Witam, dostałem ostanio koszulke w pasy orginal oczywiście:) ( od mojej pasiastej pani:)) i jest jeden problem ( dla mnie:)). Na plecach nie ma nic oprócz reklamy sponsora. Chcialbym sobie z tyłu sprawić napis CRACOVIA. Gdzie mogę takie coś zrobić??? I dodam, zeby było solidnie i niedrogo:). I zęby było na wieki:).
Pozdrawiam!
-
-
Nadruk na koszulkę
Najlepszy nadruk bedziesz mial gdy twoja pasiasta Pani ci go wyhaftuje ;)
CH ZAKOPIANKA
1,5 litera, 4,5 cyfra
wychodzi spoczko sam niedawno robiłem
Witosa w CRACOVII Zakochane
GUSTLIK_KSC, w którym miejscu dokłądnie????
Czy nadruk jest trwały? Literki są przyszywane?
Literki są naprasowywane w specjalnej maszynie,wygląda mi to na trwałe i dobrze zrobione. Punkt znajduje sie obok sklepu sportowego MAKS Sport. Jest to stoisko z pamiątkami, niestety zdecydowana przewaga pamiątek wiślackich:((
WITOSA W CRACOVII ZAKOCHANE
Z kumplem robiliśmy tam nadruk na koszulke dla kolezanki i zrobili spoko a literki dalej sie dobrze trzymają :)
O Kubaj :D
W Wandzie i W Carffiurze też robią ...
i na mogilskim tez...
i w tesco gdzie jest tanio qrefsko :D
Ja robiłem taki nadruk sobie i kumplowi w Carefourze.
Taki temat to by sie przydal przyklejony bo sie pojawia z czestotliwoscia ok. 1 raz na miesiąc :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)