Co tu wiele pisac ... popatrzcie !
"
Wydział Dyscypliny PZPN zajmował się w czwartek wydarzeniami, które miały miejsce na stadionie Cracovii podczas spotkania 21. kolejki Idea Ekstraklasy z Wisłą Kraków. Gospodarz zawodów za brak odpowiedniego zabezpieczenia porządku na stadionie został ukarany zakazem rozgrywania zawodów z udziałem publiczności w jednym meczu. Orzeczeniu nadano rygor natychmiastowej wykonalności.
Wydział Dyscypliny PZPN stwierdził, że spiker zawodów nie posiadał ważnej licencji i zobowiązał krakowski klub do powierzenia podczas następnych spotkań roli spikera osobie posiadającej stosowne uprawnienia. Cracovii zwrócono również uwagę na niestaranne przestrzeganie zobowiązań wobec głównego sponsora rozgrywek Idea Ekstraklasy.
Za niewłaściwe zachowanie kibiców podczas meczu derbowego, Wisła Kraków ukarana została zakazem udziału zorganizowanych grup kibiców w jednym meczu wyjazdowym oraz dodatkowo karą finansową w wysokości dwóch tysięcy złotych. Wisła będzie musiała zapłacić również trzy tysiące złotych za zakłócenia porządku, do których doszło na stadionie przy ulicy Reymonta podczas meczu 18. kolejki Idea Ekstraklasy z Pogonią Szczecin."
zrodlo http://www.90minut.pl/news.php?id=277869
-
-
zakaz rozgrywania zawodów z udziałem publiczności w jednym meczu
o jasny gwint..........chyba podam pzpn do sądu...bo mam karnet i chce ten mecz obejrzec
JEBAĆ PZPN!!
temat kosmos na głównym jets już takowy...
Pasiak Gliwice, ja też mieszkam w Gliwicach. Może piwko "U Śąsiada" na Pszczyńskiej?
Zadzwoń [lepiej nie publicznie telefony rozdawac]. Tylko niestety do końca maja będę siedzaił raczej w Wodzisławiu, ael w czerwcu możemy się napić.
Geopijatyk
Oderka nigdy nie spadnie!
Ok :-) Ciekawy pomysl. Tylko nie wiem jak z czasem bedzie w czerwcu! Sesja(politechnika Slaska wydzial Automatyki,Ele...)
Probowalem wyslac do Ciebie( Geopijatyk-Fan Oderki) maila, ale wraca do mnie, z komunikatem ze nie ma takiego konta.
Napisz do mnie :-)
Pasiak, zamailuj na zaporoze@o2.pl
czyli tak jak jest poodane, z tą różnicą, że nie 3 o w słowie zaporoze, tylko normalnie jedno o
Jeszcze raz podaję: zaporoze
po tym słowie @o2.pl
Geopijatyk
wyslijcie sobie priva :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)