na lekarstwo, a jka juz sa, to spoznione o 2-3 tempa (z czego braly sie niezliczone spalone Moskaly np).
nie wiem, czy zalapalem sie jako konstruktywnie oceniajacy.
Aston hooliganie internetowy nie zagalopowałeś się troszeczkę. Chciałem dodac, że każdy ma prawo do wypowiadania sie na tym forum swojego zdania, sam staram sie tego wcale nie robić gdyż nie chce byc nazywanym klikjącym napinaczem. Rówznież prowadze akcje "OBCIAĆ WĄSY STAWOWEMU" jak to nie poskutkuje to co innego - Ludzie obudzcie się.
Pif paf przeczytaj uważnie mój post i zarezerwuj sobie pojęcie nethoolsa dla innej kategorii osób. pozdrawiam
"Wczoraj piłkarze "Pasów" ćwiczyli na siłowni, a później na płotkach. Zajęcia zakończyła krótka gierka. Nie trenowali zawodnicy, którzy dzień wcześniej z zespołem rezerw rozegrali mecz z Hutnikiem w ramach Pucharu Polski.
Natomiast trzech zawodnicy nie ćwiczyli z powodu kontuzji. Łukasz Skrzyński może spokojnie leczyć uraz kręgosłupa, bo w najbliższym spotkaniu i tak nie zagra z powodu żółtych kartek. Tomaszowi Moskale dokucza przewlekły uraz mięśnia dwugłowego, a Marek Baster ma problem ze stawem kolanowym"
Znów bedą problemy z obsadą obrony, za Skrzynie zagra Wawrzyczek, ale jak Baster sie nie wyleczy, to pewnie Radwański na lewej, a Wacek na prawej i nikogo na zmianę...
Źrodło: gazeta.pl
Piątek i Świstak są chyba zdrowi...
Świstak miał problemy z kręgosłupem, a na temat Piątka sie nie wypowiadam...
SURMA- co do tematu jego transferu to stanowczo mowie NIE!!! bo On nie szanuje klubów w których gra i .... sprzedawczyk ma na drugie i kropka . hehe
Drombo - o transferach jest inny temat... :)
Stawowy jest najlepswym i najsolidniejszym elementem druzyny, nalezy mu sie podwyzka a nie straszenie wylaniem. Ostatnie wypowiedwi pana F. to skandal, F. jeszcze nie zrealizowal swoich zamierzen a juz zepsul atmosfere w klubie. Tak co roku mu odbija pod koniec sezonu. Pamietacie w zeszlym sezonie? tez awantura byla o niewyplacone premie pod koniec czerca i F. chcial sie pozbyc Wegrwyna. Masakra.
a pozbył się Węgrzyna?. Premie nie zostaly wypłacone w ustalonej wysokości? Więc kto psuje atmosferę w klubie? Niektórzy komentatorzy z sieci i pewnych rzekomo pasiastych serwisów :P. Choć nie przeczę, że profesor zwłaszcza ostatnio wręcz idealnie się podkłada, a mający wielkie zasługi w rozpieprzaniu Cracovii niejaki kordyl umiejętnie to wykorzystuje. Przecież naczelnym celem tego pismaka jest napuszczenie części kibiców na Filipiaka. Wiadomo w jakim celu. Rozpieprzyć ten szkodzący prestiżowi gts-u klub. Zwłaszcza, że kibica łatwiutko dają się manipulować i wszystko co koszerna napisze, a TP skwapliwie przedrukują bierze za jedynie słuszną prawdę. Jeszcze nie wyrzucił ani Stawowego ani Misiora a już wszyscy bluzgają na Filipiaka za to, że to "zrobił", natomiast Lasota, który Misiora i Ziębę już wywalil jest cacy, swięty i nietykalny.
Już w 1937 Juliusz Leo pisał
[i]Hasłem naszem jest Cracovii chwała
I moc drużyny co zwyciężać zawsze ma!
W jedności siła tkwi powodzeń cała
Więc kto dziś z nami - ten nam siły da![/i]
Ale widać nad tym klubem wisi jakies fatum
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)